E398 vs. W800i - který má lepší mp3 přehrávač?

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Andrew-DC 20. 8. 2005 22:01

no ale napriklad ja ked som preflashoval svoju E398 na i398 tak som dostal uplne nove veci.....video rec, iTunes
Andrew-DC
Pokročilý

Odeslat příspěvekod YAMATO 20. 8. 2005 22:04

Tady má být hlavně lepší zvuk MP3...ale rozdíl jsem nijak neslyšel.
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod TG 10. 9. 2005 18:52

Ammadeus píše:
luko010 píše:já sám mám E398 a zvuk z repráčků je jediná věc,která by mi při přechodu na w800 chyběla...jinak si myslím že W800 je o něco lepší...má lépe vyřešené sluchátka,větší pamět již v základním balení,ale doopravdy posoudit bych to mohl až v případě že bych měl oba telefony u sebe... /quote]
NO já bych řek že slucháta.. je to jedno koupíš redukci za 5tikačku a sluchátka(když chceš fakt dobrej zvuk koupíš nějíký ty renomovaný značky teď si nemůžu vzpomenout ne philips ci panassonic.) ale SE má zase větší výbavu.. záleží o co ti de jestli potřebuješ i repráčky na skupinovej poslech (jako já) tak E398, jesti sluchátka záleží jestli máš dost peněz jesi jo tak walkman má lepší výbavu ale je drahej E398 má mp3 player minimálně srovnatelnej ale asi horší výbavu ale zase cena.. na e398 se dá kopa věcí doinstalovat a většina neduhů odstranit reflashem jak je to u walkmana to nevim..h/quote]

Sorry, že otravuju, ale ..
Pokud nemáš vatu, tak sluchátka Philips mají poměrně dobrý poměr cena/kvalita zvuku. Já mám Sennheisery za 2000 CZK a kámoš má Philipsky za 400 CZK, Sennheisery hrají samo trochu lépe ale mít 1 sluchátka nebo 5 sluchátek je setsakra docela rozdíl.
Pačko
TG
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ConPower 10. 9. 2005 19:51

2 MotorolaE398: No jo, ale přeflashováním odemkneš maximálně softwarově zamknuté věci (resp. pokud se HW daných přístrojů shoduje, v některých případech půjde mobil přeflashovat, a tím získat funkce vyššího modelu, viz. třeba A55 a C55), jako je právě třeba podpora dalších formátů, ale věci HW dané, jako je třeba rozlišení displeje, se změnit nedají.

Jinak k tématu - Motorola je snad třikrát levnější než SE, což může být rozhodující. Připlácet si u SE skoro deset tisíc jenom za přehrávání při vypnutém mobilu se mi zdá trochu moc. Na druhou stranu W800i má třeba 2 MPix. foťák, ale pokud rozhodují jenom MP3, není co řešit - pokud prachy nejsou, jít do Motoroly, pokud jsou, jít do SE. Nebo alespoň tak bych to udělal já.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod KeyLuke 10. 9. 2005 22:06

Já jsem byl před asi tak měsícem rozhodnutý že si koupim w800i.Ale pak jsem se zamyslel nad tim že mě stejně všechny ty funkce jako je foťák,přehrávání videa na celý displej a tak za chvíli omrzí.A tak jsem se začal ohlížet po jiném telefonu,který umí přehrávat mp3 ale je levný.A nejlíp mi z toho vyšla motorola e398, u který mi vadí akorát horší výdrž.Tak asi tak.
KeyLuke
Junior

Odeslat příspěvekod Kkozi 10. 9. 2005 22:21

jenom k tem sluchatkum Philips. Mam hrozne spatny zkusenosti s jejich kabelama.Mel jsem uz asi sest sluchatek od tehle znacky a pokazde priblizne po ctvrt roce pouzivani prestalo hrat jedno sluchatko,byl problem v kabelu. Mluvim o peckach.Ted mam koss the plug asi rok a kabely jak novy:-) Sorry,ze to nebylo primo k tematu
Kkozi
Junior

Odeslat příspěvekod Andrew-DC 11. 9. 2005 13:55

2 ConPower: tak to mas pravdu s tym displeyom :)

hehe...inac cool obrazok v profile :lol:
Andrew-DC
Pokročilý

Odeslat příspěvekod fridge 15. 9. 2005 13:51

Well, sestra má e398 a musím říct, že to je mobil, který bych určitě nikdy nechtěl, už jenom kvůli tomu, že mám SX1. MP3ky to přehrává na úrovni, co mě ale přijde jako naprosto strašné je menu. To by se hodilo tak do mobilu o 3000 levnějšího. Opakuju sice to, co tu už bylo mnohokrát řečeno, ale pokud rozhoduje cena, tak e398.
fridge
Mírně pokročilý

Předchozí stránka