Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
luko010 píše:já sám mám E398 a zvuk z repráčků je jediná věc,která by mi při přechodu na w800 chyběla...jinak si myslím že W800 je o něco lepší...má lépe vyřešené sluchátka,větší pamět již v základním balení,ale doopravdy posoudit bych to mohl až v případě že bych měl oba telefony u sebe... /quote]
MotorolaE398 píše:no ja mam tiez E398 a som spokojny ale uz ju budem predavat![]()
no ak si chces SE kupit len kvoli walkmanu tak si kup W800i ale ak chces len kvoli mp3 tak ti bohato staci D750i alebo K750i ktore mozes kludne preflashovat na W800i
takze aj usetris nejake tie marmance........a pocul som o nejakom flashe na SE ale neviem ci to bol flash na W800i co zvacsi rozlisenie displeya...
Ammadeus píše:MotorolaE398 píše:no ja mam tiez E398 a som spokojny ale uz ju budem predavat![]()
no ak si chces SE kupit len kvoli walkmanu tak si kup W800i ale ak chces len kvoli mp3 tak ti bohato staci D750i alebo K750i ktore mozes kludne preflashovat na W800i
takze aj usetris nejake tie marmance........a pocul som o nejakom flashe na SE ale neviem ci to bol flash na W800i co zvacsi rozlisenie displeya...
Heh a co tvůj nick? napises adminovi aby ti ho zmenil na motorola e680i bo jak se to jmenuje??/quote]
MotorolaE398 píše:......a pocul som o nejakom flashe na SE ale neviem ci to bol flash na W800i co zvacsi rozlisenie displeya...
Beckham píše:MotorolaE398 píše:......a pocul som o nejakom flashe na SE ale neviem ci to bol flash na W800i co zvacsi rozlisenie displeya...
Kristepane(a stane se z něho véčko a hmotnost bude poloviční a zvýší se počet tlačítek)t/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků