Zkušenosti s reklamacemi u prodejců

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod lukyn.v 24. 7. 2005 11:36

Pište sem prosím jen vy, co jste někdy telefon reklamovali. Kde jste reklamovali a jaké máte zkušenosti s reklamací? Nepiště sem vaše zkušenosti s nákupem, tím nebo oním shopem co se týče jednání apd. Takových threadů je tu dost.

Skoro všechny firmy se chovají dobře, dokud telefon nereklamujete. Zkušenosti s reklamací jsou zde na fóru také, ale ne IMHO samostatně, takže je to jaksi nepřehledné. Domníváte-li se, že je tento thread zbytečný, klidně jej zamkněte nebo smažte.
lukyn.v
Junior

Odeslat příspěvekod M. 24. 7. 2005 16:07

Ja reklamoval dvakrat u operatora, v pondeli tam jdu po treti. Oni se chovaji v pohode, nahradni mobil pujci (i kdyz za tezky prachy) a pak mi do 10 dnu zavolaji, ze si pro to muzu prijit.

Kdyz jsem chodil do Agory na prehravani fw, bylo to super. Chlap byl slusnej a trvalo to jen hodku. Ted se zmenilo osazenstvo, jsou takovy ignoransti a namysleni a trva to hodin pet.

Jinak kdyz jsme s brachou sli poprve koupit mobil, bylo to des. Ten prodejce byl vazne hnusnej a v tehle prodejne a v cele jejich siti me uz nikdy neuvidi.
M.
Expert

Odeslat příspěvekod Zekon 24. 7. 2005 17:53

Před více jak třemi měsíci jsem reklamoval telefon NOKIA 6230 u společnosti novymobil.cz. Papíry a potvrzení ze servisu ok. Po měsíci, jsem jim psal, co je s mojí reklamací a pan Peca mi napsal, že mi vrátí peníze. Přišel dobropis a od té doby uplinuli další skoro dva měsíce a peníze stále nikde. Pan Peca stále slibuje, naposledy v pondělí 18.7.2005 a nic. Zítra to začnu řešit jinou cestou.
Další zkušenost u t-mobile, ale tam je vše ok. Vždy zapůjčí náhradní telefon (N6230). Teď mě dokonce sami informovali o tom, že servis není schopen opravit můj komunikátor a že mi vrátí peníze.
Čauky R.
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod iwigirl 25. 7. 2005 17:22

u mobilareny, mobilpohotovosti a deltamobilu. Konkretne rozepsano tusim v Nespolehlivi prodejci (nebo jak se to jmenuje).
iwigirl
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zekon 25. 7. 2005 17:31

Zekon píše:Před více jak třemi měsíci jsem reklamoval telefon NOKIA 6230 u společnosti novymobil.cz. Papíry a potvrzení ze servisu ok. Po měsíci, jsem jim psal, co je s mojí reklamací a pan Peca mi napsal, že mi vrátí peníze. Přišel dobropis a od té doby uplinuli další skoro dva měsíce a peníze stále nikde. Pan Peca stále slibuje, naposledy v pondělí 18.7.2005 a nic. Zítra to začnu řešit jinou cestou.
Další zkušenost u t-mobile, ale tam je vše ok. Vždy zapůjčí náhradní telefon (N6230). Teď mě dokonce sami informovali o tom, že servis není schopen opravit můj komunikátor a že mi vrátí peníze.
Čauky R.m/quote]

Je pondělí a pan Peca stále nic :hm
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod lukyn.v 25. 7. 2005 19:03

Zekon píše:Je pondělí a pan Peca stále nic :hm-/quote]

Panu Pecovi by prospelo vymenit "e" za "i". Peca = Pica. (Čárku a háček jistě domyslíte).
lukyn.v
Junior

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 25. 7. 2005 19:08

jednou u gsmtelefony.cz.. do tří dnů vráceno a opraveno..
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zekon 26. 7. 2005 19:22

lukyn.v píše:
Zekon píše:Je pondělí a pan Peca stále nic :hm-/quote]

Panu Pecovi by prospelo vymenit "e" za "i". Peca = Pica. (Čárku a háček jistě domyslíte).
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod Jita(smazano) 1. 8. 2005 21:17

U firmy Novymobil jsem 3x reklamovala siemens SX1. Vždy jsem ho měla do měsíce zpět, ale během pár dnů mobil začal opět zlobit. Při třetí reklamaci mi bylo sděleno, že dostanu peníze zpět. Do 14ti dnů jsem je obdržela a obratem si nechala poslat nový mobilní telefon. K jednání pana Peci výčitky rozhodně nemám :pozor2
Jita(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jezevec 2. 8. 2005 06:39

Je zajimave, ze kdyz jde o nejaky obchod, tak se tu vzdy objevi nejaky prave zalozeny nick, ktery tento obchod zacne vychvalovat. A ze by Peca sam od sebe nabizel vraceni penez? Trosku divne. Jeste ta hrubka a herr Peca si na ne potrpi taky... Necht se moderatori kouknou na IP teto "slecny" a srovnaji ji s mobilakem.
jezevec
Junior

Odeslat příspěvekod skoroandel 2. 8. 2005 08:19

Ad reklammce: všechny případné zájemce varuji před koupí mobilu u firmy MOBILKURÝR v Praze na Pavláku a Jiřáku! Reklamace příliš neřeší a chovají se velmi přezíravě až arogantně! Hlavní pro tyto pány je prodat, poté už neřeší téměř nic. Nehledě na to, že se standartně chovají jako ty nejtrapnější veksláci před dvaceti léty....dejte pozor!
skoroandel
Junior

Odeslat příspěvekod Zekon 2. 8. 2005 08:36

jezevec píše:Je zajimave, ze kdyz jde o nejaky obchod, tak se tu vzdy objevi nejaky prave zalozeny nick, ktery tento obchod zacne vychvalovat. A ze by Peca sam od sebe nabizel vraceni penez? Trosku divne. Jeste ta hrubka a herr Peca si na ne potrpi taky... Necht se moderatori kouknou na IP teto "slecny" a srovnaji ji s mobilakem.

Máš recht. Bylo by potřeba se na tu IP adresu podívat.
Jinak v neděli jsem si s panem Pecou psal do 0:30 hod. V pondělí ráno mi slíbyl, že peníze ještě v pondělí vloží na účet. Teď jsem kontaktoval pracovníka banky a zatím nic. Ale prý je asi ještě brzy. Odpoledne by to prý už měli vidět. V každém případě dám ještě vědět.
Zdravím a přeju všem pohoda den R.
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod Jita(smazano) 2. 8. 2005 09:15

Ovšem, že si musím založit nový nick, pokud se na fóru pohybuji poprvé, ale to je snad logické, ne? Děkuji za opravu :tleskani... Mobilní telefon jsem reklamovala pouze jednou a to u PANA PECY, tak jiné zážitky bohužel nemám. Byla jsem spokojena, tak proč se o to nepodělit :D
Jita(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Zekon 2. 8. 2005 14:13

Tak to jsi asi šťastné děvče. Jinak vyřiď, že pana Pecu zdravím, ale už s jistotou vím, že u něho si nic nekoupím :pozor2.
Zdar R.
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod Jita(smazano) 2. 8. 2005 21:32

Zdá se, že má IP adresa se s nikým neshoduje... Očekávala jsem na příspěvky jiné reakce. A až si u pana Pecy budu objednávat nový mobil, pozdrav vyřídím
Jita(smazano)
Kolemjdoucí

Další stránka