SX1 VS k750i

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Pickun 2. 8. 2005 12:49

A nejde mi do hlavy, jak muzes srovnavat tyto dva telefony
Naposledy upravil Pickun dne 4. 10. 2006 08:41, celkově upraveno 1
Pickun
Junior

Odeslat příspěvekod Leo 3. 8. 2005 20:04

no myslim ze jeho dotaz mel porad vic rozumu, nez kolik jsi Ty predvedl na foru se SE750 ... tak se uklidni :x
Leo
Junior

Odeslat příspěvekod Wir-jin 3. 8. 2005 20:31

Hele to srovnání je možná trochu zcestné ale inteligent ten dotaz pochopí....Prostě se mu líbí dva telefony a je jedno jak jsou staré nebo nové nebo rozdílné cenou....ale jde mu o radu a zkušenosti jiných...to ví každý na tomhle webu že je SE lepší na focení a SX na aplikace...jen chtěl poradit....Já osobně bych asi sáhl po SE ikdyž si teď asi taky zkusím pořídit SX....
Wir-jin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod InfernoX 4. 8. 2005 10:08

SX1 už bych teď nekupoval, to už je stařík.Ze symbianu jedině 6630.
InfernoX
Junior

Odeslat příspěvekod Pickun 4. 8. 2005 13:07

Mezi tema mobily je takovej rozdil dokonce i cenovej.5000 to je hodne.A jeste ty debilni tlacitka po stranach:HUMUS
Pickun
Junior

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 4. 8. 2005 13:17

lol :D
oneill_sx1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 4. 8. 2005 13:22

Problém je v tom že K750i bude za 2 roky ještě starší než SX1, nemyslím jako železo, ale softwarově toho nabídne mobil se symbianem nebo WM vždy mnohem víc než stupidmobil bez OS ;-)
oneill_sx1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Angelus 4. 8. 2005 14:06

No musim se priznat, ze sem resil podobnej problem asi 3 mesice zpatky, kdyz sem cetl preview na K750i, ale pak u me rozhodla cena a hlavne ze ma OS, cemuz sem se prvne branil, ale tedka na tom mobilu posloucham OGG, protoze zabiraj min,koukam na Xvid, protoze muzu a lezu na ICQ, protoze otevrenej OS vladne.
Sice se ti muze zdat, ze fotak v mobilu je super vec, ale ver mi, tohle na momentky staci a kdyz des nekam, kde vis ze budes fotit, tak si radsi vezmes kvalitni digital s poradnych bleskem a rychlym autofocusem.
A v neposledni rade, SE pouziva teleci format pametovych karet, pardon ale MS Duo, je proste exotickej format. Kdyz ti dojde misto na SD karte ve fotaku, hodis tam MMC z mobilu a havai.
tot muj nazor.
Philips Savvy => Nokia 3330 => Nokia 7650 => Nokia 6310i => Nokia 3510i => Nokia 7210 => Siemens SX1 + Pretec MMC 512Mb High speed
To co jsi měl udělat včera odlož na pozítřek a získáš dva dny volna.
Angelus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xaerocom 4. 8. 2005 15:04

SX1 je pěknej krám, jakýkoliv pdáčko(s BT) je lepší.... ber k750
N70 + 512 Pretec + AD-46
xaerocom
Junior

Odeslat příspěvekod Angelus 5. 8. 2005 07:30

No taky by sis mohl uvedomit, ze PDA+Mobil stoji daleko vic, nez jenom smartphone, ale to neni ten hlavni problem, prece nebudu tahat dve masiny, kdyz to zvladne jedna.
Jen pro priklat K750(cca 11000) + PDA(nejaka sunka za 8000), to nam dava 19000, coz je o neco vic nez 6000, nemyslis???
A jeste, kdyz jedu treba na kole, nebo tak a stejne chci mit sebou vlastnosti mobilni kancelare, tak urcite potahnu oboje dvoje a pak kdyz se nekde vyflakam, tak si nedovedu predstavit, jak bude displej PDA vypadat.
A ted se da cekat, ze mi nekdo vmete do tvare integrovanej fotak SEcka, jo de to, foti to, ale pokud budes chtit jen neco vic, nez vicemene mlhave zachyceni reality, pudes stejne do kvalitniho digitalu se kterym se SE neda srovnavat....
Philips Savvy => Nokia 3330 => Nokia 7650 => Nokia 6310i => Nokia 3510i => Nokia 7210 => Siemens SX1 + Pretec MMC 512Mb High speed
Angelus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 5. 8. 2005 08:45

xaerocom: lol :D Zřejmě nic nevíš o smartphonech a PDA.
oneill_sx1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xaerocom 5. 8. 2005 09:04

ale jo vim, jen prostě os ve founu mi připadá zbytenčnej, protože sem zvyklej na pda. Ani třeba N6681 mě moc nenadchal, je to prostě těma rozměrama... jinak co se týče jízdy na kole, tak to potom asi nebudu potřebovat mobilní kancelář :) (právě pro mě je výhoda že si můžu vzít pda pouze když ho potřebuju a nemusim tahat velkej smartfoun, stejně je to pro většinu lidí tady jen hračka...) no každej má jiný požadavky no... ale vzhledem k tomu že sem začínal prostě s pdáčkama, tak sem zvyklej na wm2003 a symbianový telefony sou proti tomu pomalý šunky, je to na díky "malým rozměrům a spotřebě smartfounů"
N70 + 512 Pretec + AD-46
xaerocom
Junior

Odeslat příspěvekod Angelus 5. 8. 2005 09:29

Kdyz jedu na kole, tak to mam jako mapu a samozdrejme jako mobilni telefon, takze su porad na prijmu....
Angelus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xaerocom 5. 8. 2005 09:37

Angelus píše:Kdyz jedu na kole, tak to mam jako mapu a samozdrejme jako mobilni telefon, takze su porad na prijmu....

jo tak jestli to využíváš s GPS tak to je potom jiná... ale stejně to nemůžeš snad mít jinde než v batohu, abys to nerozbil.
xaerocom
Junior

Odeslat příspěvekod PD 5. 8. 2005 10:10

xaerocom píše:ale jo vim, jen prostě os ve founu mi připadá zbytenčnej, protože sem zvyklej na pda. Ani třeba N6681 mě moc nenadchal, je to prostě těma rozměrama... jinak co se týče jízdy na kole, tak to potom asi nebudu potřebovat mobilní kancelář :) (právě pro mě je výhoda že si můžu vzít pda pouze když ho potřebuju a ob]nemusim tahat velkej smartfoun[/b], stejně je to pro většinu lidí tady jen hračka...) no každej má jiný požadavky no... ale vzhledem k tomu že sem začínal prostě s pdáčkama, tak sem zvyklej na wm2003 a symbianový telefony sou proti tomu pomalý šunky, je to na díky "yb]malým rozměrům
PD
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka