Veslik píše:Chci si koupit nový mobil ale nemůžu se rozhodnout mezi 6230i a E720. Funkčně tak nějak stejný ale nevím mno s/quote]
zastavte se v nejakem kam.obchode a poradne si to ohmatejte /telefon, ne jen maketu/.
prohledl jsem si nekolik E720-tek a zda se mi ze je klavesnice dost dobyta, vsechno se tak divne hybe, uplne presne nesedi atd... asi by mi to pri delsim pouzivani jako uzivateli vadilo. dodavatel tvrdi ze je to tak normalni a ze nic neni perfektni.... ((
Ja mam 6230i a hned co to pujde tak se ji zbavim:o)...moc mi nesedi a hlavne uz jsem dlouho nemel nic jinyho nez nokii....tak to chci zmenit:)....a zkusim samsung e720!!!!
Ja bych vecko nechtel Mno myslim si ze 4tydny ani dva mesice neni doba kde se da mluvit jestli je to poruchove nebo ne, navic je to kus od kusu...
Ja bych volil nikii
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
zdravím lidí...já mám E720 ani týden,ale myslím,že to byla dobrá koupa...je dobre vybavenej-perfektní konstrukce-displej je úžasnej a foťák je dost dobrej-jen jedno mi vadí,že nemá noční režim...má svítilnu,která mne prekvapila-je moc silná,ale pomuže max. do 1 metru...mp3 jdou kromne v sluchátkach i pres reproduktor,dají se nastavit jako vyzvánení....a trochu mne mrzí že nemá infraport.mimochodom,video natáčí tak krásne,že 6230i muže jít do háje