Vodafone 125 a 226-Absolutní LOW ENDy

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Martas06 7. 8. 2007 20:51

Dnes jsem si nahodou vsiml tohoto nenapadneho mobilu( v TESCu)
Ma nicnerikajici oznaceni Vodafone 226.Videl jsem jen maketu ale ma barevny displej a umi volat a psat SMS....to je asi tak vse.
Proste nejjednodussi mobil jaky si lze predstavit za vybornou cenu,takova obdoba MOTOFONE F3 ovsem s citelnejsim displejem,F3 ma font pisma jako kalkulacky pred 15i lety.

Zajimalo by me kdo tento pristroj pro VF vyrabi...ja to tipuji na Samsung nebo LG,ty "tecky" na kontext. klavesach jsou mi nejake povedome.
Naposledy upravil Martas06 dne 7. 8. 2007 21:00, celkově upraveno 2
iPhone3G 8GB/BLACK
O2-Special
Martas06
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Snekac 7. 8. 2007 20:53

Jde o čínského výrobce, tuším ZTE
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Martas06 7. 8. 2007 20:56

Jo dik,jen tak me to zajimalo.Jinak ma jeste levnejsiho "brasku" s CB displejem a cenou okolo 600kc (tenhle stoji necelych 1.2k)

Vice zde: http://mobilenet.cz/preview/clanek.php?id=p254&vodafone-predstavil-sve-nove-telefony----zn.-levne

Neco jako minirecenze vyslo zde: http://www.mobilmania.cz/Titulni-strana ... fault.aspx

Vodafone 226
Obrázek

Vodafone 125
Obrázek

Jinak ve znaceni nastaly drobne zmeny.Model 225 se prejmenoval na 226 a 125 snad zustane stejne oznacena....zatim ji ale cesky VF nema tak nevim.

226-ku jsem dneska okukoval a ochmataval :shock: :lol: v zminene prodejne,jako maket.Mobil perfektne sedi v ruce a klavesnice je v pohode :wink: ,stejne jako dostacujici velikost displeje.....nokie a motroly ve setjne tride nemaji vetsi ani lepsi(stale se pouziva CSTN tech.)
iPhone3G 8GB/BLACK
O2-Special
Martas06
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pan Y. 7. 8. 2007 22:16

Martas06 píše:Jinak ve znaceni nastaly drobne zmeny.Model 225 se prejmenoval na 226 a 125 snad zustane stejne oznacena....zatim ji ale cesky VF nema tak nevim.

Model 225 se nepřejmenoval na 226, jde o dva rozdílné modely.
Model 226 je v nabídce v nabídce Vodafonu pro nové a stávající zákazníky, zatímco model 225 (podle mého názoru designově trošku povedenější kousek) by se měl prodávat výhradně v Tescu (spolu s předplacenkou s kreditem 200 Kč za 1199 Kč) a do nabídky Vodafonu se nedostane.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Martas06 7. 8. 2007 22:23

Aha...tak tu 225-ku jsem asi v TESCu videl(design byl mirne odlisny) jen ten napis VF ma taky,"prase" aby se v tom vyznalo.
Dik za upresneni.
iPhone3G 8GB/BLACK
O2-Special
Martas06
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod chalmi 8. 8. 2007 05:42

Do nabídky Fodafonu přijde v průběhu srpna - viz Čilichili!
chalmi
chalmi
Junior

Odeslat příspěvekod Vencos 8. 8. 2007 15:50

Dneska nejjednoduší modely co si jde představit... :mrgreen:
Kde je doba kdy by byly nejnadupanější...
Ale co, aspoň že dneska už můžem přehrávat, natáčet, fotit...
Vzpomínám jak to bylo vždycky na základce, když si všichni pouštěli a posílali midíčka :D
Sex & Drugs & Rock & Roll
Vencos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pcermis 8. 8. 2007 16:40

Model 125 a 225 vyrábí ZTE a 125 v ČR není a asi ani nebude 225 prodává Tesco

a pak existuje jeste model 226 který prodává přímo VF a ten pro ně vyrábí Sagem který je že všech 3 nejhezčí a nejvybavenější za stejnou cenu minulý týden sem si ho pořídil za 77,- kdo by to nebral :mrgreen: mám sice 6300 ale když jdu do hospody nebo na festák a tak tak ji sebou rozhodně netahám takže 226 to jisti
pcermis
Junior

Odeslat příspěvekod Vencos 8. 8. 2007 20:48

Lepší koupit 5110, můžeš s ní vydloubávat oči :mrgreen:
Sry OT, já ať jdu kamkoliv, beru primary foun, neb má fotoaparát a ten se může hodit. Ideální by byla zrcadlovka na klíčenku :mrgreen:

K tématu: koupil bych si to radši než 1600, ale jen proto, že to neni tak masový :D
Sex & Drugs & Rock & Roll
Vencos
Mírně pokročilý