Nokia N73 vs Samsung U600 vs SE K800i

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Tim2982 19. 6. 2007 11:01

Lidicky poradte mi prosim, neviem sa rozhodnut ktory telefon si mam vybrat. :hm
Tim2982
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod M. 19. 6. 2007 11:07

To bys taky musel napsat, co od telefonu chces.
Navic smartphone nemuzes srovnavat se zbytkem.

Osobne bych to videl takhle:
1. N73
2. K800i
.
.
. U600
"Systém GPS není určen pro přesné určování polohy
a nikdy byste neměli výhradně spoléhat na data
o poloze získaná z přijímače GPS a rádiových sítí pro
zjišťování polohy nebo navigaci."
M.
Expert

Odeslat příspěvekod Tim2982 19. 6. 2007 11:11

Hmm. Ten telefon budem pouzivat vecsinou na nejake to telefonovanie sem tam nejaka ta fotecka a tiez aj nejaka zabava. Nic extra len sa neviem rozhodnut. Ja si skor potrpim na vyzorove vlastnosti ale inac nie som nijaky expert do mobilov preto sa pytam vas :oboze
Tim2982
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod K.uny 19. 6. 2007 11:21

Každopádně bych si vzal N73 ....stejně bys to jednou koupil. má to skoro všechno a co ne ...nahraješ ... :)
a navíc má symbian , který ostatní telefony postrádají ...
Siemens C10>>Motorola T2288>>MT T2288r>>Siemens C35i>> Siemens S35>> Sony CMD J5>>N 3310>>N 3410>>N 7110>> SE T630 >>SE K700i>>N6230i >> Samsung X680V Red>> N6300>> N73+N93 >> N 5310 exp. music >> N E52 >> Apple iPhone 3G 8GB >>? Nokia E7 ?
K.uny
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 19. 6. 2007 11:52

Já bych volil spíš Samsunga. Na tvé použití nejspíš bohatě postačí. Je blbost kupovat telefon se symbianem za každou cenu, ikdyž ho nevyužiješ, jak píše K.uny. K.uny píše koniny.
Naposledy upravil seterwohipikule dne 19. 6. 2007 16:47, celkově upraveno 1
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod kike007 19. 6. 2007 11:52

N73 cihla se symbianem
K800 cihla s dobrym fotakem
U 600 stylovka s dobrou vybavou... :D
kike007
Junior

Odeslat příspěvekod peterbedo 19. 6. 2007 12:07

No, kedze ti ide o styl tak v tom vynika U600. Je zbytocne kupovat mobil so symbianom, ked ho nevyuzijes Navyse N73 a SE K800i nepatria zrovna k najmensim a najlahsim mobilom :D Na obcasne foto bohato staci fotak U600, ktora ma aj dobry mp3 prehravac a radio s RDS...jedine co niekomu moze vadit su 4 dotykove tlacidla, ale to je len o zvyku...
peterbedo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod M. 19. 6. 2007 12:09

Na styl a na fotky jsou i levnejsi telefony a jeste usetri.
"Systém GPS není určen pro přesné určování polohy
a nikdy byste neměli výhradně spoléhat na data
o poloze získaná z přijímače GPS a rádiových sítí pro
zjišťování polohy nebo navigaci."
M.
Expert

Odeslat příspěvekod Tom_82 19. 6. 2007 12:22

M.: Souhlasím. Nechápu, proč vlastně vzniklo tohle vlákno, když jeho autor nakonec stejně píše, že chce cituji: "telefon budem pouzivat vecsinou na nejake to telefonovanie sem tam nejaka ta fotecka a tiez aj nejaka zabava. Nic extra..."

Tak buď chci pecku a dám za ni XY tisíc, nebo si můžu v bazaru koupit K750i - která by bohatě k výše uvedeným potřebám vyhovovala.

Co se týče těch 3 zmiňovaných, tak bych místo K800i spíše uvažoval o K810i. Ten "batoh" u objektivu mi docela vadil a u novinky se budou zřejmě i lépe psát zprávy.

