Moje požadavky? Nechci žádnou velkou cihlu, nepotřebuju videohovory a zatím ani nic podobného, na to mám skype, taky se nepotřebuju dívat na filmy a hrát hry jako o závod. Ale potřebuju bluetooth, chci hudební přehrávač i rádio, chci opravdu dobrý foťák, nejlépe překrytý nějakou krytkou aby byl chráněný, radší s diodou aby se dala použít jako svítilna (to mi výborně vyhovuje u K750i), chci kvalitní a přehlednej displej a hlavně potřebuju kvalitní telefon se kterým by nebyly problémy a vydržel mi zase dva roky než dostanu od Vodafonu další slevněnej. Myslím, že jsem celkem nenáročnej
2theo2: děkuju za radu. No u K770i mě trošičku odrazuje barva kterou u vodafonu nabízejí - taková ta stříbrná, a jinou nabízet ani nebudou. Co se mi na něm ale opravdu líbí je zadní strana s krytkou foťáku, ta je myslím vyřešená bezkonkurenčně... Když už jsme u toho a ty ten foun máš, mohl bys mi prosím napsat, při jakých příležitostech a jakou barvou blikají ty dvě diody vzadu, takovej ten pásek? A taky k čemu jsou ty dvě malé klávesy vložené mezi klávesy kontextové? Když se totiž podívám na stránky vodafonu na obrázek tak se mi zdá, že jsou to klasické sluchátka pro zvednutí a ukončení hovoru...ale jinde jsou tyto klávesy jine... Díky za odpovědi! Jinak s tím vyzkoušením na dva týdny to není zas až tak marný nápad...
//seterwohipikule:příspěvky sloučeny