E398 vs. W800i - který má lepší mp3 přehrávač?

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod luko010 18. 8. 2005 17:29

Který z těchto telefonů má lepší mp3 přehrávač? Berte v úvahu všechno,nejen zvuk,ale i řazení písniček,možnosti nastavení výdrž atd. Jak dlouho vydrží tyto telefony při přehrávání mp3? díky
Všechny telefony se hodí,když má člověk šikovné ruce...
luko010
Junior

Odeslat příspěvekod luko010 18. 8. 2005 20:02

odpoví někdo?
luko010
Junior

Odeslat příspěvekod Apophis.k 18. 8. 2005 20:08

tipoval bych E398, ale nevím, abych nekecal!!! z repráčků hraje určitě líp E398!!
Apophis.k
Nemám nic, jsem studý chudent...
Apophis.k
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod marthyn 18. 8. 2005 20:14

No W800 v recenzijach porovnavaju s IPAQ tak asi tazko moze byt E398 kvalitnejsia. A neviem ako to ma E398 vyriesene so sluchatkami lebo W800 ich ma dooost kvalitne plus redukciu na jack.
marthyn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Apophis.k 18. 8. 2005 20:18

E398 má 2.5 jack, takže redukce není problém!!!
Apophis.k
Nemám nic, jsem studý chudent...
Apophis.k
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod YAMATO 18. 8. 2005 20:32

V MP3 to bude dost vyrovnané, čili na straně W800 je spousta jiných kladů a na straně E398 cena...
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod luko010 19. 8. 2005 19:35

já sám mám E398 a zvuk z repráčků je jediná věc,která by mi při přechodu na w800 chyběla...jinak si myslím že W800 je o něco lepší...má lépe vyřešené sluchátka,větší pamět již v základním balení,ale doopravdy posoudit bych to mohl až v případě že bych měl oba telefony u sebe...
luko010
Junior

Odeslat příspěvekod Ammadeus 19. 8. 2005 19:51

luko010 píše:já sám mám E398 a zvuk z repráčků je jediná věc,která by mi při přechodu na w800 chyběla...jinak si myslím že W800 je o něco lepší...má lépe vyřešené sluchátka,větší pamět již v základním balení,ale doopravdy posoudit bych to mohl až v případě že bych měl oba telefony u sebe... /quote]

NO já bych řek že slucháta.. je to jedno koupíš redukci za 5tikačku a sluchátka(když chceš fakt dobrej zvuk koupíš nějíký ty renomovaný značky teď si nemůžu vzpomenout ne philips ci panassonic.) ale SE má zase větší výbavu.. záleží o co ti de jestli potřebuješ i repráčky na skupinovej poslech (jako já) tak E398, jesti sluchátka záleží jestli máš dost peněz jesi jo tak walkman má lepší výbavu ale je drahej E398 má mp3 player minimálně srovnatelnej ale asi horší výbavu ale zase cena.. na e398 se dá kopa věcí doinstalovat a většina neduhů odstranit reflashem jak je to u walkmana to nevim..
Techno fever...
Ammadeus
Junior

Odeslat příspěvekod Andrew-DC 20. 8. 2005 11:42

no ja mam tiez E398 a som spokojny ale uz ju budem predavat 8)

no ak si chces SE kupit len kvoli walkmanu tak si kup W800i ale ak chces len kvoli mp3 tak ti bohato staci D750i alebo K750i ktore mozes kludne preflashovat na W800i

takze aj usetris nejake tie marmance........a pocul som o nejakom flashe na SE ale neviem ci to bol flash na W800i co zvacsi rozlisenie displeya...
Andrew-DC
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ammadeus 20. 8. 2005 11:57

MotorolaE398 píše:no ja mam tiez E398 a som spokojny ale uz ju budem predavat 8)

no ak si chces SE kupit len kvoli walkmanu tak si kup W800i ale ak chces len kvoli mp3 tak ti bohato staci D750i alebo K750i ktore mozes kludne preflashovat na W800i

takze aj usetris nejake tie marmance........a pocul som o nejakom flashe na SE ale neviem ci to bol flash na W800i co zvacsi rozlisenie displeya...

Heh a co tvůj nick? napises adminovi aby ti ho zmenil na motorola e680i bo jak se to jmenuje?
Techno fever...
Ammadeus
Junior

Odeslat příspěvekod Andrew-DC 20. 8. 2005 19:23

Ammadeus píše:
MotorolaE398 píše:no ja mam tiez E398 a som spokojny ale uz ju budem predavat 8)

Heh a co tvůj nick? napises adminovi aby ti ho zmenil na motorola e680i bo jak se to jmenuje??/quote]

ako si uhadol? :mrgreen:

tak asi ze napisem adminovy.......a ak nezmeni tak budem mat tento....nic sa predsta tak strasne nestane :mrgreen:
Andrew-DC
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Beckham 20. 8. 2005 21:31

MotorolaE398 píše:......a pocul som o nejakom flashe na SE ale neviem ci to bol flash na W800i co zvacsi rozlisenie displeya...

Kristepane :oboze (a stane se z něho véčko a hmotnost bude poloviční a zvýší se počet tlačítek)
Beckham
Junior

Odeslat příspěvekod hotspot 20. 8. 2005 21:37

To bylo v Blesku? :D taková kravina...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Andrew-DC 20. 8. 2005 21:45

Beckham píše:
MotorolaE398 píše:......a pocul som o nejakom flashe na SE ale neviem ci to bol flash na W800i co zvacsi rozlisenie displeya...

Kristepane :oboze (a stane se z něho véčko a hmotnost bude poloviční a zvýší se počet tlačítek)t/quote]

haha.......... :pozor2
Andrew-DC
Pokročilý

Odeslat příspěvekod YAMATO 20. 8. 2005 21:52

Jenže má docela pravdu, dobrá ironie...s tím přeflešováním žádné extra změny nenastanou, nevím, co si od toho všichni slibují. Mluvím z vlastní zkušenosti, kdy jsem měl možnost porovnat mou K750 a kámošovu K750/W800...
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Další stránka