Ale jinak co jsem odzkoušel hromadu různých typů a značek, tak bych bral N73. Když zkusíš telefon se Symbianem, možná tě to chytne a využiješ ho naplno.
Tom_82
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 19. 6. 2007 16:44

Tim2982 píše:Hmm. Ten telefon budem pouzivat vecsinou na nejake to telefonovanie sem tam nejaka ta fotecka a tiez aj nejaka zabava. Nic extra len sa neviem rozhodnut. Ja si skor potrpim na vyzorove vlastnosti ale inac nie som nijaky expert do mobilov preto sa pytam vas :oboze

Tak to mi přijde taky docela zbytečné vrážet tolik peněz do telefonu, ale pokud na to máš, vzal bych Samsunga kvůli asi nejlepšímu designu, protože podle ničeho jiného se v tomto případě pomalu ani nedá srovnávat. :) Vlastně všechny zastanou to, co chceš, nadprůměrně. Nebo jinak - zajdi si do krámu je vyzkoušet a rozhodni se podle toho, jaký na Tebe udělaly dojem.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod gold88 19. 6. 2007 17:23

Nokia N73
gold88
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 19. 6. 2007 17:25

gold88: A řekneš nám proč, nebo jen tak z principu? Prostě je to podle tebe dobrý telefon a on by si ho měl koupit, protože je dobrý, ikdyž zdaleka nebude využívat všechny funkce a zaplatit za něj více peněz?
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Breaker 19. 6. 2007 18:13

Chcel by som využiť toto vlákno k jednej výzve: ľudkovia, pokiaľ máte veľa peňazí na nový prístroj a chcete si proste kúpiť drahý telefón bez nejakých vyšších nárokov na funkcie a vybavenie, zabudnite prosím na modely so Symbianom. Vaše rozmary môže naplniť mnoho krásnych a jednoduchých telefónov, ušetrime si preto spoločné starosti. Veď nepotrebujeme ďalších naštvaných diskutujúcich, ktorí budú týždeň po kúpe všade vykrikovať, aké je to všetko zložité, pomalé a veľké. Nemajte mi to prosím za zlé, ale po dvadsiatom piatom Symbian-neovládajúcom človeku, ktorý chytil môj telefón do ruky a namiesto vstupu do menu zavolal mojej babke (v APR mám na prvom mieste Kontakty, v nich má zas prvé miesto práve moja babka) mi už podobný príspevok prináležalo napísať, babku som tým totiž pekne naštval. :)

Zároveň by som chcel poprosiť všetkých "radiacich" užívateľov fóra, aby každému tretiemu človeku, ktorý vyberá nový telefón, neradili prístroje so Symbianom. Skúste najskôr triezvo zhodnotiť požiadavky a potom raďte, nenechávajte sa zaslepiť prístrojom, po ktorom túžite (alebo vlastníte) vy sami.

Ďakujem.

Tim2982: so Samsungom budete veľmi spokojný. ;)
#ledžendery
Breaker
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod TomikX 19. 6. 2007 18:44

kike007 píše:N73 cihla se symbianem
K800 cihla s dobrym fotakem
U 600 stylovka s dobrou vybavou... :D

No oproti Nokii 6680/81 ci N70 zase N73 takova cihla neni...je pravda o trochu vetsi a tezsi nez treba E50 ale propporcemi s temer blizi normalnimu telefonu.
Nechtel by jsi E50-ku :wink:
Nokia N73 / miniSD Kingstone 512MB
Nejhorší je srážka s BLBCEM !
TomikX
Junior

Odeslat příspěvekod Slávista 19. 6. 2007 19:09

Tim2982 píše:Hmm. Ten telefon budem pouzivat vecsinou na nejake to telefonovanie sem tam nejaka ta fotecka a tiez aj nejaka zabava. Nic extra len sa neviem rozhodnut. Ja si skor potrpim na vyzorove vlastnosti

Pokud ti zas tak moc nezáleží na tom, mít telefon co nejvíce nabitý funkcemi, jdi rozhodně do Samsungu U600. Desingově se mi VELMI líbí :tleskani
Slávista
Junior

Další stránka