Je něco lepšího než Nokia N73? :-)

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod v000 19. 2. 2007 23:11

Po naformatovani baterky mi vydrzi 5 dnu pri beznem pouziti (volani a sms).
v000
Junior

Odeslat příspěvekod lukek 20. 2. 2007 08:46

Ja ted mam N70 .. myslel jsem si, ze 2 Mpx fotak bude dobrej, ale nic moc... mrzi me tam treba to, ze nema automaticke zaostreni a jine funkce, coz treba ma N73.

K te E65 - tam je fotak zas "jen" 2 Mpx.. me jde o to, ze kdyz nekde budu, tak abych si mohl udelat rovnou dobrou fotku.. s tou N70 rozhodne nejsem spokojen, co se fotaku tyce.

Ten je pro me asi nejdulezitejsi, z tech dalsich funkci mobilu. Potom displej a porad vaham co s WiFi... rad bych ji mel, ale fakt ted nevim, jestli se to vyplati.. predpokladam totiz, ze at budu kdekoli, kde bude nejaky AP, tak se na nej budu moc v klidu pripojit a budu na netu.. pokud samozrejme bude free :) u nas to muze byt Praha 5, v budoucnu snad Praha 9, ale spis sem myslel to vyuziti na dovoleny :-)

A co se tyce N95 - ta nevypada spatne, no :-) vite na kolik vyjde?
lukek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod copper 20. 2. 2007 10:54

Za N95 pocitej castku lehce prevysujici 20k
~ Carpe diem ~
copper
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hobitt 20. 2. 2007 11:40

Pokud netrváš na Nokii je HTC TyTN-jestli ti nevadí to, že má tchajwanský původ, navíc pokud máš Vodafone, tak ho můžeš koupit jako Vodafone 1605. Je taky otázka, kolik do toho chceš vrazit a jestli se opravdu neobejdeš bez WI-FI.

Pokud trváš na Nokii s WI-FI pak mě napadla N93, ta má i kvalitní foťák a kameru...ale narveš do ní asi 19-20 tisíc. Podle mě ale Nokia uvede nějakou N73i, která WI-FI mít bude.
Sony Ericssony jsou podle mě ze hry, protože oproti HTC, nebo Nokii nemají tak dobrou datovou výbavu.

A ještě něco: TyTN má výsuvnou plnohodnotnou QWERTY klávesnici a ta se podle mě hodí a jestli ti nevadí Windows Mobile 5 a už zmiňovaný původ, tak bych řek´, že to je dobrá volba, stojí 17-19 tisíc u Vodafonu s tarifem myslím od 13 tisíc, má HSDPA, je jen o něco málo větší, než N70 a řekl bych, že se ti oplatí

Můj tajný tip je HTC TyTN

//Breaker: príspevky zlúčené, používajte tlačítko Obrázek
hobitt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lukek 23. 2. 2007 09:03

Tak jsem si nakonec koupil tu N73 :-)
lukek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ledyyy 1. 3. 2007 14:18

lukek : Nic lepšího než Nokia N73 prostě neexistuje..... :) :) Udělal si dobře,protože jí mam taky :) :) Ne ,teď vážně..:) V budoucnu plánuji MDA a to HTC TyTN (Qtek 9600), nebo HTC Universal (Qtek 9000),která pro mě mají větší hodnotu,ale je to otázka priorit :) Lepší...Porovnávat Mda s mobilním telefonem ... Pro někoho může být lepší mobil,pro druhýho zase mda.Záleží na tom,co od přístroje chceš :) Ať se k něčemu dostanem,tak lepší mob. telefon bude například N95,nebo E90 :)
Ledyyy
Junior

Odeslat příspěvekod MichaelJackie.S 1. 3. 2007 15:01

Ale existuje. Nejsem až tak velký odpůrce značky ale Nokia N73 se opravdu nepovedla :? Byla asi nějaká špatná série (nevím jestli to ještě trvá) a cca každej druhej telefon šel na reklamaci. A zákazníci s ním moc spokojeni nejsou, prý pořád něco nejde. Pokud Vám kdo jí máte funguje v pořádku tak buďtě rádi :wink:
MichaelJackie.S
Junior

Odeslat příspěvekod kundt 1. 3. 2007 15:43

to MichaelJackie.S : no to s tou reklamaciou mas pravdu, ja som mal stastie a ide v pohode. moj kamos zas take nemal a za tyzden bol oprave :(
kundt
Junior

Odeslat příspěvekod Ledyyy 1. 3. 2007 22:24

MichaelJackie.S píše:Ale existuje. Nejsem až tak velký odpůrce značky ale Nokia N73 se opravdu nepovedla :? Byla asi nějaká špatná série (nevím jestli to ještě trvá) a cca každej druhej telefon šel na reklamaci. A zákazníci s ním moc spokojeni nejsou, prý pořád něco nejde. Pokud Vám kdo jí máte funguje v pořádku tak buďtě rádi :wink:i/quote]

Tak to jsem rád .Mam ho už celkem dlouhou dobu a jediný co mě štve ,tak je foťák...když potřebuju něco rychle,tak ani náhodou....čekam tak minutu ,dvě... než se spustí...,ale to je v 2Gb kartě,která je snad z 90% zaplňená,tak jsem si zvyk,že to neni zrovna nejrychlejší... :twisted:
Ledyyy
Junior

Odeslat příspěvekod zhusak 1. 3. 2007 23:44

Ja ji mam taky (n73) a zadny problem nevidim. Stejne jako par dalsich lidi, co ji maji. Po odkryti krytky muzu fotit za 4 az 5 vterin. Asi je to tim, ze necekam a jak vyjde novy firmware, tak doma aktualizuji.
Sice si rikam, ze je skoda, ze nemam s ni problemy, protoze jsem ji koupil 3 tydny starou za 8,5 litru a na uctence mam 14600,-. Kdyby se mi podelala 3×, tak jeste vydelam. :)
zhusak
Junior

Předchozí stránka