Jakej mobil v třetí třídě?

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod MMartinek 21. 9. 2005 17:23

No, já sem teda na malym Gymplu, v kvartě. Na mobila šetřim sám, vod tý doby, co mi naši přidali tiskara na starou Nokii 3510i sem vod nich nedostal ani ň!!!!!! a vonimu daj 11 táců!!!! A co máš za počítač??? Zřejmě nějakej procesor 3800+, 1GB RAM, nebo toste už vyměnili, že to bylo starý???? Nauřč se vážit si peněz, budeš to, ty vole v životě potřebovat!!!!
Svět není jen o Mobilních telefonech, je i o příslušenství....
MMartinek
Junior

Odeslat příspěvekod MMartinek 21. 9. 2005 17:23

Jo, a dej si jinej Nick, pleteš se mi!!!
Svět není jen o Mobilních telefonech, je i o příslušenství....
MMartinek
Junior

Odeslat příspěvekod M&K 21. 9. 2005 17:42

Lidi klidek,nekdo si proste dela *****,aby vas *****:)) Tohle by dite ze treti tridy nenapsalo...
M&K
Junior

Odeslat příspěvekod M&K 21. 9. 2005 17:44

Sakra tady clovek nemuze napsat ani normalni slova...
M&K
Junior

Odeslat příspěvekod Filda 21. 9. 2005 17:44

Je to určitě nějakej starší chlap se smyslem pro humor :-D. ve třetí jsem měl buď Ericsson A1018S a nebo SiemensC35. Oby byly v tý době celkem starý. A o 1000 se mi mohlo akorát zdát!!!!!!!!!!!!!!!
Ericsson A1018S, Siemens C35i, Siemens C60, Siemens CX65 ,Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson K800i, Sony Ericsson W580i
Filda
Junior

Odeslat příspěvekod hotspot 21. 9. 2005 18:17

To je vtip? Ty jsi měl v osmi letech mobil? Hmm...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod TA 21. 9. 2005 18:35

tak toto je ozaj sila!!!!! Ak by som mal X korún, tak si v živote za X korún nič nekúpim. Na nákup by som použil ( x - y ) korún, pričom x > y. Chápe niekto, čo tým chcem povedať? :) dúfam, že hej :)
Live long and prosper!

Zachráňme košické trolejbusy!
TA
Junior

Odeslat příspěvekod hotspot 21. 9. 2005 18:37

No jasně že jo :D to víš, my na tomhle foru jsme ochotní vrazit do mobilu všechny peníze...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod TA 21. 9. 2005 18:37

a ešte, aby som nezabudol. Prajem ti, aby si ten mobil za 11000 niekde stratil...
Live long and prosper!

Zachráňme košické trolejbusy!
TA
Junior

Odeslat příspěvekod Jirk4 21. 9. 2005 18:46

Nekdo si dela srandu prtoze se neozyva :D me koupily S65, a to jsem dal 3100 vlastnorucne nasetrenych penez, rodice mi teda zaplatili "jen" (muzu li to tak rict) 2800+ nejaky dorbny za snurku a plast. obal.
I reject your reality and substitute my own. - Adam Savage
Jirk4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ConPower 21. 9. 2005 19:03

Ježisi, buďte v klidu :wink: . Vždyť mu tím vaším vztekáním děláte akorát radost.. Holt, sám bych mu taky nalískal, rozmazlencovi, ale je mně to jedno, já jsem se svým spokojen :D .

Jinak co bych mu poradil - za 2000 Kč > koupit nějaký A Siemens nebo Nokiu 3100 apod. a za zbývajících 9 k Play Station Portable.. To IMHO líp využije než nějaký těkotonážní smartphone typu N90. A jestli to ztratí, jeho problém..
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Filda 21. 9. 2005 19:53

to se mi zdá taky jako vhodnější investice koupit třeba Nintendo DS a levnej mobil
Ericsson A1018S, Siemens C35i, Siemens C60, Siemens CX65 ,Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson K800i, Sony Ericsson W580i
Filda
Junior

Odeslat příspěvekod Pickun 21. 9. 2005 20:25

Martinek píše:Čau, šel jsem teď do třetí třídy a abych tu nebyl za lůzra, potřebuju novej mobil. Naši mi ale nechtěji dát víc jak 11 litrů. Co byste doporučili, aby to byl kchůl mobil ? Díky..l/quote]

:twisted: Nemam te rad! :twisted:
Pickun
Junior

Odeslat příspěvekod Andrew-DC 21. 9. 2005 20:47

preco sa ten uzivatel ete neozval??? viete co?? nepisme tu uz nic a bude pokoj...moderat zamkni to :wink:
Andrew-DC
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Martinek 7. 10. 2005 16:06

Tak jsem si teda z Vašich návrhů moc nevybral. Ale líbí se mi SE W800i. Nebo ještě rodiče trochu pumpnu na něco lepšího..
Martinek
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka