POZOR na inzerát N73. Nebyli jste též napáleni?? Tr. ozn..

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Tom_82 17. 4. 2007 16:11

Bakouš: Hm, to je hezké, ale kdy si myslíš, že uvidíš peníze a jaký to dle tvého názoru bude mít konec?
Tom_82
Junior

Odeslat příspěvekod Peťula 18. 4. 2007 07:50

A co takhle zkusit nějakou firmu specializující se na vymáhání pohledávek?Sice nedostaneš zpět celou částku,neboť něco si nechají oni,ale furt lepší něco než nic :roll:
Peťula
Junior

Odeslat příspěvekod iwigirl 18. 4. 2007 10:02

ad Peťula: např zde: http://www.checkout.cz
iwigirl
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bakouš 18. 4. 2007 19:29

Tom 82 Konec to bude mít samozdřejmě u soudu. Peníze vidím tak, že mi je bodou tak za 5 let posílat po 100kč/měsíčně z jejího konta, až takto bude splácet pohledávky z nějaké dohledové věznice. Naštěstí trestných činů má tato paní na kontě trochu více, a má částka 8800kč je jen malá část toho, co zpronevěřila či řekněme podvodně "vymámila".
S těmi vymahačckými firmami si také pohrávám, i když mi PČR radila, aby jsem v tomto směru brzdil. Ale říkám si, že tr.o. můžu stáhnout vždy.
Nokia N8
Bakouš
Junior

Odeslat příspěvekod lu.kas 18. 4. 2007 22:05

Proc ti policie radila, abys brzdil? Jo, vymahaci sou mozna naky ukrajinsky kriminalnici, ale na takoveto pripada se prave skvele hodi. Z veznice ti nebude posilat nic, protoze pobyt tam se ji bude pricitat do jejiho dluhu a podle me pokud si tam neco vydela, bude primarne spacet ten.
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Junior

Odeslat příspěvekod Bakouš 20. 4. 2007 09:47

Tak se mi teď ozvala PČR, na souhlas st.zástupce se dotázala banka a účet je veden opravdu na jméno kterým se představovala. Milé bylo i to, že částek 8800kč tam bylo posláno z cizích účtů docela dost. Poradili hromadné tr.oz.. Takže SKPV Náchod ji již dožadovalo k výslechu, má toho prý více i z jiné branže.
Nokia N8
Bakouš
Junior

Odeslat příspěvekod jeník thx 16. 5. 2007 00:42

blahopřeji...já si zas nedávno koupil z inzerátu telefon, který po měsíci záhadně v podstatě odešel. záruka byla u satronu:-(

střílet tyhle lidi
Ericsson 2618 -> Ericsson R320 -> Ericsson T68i -> Motorola mpx200 -> SE P900 -> Motorola mpx220 -> Mitac Mio A701 -> what next?
jeník thx
Junior

Odeslat příspěvekod martinsip 16. 5. 2007 02:32

Vše je o lidech a o právním systému. Já jsem před Vánoci prodal mobil za 1.500,- a minulý týden termovazač za 300,-. Jelikož zájemci byly zdaleka, poslal jsem jim fakturu na mail a po zaplacení ihned zboží odeslal. Vše O.K. Určitě ty lidi taky měli strach, že jim to nepošlu. Pro pár šupů by přes celou republiku nejeli a ani trestný čin by to nebyl.
18 let od komunismu jsem předpokládal, že budeme žít v právním státě a že takovýhle zloději, kteří jsou snadno identifikovatelní skrz svůj bankovní účet, budou rychle dopadeni. Bohužel ale žijeme v Kocourkově a PČR je tu pouze aby znechuceně nadatlovala protokol (v roce 2007 stále na psací stroj) a případ bez šetření za 14 dní odložila. Snad tomuto nešťastníkovi dopomohou vrácení peněz.
Mám příbuzné v Kanadě. Tam prý stačí si podat ruku a je smlouva sjednána. V ČR můžete mít 20ti stránkovou smlouvu a spravedlnosti se nedočkáte. Jsem znechucen. :x
martinsip
Pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 16. 5. 2007 08:26

iwigirl píše:ad Peťula: např zde: http://www.checkout.czc/quote]

Na tuto "firmu" radeji rychle zapomen, to je firma Alese Slabeho a uz se to resilo i na CT1 v Cernych ovcich.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Junior

Odeslat příspěvekod garfi 16. 5. 2007 09:04

Několikrát jsem koupil zboží s platbou z účtu, poštovní poukázkou nebo na dobírku. Kupoval jsem mobily, trvní sekačku, TV USB modul a jiné zboží a neměl jsem špatné zkušenosti. Zkrátka dobrý přístup prodávajících. Po přečtení vašich příspěvků jsem změnil postoj k tomuto způsobu nákupu. Poslední mobil jsem koupil u operátora neboť rozdíl ceny v internetovém obchodě a ceny u operátora byl velmi malý. Nestál za riziko. Postupuji takto: Proběhnu internet, zjistím ceny a najdu obchod poblíž mého bydliště. Zboží převezmu z ruky do ruky i se zárukou.
garfi
Junior

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 16. 5. 2007 13:59

2Bakouš: tak držím palce, ať se Vám to povede :)
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod vendulka11 16. 5. 2007 16:57

S474N píše:
iwigirl píše:ad Peťula: např zde: http://www.checkout.czc/quote]

Na tuto "firmu" radeji rychle zapomen, to je firma Alese Slabeho a uz se to resilo i na CT1 v Cernych ovcich.

Musím s Tebou nesouhlasit. S společností deredes mám velmi kladné zkušenosti. Vymáhají pro naši firmu ATRIUS a není sebemenší problém, to co bylo v ČT byla spíš nějaká křeč jejich zákazníka, který nechtěl platit... Jak říkám, nemůžu proti nim říct křivého slova.
Když máš v oblibě ty reportáže, tak je nutné uvést taky ty pro ně kladné:
http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/04.01.2007/10119576319-fenomen-dnes/28473.html
http://stv.livetv.sk/tvarchive//video/video.html?video=26601

Ber to tak, že každá velká společnost má určité procento nespokojených zákazníků (kolikrát byli v cernych ovcich Telecom nebo Česká pojišťovna), přesto pořád fungují![/b]
vendulka11
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vlcak 18. 5. 2007 01:12

Bakous prajem ti vela stastia.si sa do toho pustil,to sa mi paci.vela ludi z mojho okolia a aj ja samotny sme sa dali podobne oje*** ale clovek z toho musi zobrat ponaucenie.sice ja som prisiel tak o 1500sk neriesil som to.no kamarat sa dal cerstvo takto oklamat a toto tu pouzijem ako navod na pomoc jemu.uvidime.fakt ludi je plno co poznam co sa dalo oklamat,a teda tych zlodejov podobne.no nam nezostava nic ine len sa hrat na tych dobrych co nikomu neublizia,neukradnu.zlodejina si vyzaduje charakter klamara
Vlcak
Junior

Odeslat příspěvekod (CZ)Mirek 18. 5. 2007 10:06

garfi: Nesrovnávej koupí na inzerát, který je na internetu s koupí v internetovém obchodě. To jsou 2 zcela rozdílné věci. Není to ani podobné ale úplně něco jiného
mobily: T2288R > OT311 > T192 > S25 > MT50 > M55 > MC60 > CT65 > OT303 > K300i > ME75 > K750i
Internet: garantovaná linka 4 Mbps
Disky: 200 GB Seagate, 250 GB Seagate, 640 GB Western Digital
(CZ)Mirek
Junior

Odeslat příspěvekod Bakouš 18. 5. 2007 10:56

Tak se manželka vrátila z výslechu,/účet z kterého šli peníze byl společný/. Takže slečna byla předvedena k výslechu, přišli si pro ni na VŠ kolej, kde studuje. Ve výpovědích má super naivní slinty, že jsme se trochu i smáli. Žádný inzerát nedávala, nic nenabízela s nikým nekomunikovala sms, mailem, nevolala. Na účtě prý vůbec nevěděla, že se jí několikrát objevila stejná částka. Když to po dlouhé :D době zjistila, peníze některým vrátila, což doložila výpisy z účtu, to jsme docela mrkali.
PČR ji ukázala věci ode mě, tedy okopírován inzerát, maily, sms, datumy a časy volání, její data, která mě sama poskytla, atd.. Slíbila tedy, že peníze vrátí, že peníze na účtu teď nemá, na což ji PČR odvětila, že i to si zjistí, tak slíbila, že prý to vrátí co nejdříve.
Jak to bude dál ještě písnu.
Nokia N8
Bakouš
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka