Jsem těhotná a potřebuji telefon s nejmenším SAR

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hobitt 25. 3. 2007 10:17

4bestver: díky za podporu:-)
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bestver 25. 3. 2007 15:15

hobitt:no ale je tak, ne?Uplně obdivuju, že tohle někoho napadne....mě by to teda nenapadlo ani ve snu:-)
bestver
Junior

Odeslat příspěvekod hobitt 28. 3. 2007 08:25

4bestver:přesně tak...SARu bych velkou váhu nepřikádal 8)
hobitt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Michal P 28. 3. 2007 08:58

Pokud má někdo obavu z vyzařování mobilu, potom doporučuji používat drátové handsfree sluchátko a mobil držet dál od těla.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Cooker 28. 3. 2007 09:49

Já doporučuji Jablotron!!! Telefon můžeš nosit v batohu (VELKÉM na VELKÝ Jablotron) a sluchatko při použití zajisté nic nevyzařuje!!! :oboze
Cooker
Junior

Odeslat příspěvekod lu.kas 28. 3. 2007 11:38

Cooker: Jak vtipne... :?:
Ostrava1: Skutecne bych byt tebou spis vybiral mobil podle jinych pozadavku a SAR posuzoval az pri rozhodovani mezi jednotlivymi typy. Pokud to nejaky vliv na vyvoj plodu ma, bude skutecne zanedbatelny, bezne vlivy, pred kterymy se neubranis ho mnohonasobne prevysi.
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Junior

Odeslat příspěvekod hobitt 28. 3. 2007 12:57

Ostrava1: a vubec, jaký mobil používáš teď?
hobitt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod narg- 28. 3. 2007 13:50

pokud vim, tak SAR je pomer vykonu vysilace k velikosti telefonu (jestli se nepletu) takze nejakou formu "sar" zareni maji veskere zarizeni, kere vysilaji/prijmaji nejakou energii. takze microvlnka (hlavne zezadu), radia a tv nejspis ne, ty maj jen pasivni prijem, vysilacky atd. pokud casto telefonujete v aute a nemate venkovni antenu, energie sar se temer ztrojnasobuje (karoserie pusobi jako faradajova klec, jestli znate, znamena to, ze odrazi signal zpet do auta a proto musi telefon "vice" zarit, aby se dovolal ven) ale pozor, to same plati o modernich stavbach, kde se pouziva hodne ocel a sklo.... atd.

vzhledem k tomuto vsemu a s prihlednutim k tomuj, ze vas zitra muze zajet auto, bych nejaky sar resil opravdu nejmene (beze srandy)

ikdyz posledni dobou, kdyz si telefonuju vic jak hodinu v kuse (stalo se mi to asi 2x za poslednich 30 let) boli mne hlava a mam zvysenou teplotu kuze, takze to asi neco delat bude :D

btw. posledni verze eriku maj sar nekde kolem 0,25, takze je to skutecne nekde na hranici meritelnosti. a zase na druhou stranu, jelikoz je sar z vykonu vysilace, cim nizzsi sar, tim mensi dosah vysilace a pokud se budete pohybovat delsi dobu mimo signal, telefon si zase pritopy zesilovacem, aby se na signalu udrzel (minimalne vam to zmrvi baterku a to pomerne rychle)

takze delejte jak myslite a pamatujte si, ze bacily jsou PR vymyslem vyrobcu mydla, aby se ho vic prodavalo ! :D
Na blbou otazku, blba odpověď .

3410,N3230,N-gage,T610 ->N95
narg-
Junior

Odeslat příspěvekod bestver 28. 3. 2007 14:11

nebo do porodu netelefonuj vůbec.......:-)
hobitt:já taky ne.......
bestver
Junior

Odeslat příspěvekod KarelMlha 28. 3. 2007 19:28

narg-
Těmi posledními verzemi Eriků se sar 0,25 myslíš které. Zrovna je nesleduji, ale K 790i, K800i, P990i to nebyly. Zkusmo jsem mrknul na Z 750i a ani u toho se o takové hodnotě mluvit nedá. :?:
KarelMlha
Junior

Odeslat příspěvekod narg- 28. 3. 2007 21:56

KarelMlha píše:narg-
Těmi posledními verzemi Eriků se sar 0,25 myslíš které. Zrovna je nesleduji, ale K 790i, K800i, P990i to nebyly. Zkusmo jsem mrknul na Z 750i a ani u toho se o takové hodnotě mluvit nedá. :?: /quote]

heh, mate rech :/ bejvavalo kdysi u Sony Ericsson Z600 0,16 W/kg, a mam pocit ze u T68 se psavalo taky malo.

mimochodem, pokud si katalog mobilu srovnate podle sar hodnoty, uvidite, ze za nizky sar si docela (hodne!) priplatite :)

narg-
Junior

Odeslat příspěvekod narg- 28. 3. 2007 22:07

kdyztak, kdo ma zajem, zde muzete stahnout pdf chipu s clankem o sar
http://www.kios.sk/img/oznamy/clanky/vyzarovani.pdf

narg-
Junior

Předchozí stránka