Telefon s co nejlepším foťákem cenově kolem 7,5k?

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod sumox 10. 7. 2007 12:28

Ja bych sel do w610i, protoze ho ma malo lidi ,k800i uz ma hrozne moc lidi je to jak s k750i.
sumox
Junior

Odeslat příspěvekod 14.jirik 10. 7. 2007 13:20

tak to jo ale K800 je lepsi nez w610
M600i 1GB M2
14.jirik
Junior

Odeslat příspěvekod Deleted user 10. 7. 2007 13:45

Lepší v čem? Snad že má 3MPx fotoaparát s bleskem a QVGA displej, ale co do velikosti jsou možná i dva walkmani dohromady menší než K800. Fotoaparát W610 pořídí snímky v maximálním rozlišení 2 megapixelů, ovšem kvalitativně nijak horší není. Jinak funkčně za K800 ničím nezaostává. Pokud tedy nebude vadit absence aktivní krytky, tak proč ne..?

Odeslat příspěvekod Vencos 10. 7. 2007 17:21

instalace aplikací pomocí kabelul/quote]
:pozor2 :D :roll: Fakt ne... Samsung nikdy

Jiriamond: TVOJÍ recenzi už jsem četl spoustukrát, kdyby tam bylo všechno,nikdy sem se na nic neptal...

Joysticku se vůbec nebojim, reklamace to jistí

Už niverinovi přišel i-mobile?
kdyby na i-mobilu všechno fungovalo jak má, jdu asi do něj... (ale tak ehm luxusně jako K800 nevypadá... )
Nebo ještě zhodnotim to Vario, to je tak mimo "soutěž" ale kdyby bylo za 3000,- tak bych asi oželel i ten foťák

Když už tady je ten dred, k Variu mi povíte něco pěknýho?
Sex & Drugs & Rock & Roll
Vencos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ConPower 10. 7. 2007 23:29

Ad Vario
Má pomalejší procesor, pro náročnější aplikace ne moc dobře použitelné (kvůli tomu ho taky odložil mousefromhouse).
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod niverin 10. 7. 2007 23:43

Vencos: FedEx bohužel všechno posílá na proclení a ten pán co mi to poslal tam udal zbytečně vysokou hodnotu zásilky, takže budu platit ještě clo a dph (prý kolem 900 Kč)...co se dá dělat. Takže ještě musím počkat než se tohle vyřídí a pošlou mi to, podle všeho bych ho měl mít doma do pátku.
Jinak čeho se nejvíc bojím já je to, že se to nebude umět připojit k Bluetooth GPS, protože občas provozuju Geocaching a na mém SE k800i to všechno krásně funguje. Kompletní specifikace se nikde nedají sehnat a ve fórech o tom taky nikdo nepíše, tak prostě budu muset doufat a všechno až doma vyzkoušet.
Ale ten foťák je pro mě důležitější, tak bych to asi zkousnul.
Jinak designově se mně osobně líbí víc než k800i, právě proto, že nevypadá tak luxusně, mám radši "prostší design". I když zezadu je na mě zbytečně hyper :-)
niverin
Junior

Odeslat příspěvekod niverin 13. 7. 2007 12:24

Vencos:
Takže Opera Mini i Jimm na tomto telefonu fungují - vyzkoušeno.
Ale celkově je to s Javou tragédie - po nainstalování těchto dvou už nezbyde místo na instalaci čehokoli dalšího, má na Javu vyhrazených fakt málo kB.
niverin
Junior

Odeslat příspěvekod Vencos 13. 7. 2007 13:27

Takže žádný hry atd? :cry: :cry: :cry:
To je celekm na pytel :cry:

Niverin: a odkud že to jsi? kdybych ten -imobile mohl vidět, bylo by to lepší(jestli sem se už ptal tak sry :oops: )

Slabší procesor na variu nevadí, zas taková tragédie to prej neni a za tu cenu co bych ho měl... najednou bych měl puštěnej tak Web a icq...

Uvidíme jak na tom bude výplata...

Jinak W610 a věechny ostatní telefony s 176*220 a 2mpx ani nechci, to bych si rovnou mohl koupit K750... A žádný Walkmany a jiný super přehrávače nepotřebuju(a taky nechci, kdyžtak se dá K550 falsnout na W610)
Vencos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod niverin 13. 7. 2007 14:51

Já bych k tomu telefonu chtěl napsat nějaké obsáhlejší zkušenosti, něco jako recenzi a dát si to na stránky, protože se o tom nedá nikde nic najít, tak aby i ostatní co o něm přemýšlí věděli co od něj můžou čekat - nejde jej ale hodnotit po 1 dni používání, takže ještě pár dní si na to vynahradím abych jej otestoval pořádně...ale co vím už jistě je to, že tento telefon se vyplatí koupit především pro toho komu jde o co nejlepší fotky na mobilu, jinak doporučuju spíš k800i, která je v mnoha jiných ohledech lepší.
K těm hrám - někde jsem četl na fóru, že tam jedou stejné hry jako na k800, ale musím to vyzkoušet, já na tom hry totiž nehraju.
niverin
Junior

Odeslat příspěvekod Vencos 13. 7. 2007 15:04

Potřebuju fotit, volat a psát sms... (a přehrávat mp3) nic víc...
Jo a jimm a opera.
Ty hry ozkoušej :wink: zkus kolik Java aplikací se tam vejde
Vencos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod niverin 13. 7. 2007 15:10

No to ti řeknu přesně - po nainstalování Jimm a Opery mini už se tam nevejde žádná. Moc tomu nerozumím, proč tomu tak je, ale co se dá dělat.
Fotí neuvěřitelně dobře, volá i píše sms v pohodě, akorát mě štve, že se nedá např. nastavit zkratka joystick nahoru = psaní nové sms, ale musí se člověk proklikávat přes zprávy, napsat novou zprávu atd....
Dvě fotky na ukázku:
http://www.jankaderabek.cz/soubory/zahrada_imobile.jpg
http://www.jankaderabek.cz/soubory/z_ba ... mobile.jpg
Toto bylo v balení:
http://www.jankaderabek.cz/soubory/imob ... baleni.jpg
(opravdu tam jsou dvoje sluchátka a ta karta je 1GB)
niverin
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 13. 7. 2007 17:49

Je třeba uznat, že v rámci možností fotí ten i-Mobile fakt úžasně. :tleskani Hlavně ten foťák nezabíjí vysokou kompresí jako u Nokií (tráva a listy tam jsou nekoukatelné, zatímco i-Mobile je docela hezky prokreslí). A že firma Sony udělala pro i-Mobile sluchátka s konektorem pro telefon je docela překvapující. :) Té Javy je fakt škoda, pokud to je takhle.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod niverin 13. 7. 2007 18:52

ConPower:
To s tou trávou je právě věc, kvůli které ten foťák obdivuju, takhle vykreslit přírodu neumí ani některé kompakty, které stojí stejně jak tento mobil, viz Canon PS A630 za 6400 Kč:
http://www.megapixel.cz/data/imgs/04388l.jpg (je jich víc co to fotí podobně).

na zkoušku fotky trávy s i-mobile 902:
http://www.jankaderabek.cz/soubory/test ... obile1.jpg
http://www.jankaderabek.cz/soubory/test ... obile2.jpg

Jezdím často na kole přírodou, tak si chci semtam vyfotit fotku, na které nebude místo travnaté louky zelená louže, to umí hezky namalovat třeba N95.
Na vážné focení, kde je potřeba pracovat s hloubkou ostrosti, zoomem apod, mám ale dobrý foťák. I tak obdivuju co jsou ti žaponci schopní vymáčknout z takového tintítka.
Dneska ještě vyzkouším fotky v noci.

Vencos: Zapomněl jsem odpovědět - jsem ze Zlína.
niverin
Junior

Odeslat příspěvekod Vencos 14. 7. 2007 17:06

Jak tak na to koukám, je to asi jasný.... :D
Ty noční fotky jsou hrozně ůžasný :shock:
Nemohl bys ještě nafotit ten telefon? Pro reálnější představu? (třeba vedle K800, nebo líp, k750)
A vyfotit K800 totéž co i-mobilem?(a vyfoť třeba ještě auto)
Vencos
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka