SE K770i vs Samsung SGH U600 vs xxx ve stejné cenové relaci?

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod e-man 14. 3. 2008 16:38

no takže dva přízpěvky a další body pro SE... Čekal jsem, že tady uslyším víc názorů pro samsunga...
Ještě se mi líbí Nokia 6500, ale ta je cenově trošku mimo mísu. E51 ani N73 mě nezaujaly...

//seterwohipikule: příspěvky sloučeny, používej tlačítko editovat :pozor2
e-man
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cheetah007 14. 3. 2008 22:21

[quote="tomopk"]Až teraz som si uvedomil že ide o U600 a nie o U700 :mrgreen:
Čo sa týka konštrukcie tak je dobrá ale v zavretom stave sa horná čas troch hýbe. Pomalý je dosť. Čo sa fotoaparátu týka s tým nesúhlasím. Je dosť kvalitný. Mimochodom možno by Vás potešil TV-out. No a displej. To je radosť pozerať SE by mohlo závidieť.
Keď to ale vezmeme z Vašej strany: mp3 nie je také dobré ako u SE, fotoaparát ma SE o kúsok lepší a problémy by s ním nemali byť.
Cheetah007

Odeslat příspěvekod kysa84 12. 4. 2008 16:09

theo2 píše:... Má i slabší stránky - rozlišení videa a chybí indiukace zmeškaných hovorů a SMS (snad se toho někdo ujme jako aplikace)...

moh by si to nejak vic popsat? to jako se na k770i neukazuji zmeskane hovory a neidikuji se nove sms? to by byl dost podstatny nedostatek nemyslis?
kysa84
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod obluda zelená 14. 4. 2008 17:58

On myslí, že musíš rozsvítit displej. Např. klávesou hlasitosti.

Jo, a ten Samsung má jednopolohové tlačítko foťáku a to je na prd. :-/
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Odeslat příspěvekod XAWAX 15. 4. 2008 09:32

No nevim, ja mel U600 pul roku a spokojenost. fotak mi bohate stacil, fotil sem jak venku tak i hodne ruzny texty, a nikdy zadna stiznost. Displej naprosto paradni, ovladani luxusni, ty dotykovy tlacitka maji neco do sebe. jediny co mi hodne vadilo bylo ze nacital pomalu z 2GB karty. S tim SE nemam dlouhodobejsi zkusenosti, ale je jisty ze designem je ten samsung stokrat dal, lidem se dost libil. a to je podstatny :)
XAWAX
Junior

Odeslat příspěvekod Ardeth 16. 4. 2008 22:50

U600 jsem mel moznost vcera a dnes zkouset. Je to vyborny telefon co se tyce organizacnich i jinych funkci, dilenskeho zpracovani i grafiky. Jen jsem si nemohl za boha zvyknout na dotykova tlacitka pod displejem...problem byl v tom,ze dotykova tlacitka staci zmacknout jen letmo,ale klavesnice je oproti tomu hrozne tuha (ale kvalitni),takze to chce zrejme vice cviku...
Ardeth
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod topsky 17. 4. 2008 07:19

Samsung U600 mám od uvedení na trh. Nemohl jsem si zvyknout na SW tlačítka (stále ještě o ně brkám), původně jsem ho chtěl ihned prodat pro nemožné "specialitky": Při psaní SMS stačí zavadit o některé tlačítko a můžete psát znova. Pod zeleným zlačítkem nejsou jen poslední hovory, ale také čísla středisek přijatých a odeslaných zpráv a potom stačí nechtěný dotyk na zelené tlačítko a hned se někam volá. Intern. prohlížeč zvládá dobře jen wapové stránky. Obsah stažených dat není nikde zaznamenán.
Fotoaparát je dobrý, ale na displeji není venku nic vidět. Video je sice větší, ale stále ještě nedohnal konkurenci. Práce s kartou SD je pomalá.
Velmi oceňuji příkladné mechanické zpracování, mobil je pevný, malý a hlavně krásný. Teď už ho neprodám, někdy mne ale pěkně naštve. Prohlédněte si fotky na mobilmanii (topsky).
topsky
Kolemjdoucí

Předchozí stránka