Siemens S65 vs Motorola V360

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Gho$t 19. 2. 2007 20:18

Ahoj vespolek.....
Kterej telefonek by jste si z techto dvou vybrali vy?
Pripadne muzete napsat proc.....
Diky,
Gho$t

//Breaker: presunuté zo sekcie Smetiště, oznámené súkromnou správou
Gho$t
Junior

Odeslat příspěvekod Deleted user 19. 2. 2007 20:37

K Siemensu S65 mám velice osobní vztah, takže bych jednoznačně sáhl po něm - i vzhled a ergonomie ovládání mluví pro něj. Vytkl bych mu jen displej - je sice obrovský ale hrubý. Jinak by mi u něj vlastně nic nechybělo, včetně podpory MP3 - hudbu na telefonu neposlouchám a aktuálně používané vyzvánění se dá snadno převést do formátu WAV.

Odeslat příspěvekod M. 19. 2. 2007 20:47

Prestoze nemam s S65 dobre zkusenosti, volil bych jej. Pominu-li skvely design, tak uz jen kvuli organizacnim schopnostem a velkem displeji. A neni to Motorola :)
M.
Expert

Odeslat příspěvekod flemo 19. 2. 2007 20:52

Tazko povedat, zacisi od toho co potrebujes. Na telefonovanie a organizaciu casu, urcite Siemens. S tou hrubostou displeja to vobec nie je take hrozne, aj ked standardne ikony vyzeraju dost otrasne, ale zmenit ich je v S65 ziaden problem a vybrat si mozes asi z 1000 variantov. Mimochodom, displej je dobry na slnku.

Fotak ma S65 solidny, aj ked dnes su uz lepsie. Ma problemy v slabom osvetleni, ale ak si prikupis blesk IFL600 tak mozes robit velmi slusne fotky aj za tmy.

Dokonca aj na tie mp3 uz dnes existuje recept - ale povedal by som, ze pre velmi pokrocilych uzivatelov. Ak sa nechystas patchovat, tak v tomto smere jednoznacne vyhra motorola.

Kamos tuto motorolu mal, a viem ze minimalne dve veci by som urcite nezniesol
- ked som dal poslat X kontaktov na motorolu cez BT, po preneseni prveho chcel potvrdenie a druhy odmietol
- vyhladavanie v adresari len podla prveho pismena
mozno to je vyriesene nejakym novsim softverom
Huawei P20 Pro / Lumia 950
flemo
Junior

Odeslat příspěvekod Petr H.. 19. 2. 2007 21:15

Měl jsem oba a ikdyž je V360 funkčně lepší, raději vzpomínám na S65. Je to nádherný mobil který nemá až tak moc záporů. Jen ten hrubý displej, že nepřehrává MP3 a konstrukce (kryt baterie) vrže - to jde ale podložit.

V360 má skvělý displej i funkce, ale s tím že si nenapíši SMS bez zkracování díky iTapu jsem se nesmířil.
77. mobil - LG G3 16 GB
Petr H..
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ConPower 19. 2. 2007 21:25

Tak tak, oba dva mají svoje klady i zápory, Siemens je na tom líp s organizací času, adresářem, správcem souborů, použitelnějším slovníkem T9 a subjektivně i designem. Na druhou stranu si mnoho lidí stěžuje na hrubší displej, ale i když mám v současnosti jemné QVGA, s díváním na 132 × 176 bodů u S65 nemám problém. Výhody V360 jsou určitě lepší displej, podpora MP3 a miniUSB slot. Hlavní nedostatek tkví v horším slovníku na rychlé psaní (na druhou stranu ale asi bude mít lepší klávesnici). Jinak mě zásadnější vada nenapadá, ale zas to, co umí Siemens pořádně, má Motorola tak trochu odfláknuté.

