2Ovo: Víš ony příspěvky tohoto ražení se zde potažmo v minulosti na mm (když ještě fórum nebylo) opakují do nekonečna a stále se najdou lidé co bezhlavě brouzdají a hledají o korunu levnější mobil (či cokoliv jiného) a pak takhle dopadnou. A prostě mi to nejde na rozum co ty lidi k tomu vede a zvlášť u mobilů z čehož se stalo extrémně spotřební zboží.
Proto některé moje příspěvky vyznívají tak jak vyznívají, je to pořád dokola a lidé jsou nepoučitelný tvor dokud nepřijou o svoje peníze a nebo dokud se o ně nebudou muset složitě doprošovat.
robuTEKK píše:to by me teda vazne zajimalo proc.. Nechces me a treba jeste nekoho dalsiho a neznalyho jako jsem ja poucit, jak podle "O nas" poznas ze je obchod neseriozni??
Kvalitu e-shopu neurčuje omáčka v sekci "O nás". Informace na základě kterých bych u nich nekupoval ani omylem.
- provozovatelem firma ani ne rok stará a již změna obchodního názvu
- doména běží rok a půl
- jednatelé z horní dolní.
- reference na netu (např. na webu SOS)
- název domény (supermobil, nejmobil, nejlevnejsiXYZ, a tak podobně u mne nevzbuzují důvěru)
- historie firmy, zkušenosti lidí na netu (na druhou stranu je třeba říct, že 95% lidí se svěří s negativní zkušeností než naopak).
dejv
dejv