Siemens M55 ==>véčko za max 4500 - má to smysl?

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Higgi 10. 7. 2005 16:13

Poslední dobou mi začíná moje M55tka lézt dost na nervy.Firm se občas zasekne,začíná mě štvát jeho pomalost. Tak se poohlížím po něčem novém. Docela rád bych si pořídil véčko,protože si myslím,že když jsem ho ještě neměl,proč to nezkusit. Ovšem,limitující je pro mně cena - 4500Kč i s DPH. Chci se zeptat, jestli má smysl za ty prachy nějaké věčko brát a kdyžtak jaké, nebo je lepší zůstat u M55tky. Jde mi spíš o zkušenosti,parametry mobilů si v katalogu umím srovnat taky.
Higgi
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 10. 7. 2005 16:17

No já bych určitě vyměnil... třeba za Samsunga X640, ten se mi moc líbí anebo už lépe vybavený mobil, a to V500, ale to nevím, jestli se ti bude líbit a je také o něco větší, máš však bluetooth ;)
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hotspot 10. 7. 2005 16:31

Smysl to rozhodně má, M55 je už notně zastaralá... pod tu tvou cenu jsou dobrý Samsungy, myslím že i ty Motoroly ;) Jako pěkná volba vypadá i Siemens CF62, ale tu ti fakt nedoporučuju...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 10. 7. 2005 16:36

X460 v cervene barve by ti taky ostudu neudelala :)
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Higgi 10. 7. 2005 17:29

A co třeba starší Philips 639 :?:
Higgi
Junior

Odeslat příspěvekod Higgi 11. 7. 2005 16:16

vratu píše:No já bych určitě vyměnil... třeba za Samsunga X640, ten se mi moc líbí anebo už lépe vybavený mobil, a to V500, ale to nevím, jestli se ti bude líbit a je také o něco větší, máš však bluetooth ;)W/quote]
Ta V500 mně dost zaujala,ještě tak na ni mít :D
Higgi
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 11. 7. 2005 16:22

jj, ta se prodává tak za 4700,- ;) to není moc a asi ještě klesne trošku dolů ;) hlavně má bluetooth a jde přes něj posílat obrázky i mp3 na ostatní mobili.
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Higgi 11. 7. 2005 16:26

vratu píše:jj, ta se prodává tak za 4700,- ;) to není moc a asi ještě klesne trošku dolů ;) hlavně má bluetooth a jde přes něj posílat obrázky i mp3 na ostatní mobili.t/quote]
No,já nikomu nic posílat přes mobil nebudu,protože co mám m55,tak jsem poslal jednu, ano,opravdu jednu MMS a to ještě testovací. Nemám to zapotřebí. Ale ten mobil se mi líbí a nevím,kdy se modrozub může hodit.
Higgi
Junior

Odeslat příspěvekod radim 11. 7. 2005 16:48

No to záleží, co od toho mobilu chceš. Já bych šel klidně do CFX62, má to aspoň infra. Pokud neposíláš kvanta textovek, podívej se i na philipsy, např. 639 nebo 650, případně Motorola V220. Určitě se ale zajdi podívat na vyhlídnutý telefon do obchodu, na fotkách to vždy vypadá jinak než v ruce. Philipsy jsou obecně pomalé, pokud ti to nevadí, ale zase mají nadprůměrnou výdrž baterie a výborné e-mailové klienty. Samsungy jsou okoukané, co třeba netradiční Panasonic X400?
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Higgi 11. 7. 2005 17:04

radim píše:No to záleží, co od toho mobilu chceš. Já bych šel klidně do CFX62, má to aspoň infra. Pokud neposíláš kvanta textovek, podívej se i na philipsy, např. 639 nebo 650, případně Motorola V220. Určitě se ale zajdi podívat na vyhlídnutý telefon do obchodu, na fotkách to vždy vypadá jinak než v ruce. Philipsy jsou obecně pomalé, pokud ti to nevadí, ale zase mají nadprůměrnou výdrž baterie a výborné e-mailové klienty. Samsungy jsou okoukané, co třeba netradiční Panasonic X400?
Higgi
Junior

Odeslat příspěvekod Higgi 11. 7. 2005 17:21

Tak jsem koukal na recenzi zde na serveru...a podle ní nelze do X400 nahrávat obrázky přes IrDa. No,tak to tam asi nepude nahrát ani nic JAVovýho, tak to je na draka,já si to nebudu od někud posílat MMSkama.Nebo se pletu a jde to?
Higgi
Junior

Odeslat příspěvekod cooler5 11. 7. 2005 18:55

v pohode doporucujem V300 (MOTOROLU) ma vynikajuci displej, pokial chces ale posielat hry cez infra tak potom iba SIEMENS alebo SONY ERICSSON.Ale Siemens by som hned vylucil, pretoze je to strasne pomale a mrzne vsade mozne,aj modely X65....A CF65 by som nebral vobec je to sunecka....Sam ma CX65 a ziadna slava.... u hier to stale mrzne a potom to musis resetovat :roll: melodie,des...odporucam nejaky samsung z veciek...melodie najlepsie a hlavne si zadovat Samsung s TFT displejom na samsungoch su proste uzasne.....a su uplne v pohode.Takze Siemens ee. 8)
cooler5
Junior

Odeslat příspěvekod Higgi 11. 7. 2005 20:10

cooler5 píše:v pohode doporucujem V300 (MOTOROLU) ma vynikajuci displej, pokial chces ale posielat hry cez infra tak potom iba SIEMENS alebo SONY ERICSSON.Ale Siemens by som hned vylucil, pretoze je to strasne pomale a mrzne vsade mozne,aj modely X65....A CF65 by som nebral vobec je to sunecka....Sam ma CX65 a ziadna slava.... u hier to stale mrzne a potom to musis resetovat :roll: melodie,des...odporucam nejaky samsung z veciek...melodie najlepsie a hlavne si zadovat Samsung s TFT displejom na samsungoch su proste uzasne.....a su uplne v pohode.Takze Siemens ee. 8)
No,já asi tu V500,300 se mi moc nelíbí... Siemense určitě ne,protože toho už mám a co novej mobil-to nová značka :D. Změna je život. Měl jsem Alcatel,Nokii,Siemens,tak je čas na něco jiného.
Higgi
Junior

Odeslat příspěvekod Higgi 11. 7. 2005 22:08

A kdyby nebyly prachy, tak co třeba Motorola V180 :?:
Higgi
Junior

Odeslat příspěvekod Andis15 11. 7. 2005 22:40

to mě tohle moje m55 taky dělala tak sem si koupil n6230i a sem naprosto spokojenej... :mrgreen:
Andis15
Junior

Další stránka