MP3 na mobilu neposlouchám, moje volba by tedy určitě padla na S65. Displej je sice hrubší, ale vejde se na něj mnoho textu a je velmi dobře čitelný.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Smikee 19. 2. 2007 22:04

Já ti ze své osobní zkušenosti můžu jen a jen doporučit S65. Měl jsem ho něco přes rok a je to telefon opravdu na úrovni, ikdyž v dnešní době je to již šedý průměr. Pokud nepotřebuješ extra jemný displej a oželíš MP3(mimochodem, pokud by jsi se do toho pustil, tak S65 mp3 přehrávat umí, viz. http://www.siemensmania.cz/content.php?id=875 ) tak dostaneš podle mě telefon s jedním z nejlepších designů co kdy byl na telefon aplikován. Navíc si s ním můžeš i vyhrát, a to aplikováním patchů a různých vychytávek.
Smikee
Junior

Odeslat příspěvekod Gho$t 19. 2. 2007 22:23

Diky za nazory......jen pokracujte...rad si prectu kazdy.....jen este kolik byste za ty telefony v dnesni dobe dali?
Gho$t
Junior

Odeslat příspěvekod bbbeeejjjkkk 19. 2. 2007 22:44

ja bych bral S65
bbbeeejjjkkk
Junior

Odeslat příspěvekod xDirick 19. 2. 2007 23:25

jj S65 je fajn .......motorola má sice mp3 a lepší displej ale nejdou na ni žádné hry a aplikace . Má ji spolužák a jediná hra co mu na ní jde je Freestyle MotoX 2 nic jiného mu na ní nešlo......možná je to nějáký firmwarerový problém .Tak ber radši ověřenou kvalitu S65 .
D750i -> W800i, FW R1BC002, CID 36 Red(předtým Brown), spoustu patchů, jiné ikony, zvýšená hlasitost, Camdriver 5.4, Displeydriver, 1GB karta, T-mobile operátor, vlastní verze Jimmu
xDirick
Junior

Odeslat příspěvekod Toudyk 19. 2. 2007 23:41

Jednoznacne tento. Aj ked myslim ze si zaspal dobu. Ja som ho prave po 2rokox vymenil. Je to super fon, stabilny (ak napalis fw53) 32MB mmc karta, IrDA, BT, perfektny organizer+budik, aj fotak je fajn. Aj ked teraz uz je 1,3mpix na smiex. No hovorim SIEMENS S65 pred 2rokmi bol JEDNICKA.
Toudyk
Junior

Odeslat příspěvekod Gho$t 19. 2. 2007 23:47

No podivej te se...asi takhle.....jsem uz rok spokojenym uzivatelem S65 no a ted se mi dostala k ruce V360 za velmi priznivou cenu, tak se prave ptam jestli stoji za to mobili vymenit.....Kazdopadne nejvic co mi na S65 chybi jsou mp3 (nepocitaje opatchovani S65).....
Gho$t
Junior

Odeslat příspěvekod flemo 19. 2. 2007 23:49

Gho$t píše:Diky za nazory......jen pokracujte...rad si prectu kazdy.....jen este kolik byste za ty telefony v dnesni dobe dali?

Za motorolu nic, za S65 tak 1500Sk
flemo
Junior

Odeslat příspěvekod Deleted user 20. 2. 2007 00:36

Eventuální nástupci Siemensu S65 (S75, potažmo SE K750) už jsou dnes poměrně dostatečně levní na to, aby člověk musel zvažovat dilema výhodné výměny, o níž si není zcela jistý. Jak je z reakcí výše evidentní, asi by málokdo takovou výměnu provedl a její výhodnost je tu proto víc než spekulativní.

Odeslat příspěvekod Carismatico 20. 2. 2007 09:18

Jinak jak uz tady bylo receno motorolka V360 ma vyhody
silnejsi baterka Li-ion myslim 800 nebo 820 mAh
lepsi displej 176 x 220 ( 262 tis. barev )
mp3
lepsi pametovy karty MicroSD

ale S65 ma vetsi pamet na SMS - archiv
hezci design
Irda
fotak 1,3 mpx
lepsi kancelarsky a organizacni fce
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Další stránka