Zkušenost s Czechmobil alias Satron

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Moural Petr 23. 9. 2005 10:32

U této firmy raději nic nekupujte. Včervnu jsem tam koupil Er 910i a po dvou měsících reklamoval nabíjení. Dopadl jsem tak že po něklika urgencích a vyjádřeních že museli vyměnit základni desku nakonec po měsíci telefon neopravili s tím že je zaoxidovaný prý jsem ho asi polil.[/b]Dodatek:Jinak mi ale sdělil nějaký pan Vencovský že mám na telefon záruku dva roky a že se na ně mohu kdykoliv obrátit
Naposledy upravil Moural Petr dne 25. 9. 2005 22:50, celkově upraveno 1
Moural Petr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lukas26 23. 9. 2005 10:38

čoveče, o Satronu tady najdeš tolik věcí...to už snad každý kdo sem chodí ví, že od nich nekoupit radši ani šňůrku na mobil, páč by se za dveřma mohla rozpadnout... :mrgreen:
Nokia 3210 -> Nokia 3310 -> Nokia 6610 -> Nokia 6230i -> Nokia N72 -> Nokia N73 -> Nokia N82 + iPhone 8GB
lukas26
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Luke 23. 9. 2005 10:45

Přesně tak, dej si vyhledat vyraz SATRON a uvidis :-)
Luke
Junior

Odeslat příspěvekod kubas 23. 9. 2005 10:47

A nemaji SE nejake papirove pasky (pod baterkou nebo pod krytem), ktera ukazuje, jestli v telefonu byla voda? Kdyz jo, tak zmeni barvu?
Let´s get relative...
kubas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Honziq 23. 9. 2005 10:54

V Satronu jsem kupoval N6610, dokud měli ještě kamenný obchod v H. Králové. Sice mi přišlo divné, že IMEI v telefonu se neshoduje s tím na krabici :hm , ale telefon mi slouží doposud bez problémů. Ale jak to tak sleduju, je to spíš výjimka.
Honziq
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Luke 23. 9. 2005 11:03

kubas píše:A nemaji SE nejake papirove pasky (pod baterkou nebo pod krytem), ktera ukazuje, jestli v telefonu byla voda? Kdyz jo, tak zmeni barvu?
No mají ale žádnou vypovídající hodnotu to nemá, slouží jen k hrubé orientaci....
Luke
Junior

Odeslat příspěvekod Dave_1984 23. 9. 2005 11:32

Vždycky mě nejvíc rozesměje, když čtu jejich inzeráty v novinách, kde píšou, že telefony jsou nové!, originálně zabalené!! a k tomu všemu ještě prý určeny pro český trh!!!! :shock: :shock: Samozřejmě nic z toho není pravda že. Takže u nich už ani tu šňůrku.... :lol:
Dave_1984
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod borsuk 23. 9. 2005 13:26

No vážení tak jste mně vyléčili se zdá,chtěl jsem od nich koupit v jejich netkoloniálu motorolu E398,cena je velmi dobrá,ale dorazilo mně např.to že "IMEI se neshoduje",asi do toho nejdu! :pozor2
borsuk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lukas26 23. 9. 2005 13:52

borsuk: čoveče, jukni sem:
http://www.mobilmania.cz/forum/SubChild ... 44&Main=63

ale bacha, ať ti nehrábne :mrgreen:
Nokia 3210 -> Nokia 3310 -> Nokia 6610 -> Nokia 6230i -> Nokia N72 -> Nokia N73 -> Nokia N82 + iPhone 8GB
lukas26
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod borsuk 25. 9. 2005 12:47

Cháááááááá,hezká diskuse,no takové obchodníky raději nakopat do pr****,nic,ani vodu z pračky!!Ještě se podivuji že někteří jedinci se nestačili poučit a také mne zaráží až mimořádná troufalost některých prodejců,tohle je prostě hnus velebnosti!!

Edit:no abychom tu jenom neházeli smetí,má s tímto obchodem někdo pozitivní zkušenost??
borsuk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Moural Petr 28. 9. 2005 17:21

Lidi může mi někdo poradit jak dostat od prodejce Czechmobil originální záruční list (oni opravují u Satronu a Satron záruku neuznává a s jejich záručákem si akorát můžu vytřít p....l .Jde o P910i za 16 000 do které mi údajně natekla voda tel je zaoxidovaný a to po používání třech měsíců
Moural Petr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chickenboy 29. 9. 2005 18:08

chtěl bych se zeptat co mám dělat když mám třetí stejnou opravu a v satronu mi nechtěj vzít mobil na reklamaci...
chickenboy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Zdeněk L. 29. 9. 2005 18:18

Zamykám, o Satronu toho už bylo napsáno opravdu hodně, stačí použít funkci vyhledávání.
Zdeněk L.
VIP uživatel