Nevim jen proc se tu srovnava nesrovnatelne.....s prominutim "hloupy" foun a pristroj s OS (Symbian)
Oba dva jsou jiste dobre,ten druhy shodou okolnosti mam a le kazdy ma sve pro a proti.
Pro K750i mluvi hlavne 2MPx AF Fotoaparat,ktery i dnes po skoro 3-letech ma co rict,solidni vydrz a zpracovani.Na media je pripraven v pohode ale instalace dalsich aplikaci je mozna jen s pomoci JAVY takze zadna slava...hry to je jina,foun ma 3D cip (Mascott Engine)a nektere vypadaji fakt dobre.
Pro N70 hovori Operacni System Symbian,coz ale muze byt pro nekoho zapor....stejne jako ostatni at SymOS ci WM je v nekterych situacich "pomalejsi" nez No-OS "braskove.
Fotak ma take 2MPx ale bez AF tudiz makro je nepouzitelne.....celkem obstojne foti ale druha cocka na predni strane pro videohovory,ale jen ve VGA rozliseni.
Na media je taky stejne jako ostatni "symbiany" uz v zakladu priúpravena perfektne....RealPlayer,MP3 Prehravac a graficky slusne zpracovany prohlizec fotek a editor.
Vydrz zavisi na pouzivani......pokud telefon moc netrapite a jen "sem tam neco" spustite,par desitekv minut MP3 ci vide dostanetře se na 3dny.
Pokud jen volate a prijimate hovory+SMS a na pozadi nebezi zadna aplikace muzete se dostat az na 4-5 dnu.
Kdyz telefon "zdimete" co to jde,vypovi vam baterie(970mAh) sluzbu uz vecer ci druhy den.
K750i jsem jeden cas pouzival taky (presel jsem na ni z MPX-200) ale ta moznost doinstalovani plnohodnotnych aplikaci a hlavne mapovy software mi chybely,tak jsem sahnul za rozumnou cenu,po tom nejlepsim co bylo a jsem plne spokojeny.
Kdyby melam K750i taky nejaky OS byl by to myslim pro N70 poradny souper....ale znate to ne?

Kdyby byly v ...... ryby...

Nokia E50+microSD 128MB/Nokia 5140i to Work.
YAKUMO Delta 300-GPS,Panasonic LUMIX DMC-FX3 + 2GB SD Card,Internet CDMA 512k