Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Ta V500 mně dost zaujala,ještě tak na ni mítvratu píše:No já bych určitě vyměnil... třeba za Samsunga X640, ten se mi moc líbí anebo už lépe vybavený mobil, a to V500, ale to nevím, jestli se ti bude líbit a je také o něco větší, máš však bluetoothW/quote]
No,já nikomu nic posílat přes mobil nebudu,protože co mám m55,tak jsem poslal jednu, ano,opravdu jednu MMS a to ještě testovací. Nemám to zapotřebí. Ale ten mobil se mi líbí a nevím,kdy se modrozub může hodit.vratu píše:jj, ta se prodává tak za 4700,-to není moc a asi ještě klesne trošku dolů
hlavně má bluetooth a jde přes něj posílat obrázky i mp3 na ostatní mobili.t/quote]
radim píše:No to záleží, co od toho mobilu chceš. Já bych šel klidně do CFX62, má to aspoň infra. Pokud neposíláš kvanta textovek, podívej se i na philipsy, např. 639 nebo 650, případně Motorola V220. Určitě se ale zajdi podívat na vyhlídnutý telefon do obchodu, na fotkách to vždy vypadá jinak než v ruce. Philipsy jsou obecně pomalé, pokud ti to nevadí, ale zase mají nadprůměrnou výdrž baterie a výborné e-mailové klienty. Samsungy jsou okoukané, co třeba netradiční Panasonic X400?
No,já asi tu V500,300 se mi moc nelíbí... Siemense určitě ne,protože toho už mám a co novej mobil-to nová značkacooler5 píše:v pohode doporucujem V300 (MOTOROLU) ma vynikajuci displej, pokial chces ale posielat hry cez infra tak potom iba SIEMENS alebo SONY ERICSSON.Ale Siemens by som hned vylucil, pretoze je to strasne pomale a mrzne vsade mozne,aj modely X65....A CF65 by som nebral vobec je to sunecka....Sam ma CX65 a ziadna slava.... u hier to stale mrzne a potom to musis resetovatmelodie,des...odporucam nejaky samsung z veciek...melodie najlepsie a hlavne si zadovat Samsung s TFT displejom na samsungoch su proste uzasne.....a su uplne v pohode.Takze Siemens ee.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků