Zkušenosti s firmou NEJMOBIL.CZ

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod dejvidek 23. 1. 2008 21:35

vilik píše:Je dobré, vybrat si e-shop a pokud jsem s ním spokojen, nemám důvod nervovat se s jiným, neznámým, a to i přesto, že bych jinde koupil stejné zboží levněji.
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tomas Votruba 25. 1. 2008 03:33

Jen krátká reakce pro čtenáře MobilManie: všem zákazníkům, u kterých došlo ke zpoždění vrácení platby (jinak řečeno: byl překročen čas pro vrácení peněz v zákonné lhůtě), jsme finančně kompenzovali toto zpoždění, tzn. vrátili jsme vyšší částku. Zároveň jsme zavedli opatření, aby se to již neopakovalo, a 4. února spustíme nové call centrum v pevných časech 08:00 - 18:00, které zajistí rychlé reakce na dotazy zákazníků. Tomáš Votruba - NejMobil.cz
Tomas Votruba
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tomas Votruba 25. 1. 2008 03:44

dejvidek píše:2Ovo: Víš ony příspěvky tohoto ražení se zde potažmo v minulosti na mm (když ještě fórum nebylo) opakují do nekonečna a stále se najdou lidé co bezhlavě brouzdají a hledají o korunu levnější mobil (či cokoliv jiného) a pak takhle dopadnou. A prostě mi to nejde na rozum co ty lidi k tomu vede a zvlášť u mobilů z čehož se stalo extrémně spotřební zboží.
Proto některé moje příspěvky vyznívají tak jak vyznívají, je to pořád dokola a lidé jsou nepoučitelný tvor dokud nepřijou o svoje peníze a nebo dokud se o ně nebudou muset složitě doprošovat.

eb]Díky za analýzu a Váš návod, jak poznáte seriózní/neseriózní obchod. 1) Délka založení společnosti ani délka domény nemá objektivní vliv na serióznost. Každý jednoho dne začíná a každá velká internetová firma spouští nové a nové služby. 2) Jednatelé z horní dolní? Promiňte, nevím, kde bydlíte vy, ale Valašské Meziříčí je město každé jiné (mimochodem teď má rodačka Markéta Irglová z Valmezu nominaci na Oskara - je to v každých novinách). A TOP50 ČR firem určitě nepochází z Prahy. A propos, naše společnost nyní mění své sídlo do Prahy. To jen pro doplnění. 3) Představte si, že jsem jako jednatel firmy provozující NejMobil.cz působil cca 2 roky jako editor tohoto serveru MobilMania.cz a napsal pro MM několik stovek článků. To jen k důvěryhodnosti e-shopů a vyjádření většinou k dost zavádějícím diskusím. Nechci tu dělat reklamu, e-shopů jsou stovky, každý si může vybrat, je to svobodná volba každého zákazníka, chtěl jsem jen využít možnosti obhajoby. To nejdůležitější, co jsem chtěl sdělit, že se snažíme chyby a omyly napravovat a poučit se z nich do budoucna viz chystaná opatření a inovace pro rok 2008. Díky za možnost vyjádření, Tomáš Votruba - NejMobil.czz/b]

robuTEKK píše:to by me teda vazne zajimalo proc.. Nechces me a treba jeste nekoho dalsiho a neznalyho jako jsem ja poucit, jak podle "O nas" poznas ze je obchod neseriozni??

Kvalitu e-shopu neurčuje omáčka v sekci "O nás". Informace na základě kterých bych u nich nekupoval ani omylem.
- provozovatelem firma ani ne rok stará a již změna obchodního názvu
- doména běží rok a půl
- jednatelé z horní dolní.
- reference na netu (např. na webu SOS)
- název domény (supermobil, nejmobil, nejlevnejsiXYZ, a tak podobně u mne nevzbuzují důvěru)
- historie firmy, zkušenosti lidí na netu (na druhou stranu je třeba říct, že 95% lidí se svěří s negativní zkušeností než naopak).

dejv

dejv
Tomas Votruba
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tomas Votruba 25. 1. 2008 03:49

PS: přesnější a správnější název tohoto threadu by měl být "Fórum o e-shopu NejMobil.cz", nikoli titulek "Pozor na filmu NejMobil.cz", který má na první pohled negativní zabarvení, to bych mohl pod cizím nickem vytapetovat zdejší fórum s diskusí "Doporučuji super obchod NejMobil.cz" a je to v principu stejné. Ocenil bych, kdyby moderátor fóra zpřesnil označení diskuse. Díky, Tomáš Votruba
Tomas Votruba
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Slávek 25. 1. 2008 07:48

Já jsem si takového titulku nevšim, ten je správný, pokud to tedy nebylo již změněno. Zkušenosti mohou být jak negativní, tak pozitivní.
Slávek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dejvidek 25. 1. 2008 21:16

Tomas Votruba píše:Díky za analýzu a Váš návod, jak poznáte seriózní/neseriózní obchod.......h/quote]

Neříkám, že poznám (ne)seriózní obchod, nicméně mám již léta prověřené e-shopy kde se mi nic podobného nestalo a že těch objednávek byly desítky.
Mojí nedůvěru k tématu sem zde vyjádřil již ve svém prvním příspěvku a tapetování není opravdu zbraň jak dělat business.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod pavouk28 30. 1. 2008 21:15

nic z toho co jste zde uvedl neni pravda a problemy pretrvaji, viz. dnesni telefonat s vámi. takže máte čas do pátku, poté bude bude vše řešeno soudní cestou s pozdravem Břeclav
pavouk28
Junior

Odeslat příspěvekod ezzz 4. 2. 2008 19:59

Á koukám sám pan Votruba. To mě docela zamrzelo že takovej křivák psal pro tenhle server. Ani neumí počítat a píše pro MM. Abych byl konkrétní, objednal jsem si u nich (NEJMOBIL.CZ) telefon na splátky a naúčtovali mi tam o 250 navíc. Čert vem ty peníze, ale když tohle udělá 10x, tak má slušnej výdělek za nic. Když jsem se ozval, slíbil hory doly a skutek utek. Teď už ani nereaguje. NEJMOBIL ROZHODNĚ NE. Nechci ani domyslet, pokud se mi s telefonem něco stane, jak se asi zachová. Výborně pane Votrubo.
ezzz
Kolemjdoucí

Předchozí stránka