Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Mischelinka.OK píše:Nevim jestli stojis o nazor holky, ktera ani nevi co to symbian poradne je. Ja si hlavne myslim ze SX1 je uz hodne stary foun a radeji bych sla do C 65, u SX1 je navic hrozna ta "klavesnice" pro psani SMS si to prakticky nedokazu predstavit. Vyber spravne ahojik
webman píše:... a na ostatne veci mam PC - to nenahradi aspon dalsich 20 rokov ziaden telefon.
Gangster píše:Byt tebou bych se poohledl po nejakem jinem telefonu, protoze SX1 je sice hustej telefon, symbian a blablabla, ale ta klavesnice je fakt na *****.
Gangster píše:SX1 je sice hustej telefon, symbian a blablabla, ale ta klavesnice je fakt na *****.
Mischelinka.OK píše:Nevim jestli stojis o nazor holky, ktera ani nevi co to symbian poradne je. Ja si hlavne myslim ze SX1 je uz hodne stary foun a radeji bych sla do C 65, u SX1 je navic hrozna ta "klavesnice" pro psani SMS si to prakticky nedokazu predstavit. Vyber spravne ahojik
fido_cz píše:Zalezi, jakym zpusobem pisete. Pokud jednou rukou jako ja, je SX1 nepouzitelna. Pokud jste zvykli psat obema, je to opravdu jen otazka par dnu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků