Dobry den, jiz delsi dobu si vybiram novy telefon a jsem trochu ztracen. Mozna ze je to zatim dobre, ptz. jsem si nakonec nekoupil ani SE W700, K550, ani Motorolu KRZR(tu uz jsem mel skoro i zaplacenou). Za mobil jsem se rozhodl utratit kolem 8000Kc na studentsky tarif u O2. Puvodne pro me byl dulezity jen vzhled a kvalitni MP3 prehravac, nyni jsem si tech podminek trochu pridal. Zacali se mi zamlouvat i tzv. "chytre" mobily a po precteni recenzi o P1 a Samsungu i600 jsem takrka nadseny. Bohuzel cena P1 bude kolem 16000 a neverim, ze na podzim se tato castka vyrazne snizi. U Samsungu mi vadi predevsim fotak, ktery je skoro stejny jako u me K700i (a tu uz mam 2roky), jinak je to fakt bomba. Nejde mi o zadne datove prenosy, internet bych vubec nepotreboval (vzdyt notas i jine pc ma clovek na kazdem kroku:-), ani zadne zvlastni fukce. Jen pekny vzhled, mp3 prehravac, aspon prumerny fotak a vyborne organizacni funkce. pdf soubory bych bral jako bonus. Vyloucil jsem Nokie, ktere se mi nelibi vzhedove (az na tem kousek za 20000)
Za vase rady a pripominky budu nesmirne vdecny...