Siemens M55 ==>véčko za max 4500 - má to smysl?

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Higgi 11. 7. 2005 22:43

Andis15 píše:to mě tohle moje m55 taky dělala tak sem si koupil n6230i a sem naprosto spokojenej... :mrgreen:-/quote]
Jo,ale já chci véčko.Jinak bych asi věděl,co.
Higgi
Junior

Odeslat příspěvekod Andis15 11. 7. 2005 22:49

kašli na véčko za chvíli se ti kloub roztentí a budeš s tím akorát nespokojenej a budeš se toho rychle zbavovat...
Andis15
Junior

Odeslat příspěvekod Higgi 11. 7. 2005 23:19

Andis15 píše:kašli na véčko za chvíli se ti kloub roztentí a budeš s tím akorát nespokojenej a budeš se toho rychle zbavovat...a/quote]
Těžko říct...kolega má ještě Mt StarTac 130 a nijak moc se mu nezničil, a to volá fakt dost... Kdyžtak budu mít v záloze m55,že :wink:.
Higgi
Junior

Odeslat příspěvekod radim 12. 7. 2005 08:27

O kloub bych neměl strach, přítelkyně má už 2 roky Samsung A800 a kloub drží perfektně, žádná vůle. Jestli píšeš hodně SMS, tak bacha na zkracování SMS s T9 u většiny samsungů, řádně ověř. Pak dej vědět, cos nakonec koupil. Já mám podobný problém, dcera má taky M55 a už by to chtělo vyměnit. Pokukuju po té CFX65, ale zatím to nehoří, takže to možná nakonec dopadne úplně jinak.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Higgi 12. 7. 2005 08:29

radim píše:O kloub bych neměl strach, přítelkyně má už 2 roky Samsung A800 a kloub drží perfektně, žádná vůle. Jestli píšeš hodně SMS, tak bacha na zkracování SMS s T9 u většiny samsungů, řádně ověř. Pak dej vědět, cos nakonec koupil. Já mám podobný problém, dcera má taky M55 a už by to chtělo vyměnit. Pokukuju po té CFX65, ale zatím to nehoří, takže to možná nakonec dopadne úplně jinak.k/quote]
Já sbírám info,takže pro mobil půjdu stejně asi až v srpnu. Ale pokud mě něco přesvědčí,tak... A ta T9 se dá u Samsungů vypnout,ne :?: CFX65 mně moc netáhne,je "dámskej".Ale kdoví...
Higgi
Junior

Odeslat příspěvekod radim 12. 7. 2005 09:12

T9 právě u samsungů vypnout nejde (viz recenze), respektive jde, ale u každé nové textovky zvlášť, pokaždé. Nejde vypnout natrvalo.
Právě že CFX65 je takový dámský, tak si myslím, že by se dcerunce líbil.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Higgi 12. 7. 2005 09:14

radim píše:T9 právě u samsungů vypnout nejde (viz recenze), respektive jde, ale u každé nové textovky zvlášť, pokaždé. Nejde vypnout natrvalo.
Právě že CFX65 je takový dámský, tak si myslím, že by se dcerunce líbil. /quote]
JJ, té by se líbil. Já jsem si na T9 u m55tky zvykl,ale občas mě naštve a vypnu ji.Já koukám po nějaké motorole...
Higgi
Junior

Odeslat příspěvekod radim 12. 7. 2005 10:32

Taky jsem koukal, V220 má podle mobil.cz velmi slušnou výdrž.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 12. 7. 2005 12:38

ja bych to nevidel tak tragicky, CFX65 damsky? me se treba celkem libi, a to mam do damy daleko...Motorola je taky celkem dobra volba, ale u obou by me stval displej...
Bobroněnko
Junior

Odeslat příspěvekod Higgi 14. 7. 2005 13:22

Včera jsem ji měl v ruce.Sice jen maketu,ale to je fakt kus mobilu! Nechce mi na ni někdo dát :?:
Higgi
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 14. 7. 2005 13:36

CFX65 má matka a nestěžuje si, navíc je za přijatelnou cenu, kloub je slušný, funkce taktéž.
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Higgi 30. 7. 2005 06:49

No,díky shodě několika (ne)šťastných náhod už mám v kapse >týden V500.
Higgi
Junior

Odeslat příspěvekod Majk 30. 7. 2005 08:11

Ja bych sel urcite do samsungu. Ja mam X450, ale ted bys sehnal neco novejsiho za slusnou cenu. Bezi mi 24 hodin denne a jeste se mi ani jednou neseknul nebo nevypnul.

Vecka bych se nebal, sou super :-)
Nokia 5110 -> Philips Azalis 288 -> Sam X450 -> Moto V360 -> Nokia N70 -> ZTE Blade -> Huawei G600 -> inew V3 -> Ulefone Be Touch 2 -> LG Flex 2 (+ nokia N3109 a Samsung Galaxy Nexus) -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Honor 8X
Majk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Majk 30. 7. 2005 08:13

Nevyhoda samsungu ale je, ze do vetsiny nenahrajes zadnou hru ani aplikaci (jedine pres wap). Ale obrazky a melodie nahravat jsou.
Nokia 5110 -> Philips Azalis 288 -> Sam X450 -> Moto V360 -> Nokia N70 -> ZTE Blade -> Huawei G600 -> inew V3 -> Ulefone Be Touch 2 -> LG Flex 2 (+ nokia N3109 a Samsung Galaxy Nexus) -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Honor 8X
Majk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Higgi 30. 7. 2005 13:22

Majk píše:Nevyhoda samsungu ale je, ze do vetsiny nenahrajes zadnou hru ani aplikaci (jedine pres wap). Ale obrazky a melodie nahravat jsou.
No mně se V500 nechce spojit s počem přes dodanej sw a kabel... Aj,asi na mně působí vedro,když nejsem s to připojit mobil :lol:.
Higgi
Junior

Předchozí stránka