Jo,ale já chci véčko.Jinak bych asi věděl,co.Andis15 píše:to mě tohle moje m55 taky dělala tak sem si koupil n6230i a sem naprosto spokojenej...-/quote]
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Jo,ale já chci véčko.Jinak bych asi věděl,co.Andis15 píše:to mě tohle moje m55 taky dělala tak sem si koupil n6230i a sem naprosto spokojenej...-/quote]
Těžko říct...kolega má ještě Mt StarTac 130 a nijak moc se mu nezničil, a to volá fakt dost... Kdyžtak budu mít v záloze m55,žeAndis15 píše:kašli na véčko za chvíli se ti kloub roztentí a budeš s tím akorát nespokojenej a budeš se toho rychle zbavovat...a/quote]
Já sbírám info,takže pro mobil půjdu stejně asi až v srpnu. Ale pokud mě něco přesvědčí,tak... A ta T9 se dá u Samsungů vypnout,neradim píše:O kloub bych neměl strach, přítelkyně má už 2 roky Samsung A800 a kloub drží perfektně, žádná vůle. Jestli píšeš hodně SMS, tak bacha na zkracování SMS s T9 u většiny samsungů, řádně ověř. Pak dej vědět, cos nakonec koupil. Já mám podobný problém, dcera má taky M55 a už by to chtělo vyměnit. Pokukuju po té CFX65, ale zatím to nehoří, takže to možná nakonec dopadne úplně jinak.k/quote]
JJ, té by se líbil. Já jsem si na T9 u m55tky zvykl,ale občas mě naštve a vypnu ji.Já koukám po nějaké motorole...radim píše:T9 právě u samsungů vypnout nejde (viz recenze), respektive jde, ale u každé nové textovky zvlášť, pokaždé. Nejde vypnout natrvalo.
Právě že CFX65 je takový dámský, tak si myslím, že by se dcerunce líbil. /quote]
No mně se V500 nechce spojit s počem přes dodanej sw a kabel... Aj,asi na mně působí vedro,když nejsem s to připojit mobilMajk píše:Nevyhoda samsungu ale je, ze do vetsiny nenahrajes zadnou hru ani aplikaci (jedine pres wap). Ale obrazky a melodie nahravat jsou.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků