Čekáš snad že Ti tu někdo napíše: "kup si HTC Utopia" ?
BUDEŠ MUSET UDĚLAT KOMPROMIS
jestli to správně chápu, cjtěl bys notebook s polonekonečnou výdrží a velikostí MDAC ?

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Loli píše:Si opravdu velmi hlouopy - Nokie nemaji windows mobile 6 - rozhodne ne tyhle dve.
No mohla by ta vec mit klidne i vista, ale pochybuju pak ve velkou vdrz baterie. No nokie nemaji ani tu vistu.Navic ty nokie maji spoustu tlacitek a to ani nepisu o tom, ze design ani trochu neopdovida tomu co sem chtel.
Vencos píše:Nevím jestli jsem hloupější než Ty...Tohle je fórum o mobilech, tak tady nebudem probírat navzájem svou inteligneci.
Čekáš snad že Ti tu někdo napíše: "kup si HTC Utopia" ?
Hb]BUDEŠ MUSET UDĚLAT KOMPROMISI/b]
jestli to správně chápu, cjtěl bys notebook s polonekonečnou výdrží a velikostí MDAC ?:/quote]
Ne, cekam neco jako Anyphone ax4 ... dejme tomu, kdyby to delalo htc nebo jina znama znacka, tak o tom asi vim, omg.seQence píše:a mozno je nejaky v Japonsku... ale to u nas "asi" nerozchodi![]()
Hmm mozno je mi nanic, bud postni link, nebo nic, rozhodne to pantech ani softbank nenabizi a to ani wcdma, ktery by tu fakt neslo, jinak nevidim s japonskym mobilem u nas zadny problem, jestli to jo, tak o tom asi vys kulovi, ze.gold88 píše:počkej nějaké roky,věřím že přide doba při koupě mobilů můžeš i konfigurovat jako nyní při koupě počítačů nebo notebooků.Slyšel jsem někde v Asii už to dělají ale spíš soukromníci a bez záruky.
- Loli
- Junior
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků