poradte s vyberem nastupce K750i

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod eRiper 9. 7. 2007 18:45

Být tebou tak si bud počkám na K850, nebo si kup K810. Ta má, zdá se mi, lepší videa než K800. Nejsem si tím ale jistý, tak se kukni. Taky jsem u ni chvilku uvažoval, ale pak jsem dostal digi foták a k tomu ještě přišla Nokia 6300. Jinak už bych K810 asi měl;-)
eRiper
Pokročilý

Odeslat příspěvekod darth_swer 9. 7. 2007 18:49

k810 je to iste ako 800 az na neaku aplikaciu s fotkami..a video to ma tak isto hrozne ako vsetky SE... mozno raz K1000000 bude mat aj VGA video...
Snažíme sa učiť od každého, kto nás niečomu naučiť môže. Sledujeme, čo robia, ako to robia a prečo to práve tak robia.
darth_swer
Junior

Odeslat příspěvekod pavel14 9. 7. 2007 18:50

kandidata prave zadnyho nemam :cry:

jako fakt nevim jak to do srpna vyberu :(
pavel14
Junior

Odeslat příspěvekod darth_swer 9. 7. 2007 18:54

ok tak napis este raz co chces a co povazujes za nutnost...lebo si myslim ze od prveho prispevku si uzz zmenil nazor aspon o nieco...hmm?
Snažíme sa učiť od každého, kto nás niečomu naučiť môže. Sledujeme, čo robia, ako to robia a prečo to práve tak robia.
darth_swer
Junior

Odeslat příspěvekod pavel14 9. 7. 2007 19:05

vse co ma K750i +
velky a kvalitni displej 320x240 (chci se koukat na filmy, sem tam nejaka hra nebo aplikace...)
fotak min. 2MPx (+ AF ale kdyz nebude co se da delat)
schopnost natacet videa v rozliseni 320x240 by bodla
MP3, radio, slot na pam. karty
do budoucna by to chtelo podporu 3G (+kamerka pro video hovory...ale kdyz nebude taky to skousnu)
OS by nemel byt prekazkou

tak to by bylo to hlavni co "pozaduji"

veci co by se docela hodily ale nejsou podminkou (kdyz nebudou tak nebudou no) :
wifi
gps navi do auta

cena max 15000CZK cim min tim lip
a nechci nejaky hoodne velkou "cihlu" i kdyz pocitam ze nektery masinky jsou vetsi :)
pavel14
Junior

Odeslat příspěvekod darth_swer 9. 7. 2007 19:26

tak pokial nepocitame OS tak napr.--> N6233 N6288 N6500slide SEK810 Samsung D900/U600(U700)

.

s OS---> N73, N80(ma aj wifi) E65 E61i
htc vox
asus p525
atd viac mi nenapadne v danej chvili... :wink:
darth_swer
Junior

Odeslat příspěvekod pavel14 9. 7. 2007 19:57

treba ta e61i, asus, htc da se to normal nosit v kapse neudelam tomu neco?
pavel14
Junior

Odeslat příspěvekod darth_swer 9. 7. 2007 20:21

no to neviem...ale ten vox je pomerne maly..ma aj vysuvaciu qwerty klavesnicu a podla mna je aj dizajnom zaujimavy..pekny...;)a kedze nema dotykovy display tak je to ako hocaky iny telefon takze si myslim ze v kapse sa da nosit v pohode..pri e61 nevem kedze je troskusirsi ale tak co ja viem kebyze mam vybrat medzi e61 a vox tak vox by som skor aj preto ze ta klavesnica je skryta takze to uberie miesto...
a asus nevem vobec...ma dotykovy display takze neake to puzdro sa asi bude hodit...
darth_swer
Junior

Odeslat příspěvekod 14.jirik 9. 7. 2007 21:10

ja bych sel do toho asusu to je vazne docela delo
M600i 1GB M2
14.jirik
Junior

Odeslat příspěvekod pavel14 9. 7. 2007 21:21

jsou na tyto masinky vubec nejake hry a je tezke shanet nejake aplikace a atd... :?:
pavel14
Junior

Odeslat příspěvekod darth_swer 9. 7. 2007 21:37

jj asus vyzera dobry..aj procesor ma velmi dobry..teda na taky pristroj podla mna dobry...400mhz+
aj spomedzi wm pristrojou ma dobry fotak aj AF...
a na wm urcite je plno aplikacii...ale ako je to s hrami to neviem..take pristroje si ludia za ucelom hrania nekupuju...
darth_swer
Junior

Odeslat příspěvekod pavel14 9. 7. 2007 21:41

ja nejsem nejakej paran ale obcas kdyz nemam co delat si nakou gamesku zahraju...

filmy na tom pujdou sledovat urcite nebo se pletu?
pavel14
Junior

Odeslat příspěvekod 14.jirik 9. 7. 2007 22:15

tak jasne ze pujdou filmy nahrajes klidne DivX prehravac
M600i 1GB M2
14.jirik
Junior

Odeslat příspěvekod darth_swer 10. 7. 2007 02:08

no k tomu asusu napriklad z jednej recenzie citujem:
Výkonný procesor od Intelu je velmi příjemným překvapením. Nejen, že je v porovnání s běžnějšími proceosry OMAP skutečně výrazně rychlejší, ale navíc (z mého pohledu dost neočekávaně) nabídl i špičkovou výdrž na baterie. Příznivci multimediálních aplikací, náročných akčních her nebo filmů v nezmenšené kvalitě tak mohou spokojeně zaplesat, protože vysoký výkon si v tomto případě nebere daň v podobě mizerné výdrže. Svůj vliv na to má i velmi dobře provedený automatický regulátor výkonu, b]ale takové dobré výsledky, to jsem věru nečekal.e/b]
darth_swer
Junior

Odeslat příspěvekod sumox 10. 7. 2007 12:18

Takze mas na mysli SE k800i?
sumox
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka