RAZR nebo W800i

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kalll 21. 9. 2005 16:25

Přemýšlím, jestli si mám koupit RAZR BLACK nebo SE W800i. U Razru vede jednoznačně design, na W800 se mi líbí MP3, ale vzhled nic moc. Měl jsem oba v ruce, ale jen tak zběžně. Můžete někdo tyto dva telefony srovnat? - ovládání, zpracování atd.
Dík
kalll
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hotspot 21. 9. 2005 16:31

W800i má o hodně víc funkcí, Motorola je zase mnohem větší stylovka... mně se třeba W800i taky nelíbí ale bral bych ji spíš než Razr...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod beat 21. 9. 2005 16:34

Srovnat? Tyto dva telefony? Tak to nejde...
Ovládání je velmi indiduální záležitost a zpracování je jednoznačně plus pro Razr.
Potřebuješ posloucht MP3 v mobilu?? Pokud ano, pak jednoznačně W800.
beat
Junior

Odeslat příspěvekod Andrew-DC 21. 9. 2005 16:35

Rarz je podla mna splasnuta bublina.......strasne sa mi nepaci ako je siroky :pozor2 ale ta tenkost je uplna bomba :tleskani

no ale radsej by som zobral W800i lebo ma velke plusy: pamatovky, 2mpix fotak, krasny display a ete kopec inakcich

a razr....ten ma nic z toho
Andrew-DC
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Filda 21. 9. 2005 16:38

W800i!!!
Ericsson A1018S, Siemens C35i, Siemens C60, Siemens CX65 ,Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson K800i, Sony Ericsson W580i
Filda
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 21. 9. 2005 16:48

2 MotorolaE398: Motorola ma take pekny displej... :pozor2

Kazdopadne bych sel asi do W800i, i kdyz ten design je nic moc, no ale ty funkce za to stoji. Mozna bych si pockal na W550i, ten se "mne" libi vic, ale zase ma jen 1,3 Mpx, tak nevim... spis tu W800i.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jirk4 21. 9. 2005 16:55

Shrnuto: pokud jsi machr, kup si razr, pokud nejsi, nebo jsi větší než v 1. případě tak W800i. RAZR je spis jen pro styl.
I reject your reality and substitute my own. - Adam Savage
Jirk4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kalll 21. 9. 2005 17:07

Víc mě láká ten RAZR. Přiznám se, že i tím, že je levnější. Čekám, jestli v říjnu ještě víc neklesne, až přijdou ty nové motoroly. Co říkáte?
kalll
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MMartinek 21. 9. 2005 17:14

No, myslím, že u tohohle se budeš muset rozhodnout sám. Tyhle dva telefony vedle sebe zkrátka nemůžeš položit a srovnávat je, to už rovnou můžeš srovnávat 6630 s 6230i, to vyjde úplně nastejno-jeden ti bude tvrdit, že není nad Symbian(třebe já :-)) , druhej zase, že 6230i je nejlepší, že je to i v katalogu a pod. Je to jen a pouze na tobě.
A pokud ti můžu nezeujatě "poradit", tak si pořiď symbian :-)
Ale teď vážně-já, kdybych se měl rozhodovat pouze mezi těmito dvěma telefony, tak jednoznačně W800i, i když se mi Designem téměř úplně hnusí(nesnášim ORANGE), tak bych to za ty prachy bětnul.
Svět není jen o Mobilních telefonech, je i o příslušenství....
MMartinek
Junior

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 21. 9. 2005 17:30

Ja bych koupil za 7 tis. Razr a za 3 litry mp3 prehravac... tech 1500 co ti zbude muzes prochlastat v hospode s kamosema : )
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod InfernoX 21. 9. 2005 18:00

Musíš vědět co od toho mobilu chceš!!!!!!!!!!!!!!!!! Tenhle dotaz mě fakt dojímá :twisted: W800i neb Razr. Razr je stylovka s minimem multimedií a navíc stojí o skoro o 5000 míň než W800i.
InfernoX
Junior

Odeslat příspěvekod TA 21. 9. 2005 18:42

Tu asi niekto chce porovnávať hrušky s jablkami. RAZR si môže dovoliť kúpiť ten, kto má ešte iný lepšie vybavený mobil. Ten 2. mobil bude používať štandardne a RAZR bude ukazovať každému kamošovi v štýle - kukni, aký mám mobil. A to je asi všetko, na čo je RAZR dobrý.
Live long and prosper!

Zachráňme košické trolejbusy!
TA
Junior

Odeslat příspěvekod hotspot 21. 9. 2005 18:47

Razr je sice míň vybavenej než SE ale neznamená to že je k ničemu... každej nepotřebuje mobil kterej umí všechno :pozor2
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod vratu 21. 9. 2005 18:56

kalll píše:Přemýšlím, jestli si mám koupit RAZR BLACK nebo SE W800i. U Razru vede jednoznačně design, na W800 se mi líbí MP3, ale vzhled nic moc. Měl jsem oba v ruce, ale jen tak zběžně. Můžete někdo tyto dva telefony srovnat? - ovládání, zpracování atd.
Díkz/quote]

úpčkej si na L7 ;) ta je nádherná a funkcí má mnooogo!!!

Obrázek
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Andrew-DC 21. 9. 2005 20:49

Gloe píše:2 MotorolaE398: Motorola ma take pekny displej... :pozor2

no to je jasne ze motorolka ma pekny display.ale na Razr-ovy okrem displeya a ulta tenkosti nic nevidim
Andrew-DC
Pokročilý

Další stránka