Nokia 6630 - kde koupit?

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Slonik 23. 8. 2005 06:37

Oplakal jsem ukradený SX1 a po dlouhém přemítání jaký telefon ho má nahradit jsem se rozhodl pro Nokii 6630. Hledal jsem po různých internetových obchodech a zatím jsem narazil na nejnižší cenu 10.400,- včetně DPH. Máte někdo potuchy, zda ho mají někde levnější?

Podotýkám, že mi jde o nový přístroj, oficiální CZ dovoz (s originálním záručním listem a plnou zárukou uplatnitelnou v autorizovaném servisu) a necustomizovaný pro T-Mobile.

Za tip budu vděčný.
Naposledy upravil Slonik dne 24. 8. 2005 00:21, celkově upraveno 1
Slonik
Junior

Odeslat příspěvekod AnubiSeth 23. 8. 2005 11:26

Kde jsi na něj narazil za takovou cenu??? Myslím si, že je to dobrá cena, napiš to na Deltamobil a oni Ti udělají lepší.

PS: Podotýkám, že s tímto obchodem nemám pražádné zkušenosti, tak nepište, že nejsou dobří nebo tak... jen vím, že tam garantují nejnižší ceny.
[Anu@P910i]^_^
AnubiSeth
Junior

Odeslat příspěvekod Cahir 23. 8. 2005 11:38

No ja ji nasel za 9k5, lec nevim jestli to neni sedivka. I kdyz na Vltave bych to asi necekal...
http://www.vltava2000.cz/mobiltechnikcz ... 0000290004

v mobilarium.cz ji maj taky za tu cenu
http://www.mobilarium.cz/catalog/produc ... cts_id=402
ale to je sedivka temer stopro

a pak jeste mobilarena
http://mobilarena.cz/?cz_produkt_detail ... lType=nove
ale i tady je to zrejme dovoz
GA628 -> T10 -> J6 -> 6210 -> T610 -> Mpx200
Cahir
Junior

Odeslat příspěvekod InfernoX 23. 8. 2005 15:12

S tou customizací od T-mobilu bych si velkou hlavu nedělal zvlášť když je to smartphone,to jednoduše přeinstaluješ a je to...a T-mobile ji asi nabízí nejlevnějc,takže by ti to ještě ušetřilo prachy na nákup paměťovky,protože s tou 64MB jak k tomu dodávají bys asi nevystačil.
InfernoX
Junior

Odeslat příspěvekod x-fawkes-x 23. 8. 2005 18:16

datový přenos je možný přes bluetooth, !!!!!!!!infraport!!!!!!!!!!!!nebo datový kabel. Telefon má vestavěný digitální fotoaparát!!!!!!!!!!!!!VGA!!!!!!!!!!! a videopřehrávač. Snímací prvek kamery je 1,3 megapixelu, efektivní rozlišení 1,23 megapixelu při fotografovaní s rozlišením 1280 x 960...tak tam bych si nic nekoupil jen kvůli totomu
A60-->T230-->M65--->mpx200--->Nec E616V-->K700--->6630
Nikdy jsem neměl rád Nokie.Při hodnocení jsem je vždy zařadil na poslední místo a dával minus body.Od té doby,co mi přišla 6630 se vše změnilo.Mám Nokie Rá(th)
x-fawkes-x
Junior

Odeslat příspěvekod N6600 23. 8. 2005 18:45

GSM shop v Č.Budějovicích(Sady)-9000 Kč,na levnější obchod co se mobilů týče sem nenarazil nikde jinde po republice.
N6600
Junior

Odeslat příspěvekod Slonik 23. 8. 2005 19:57

Cahir píše:No ja ji nasel za 9k5, lec nevim jestli to neni sedivka. I kdyz na Vltave bych to asi necekal...
http://www.vltava2000.cz/mobiltechnikcz ... 0000290004

To není shop Vltava - to je Vltava2000 (infrastruktura pro poskytování e-shopu třetím stranám). Tenhle shop patří "firmě", kde bych si nekoupil ani šňůrku na telefon - je to taková napůl "čorkárna" - šel jsem nedávno kolem.

V každém případě díky za snahu. Těch 10.400,- je asi limit - už takhle na tom founu mají jen cca. 800,-
Slonik
Junior

Odeslat příspěvekod Slonik 23. 8. 2005 19:59

InfernoX píše:S tou customizací od T-mobilu bych si velkou hlavu nedělal..../quote]

Když mě ta customizace jednak docela štve a jednak si nejsem úplně 100% jistý zda se přehráním FW opravdu customizace odstraní. Navíc mi není jasný ani následný osud záruky.

Přijde mi, že současné telefony jsou čím dál tím větší aušus ve smyslu poruchovosti ...
Slonik
Junior

Odeslat příspěvekod InfernoX 23. 8. 2005 23:32

Když si firmware přehraješ sám tak ti asi padne záruka, jedině by sis ho musel nechat přehrát někde v autorizovaným servisu, to ale stojí peníze takže je vlastně lepší si koupit normální 6630.
InfernoX
Junior

Odeslat příspěvekod Slonik 24. 8. 2005 00:21

No v rámci záruční doby by mělo být přehrání FW grátis. Stačí říct, že telefon zamrzá a měli by to udělat - je to pro servis levnější než složitě diagnotikovat závadu. Problém je, že i při přehrání FW by tam servis nahrál tu customizaci.

Paměťová karta 64 MB pochopitelně nestačí, navíc plánuju koupi BT klávesnice a headsetu s rádiem (u SX1 jsem si na rádio docela zvyknul a jeho absence je spolu s použiváním drahých RS-MMC-DV karet jedinou vadou na kráse N6630). Právě kvůli záměru nakoupit příslušenství a limitovaným zdrojům (fakt si ty prachy netisknu ;-)) hledám nejlevnější řešení.

Všem debatujícím děkuji za tipy, nicméně zde uvedené odkazy mě zatím navedly pouze k šedivkám. Jediné co jsem si zatím neověřil je ta firma z Českých Budějovic. Sice jsem z Prahy, ale na jih jezdím docela často, takže by to nebyl problém. Máte někdo s touto firmou zkušenosti?

Díky za další tipy.
Slonik
Junior