Zhanam dobry telefon na dlho

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod th€root 7. 10. 2005 11:32

Caddy píše:ja bych klidne radsi mobil bez fotaku, je to tam jen na obtiz.....

Presne tak. Ale co uz ked vsetci sa ti to snazia vnutit a ty nemas na vyber. Tak potom musis kupovat nieco co ma fotak. Ja s tebou plne suhlasim. Chcel by som namakany telefon, ale bez fotaku. Lebo mi to pride, ze ludia si myslia, ze fotak je to najpodstatnejsie a podla toho porovnavaju mobili. Prosim vas zacnite porovnavat mobilny fotak s najhosim digitalnym fotakom a stale bude o kus popredu digi fotak.
tH€root™
th€root
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 7. 10. 2005 11:38

th€root: na foceni fotak mam, proto jsem si koupil takovy, aby se dal nosit neustale na opasku a mel ho vzdy pripraveny :)

ja mam jinak rad technologicke hracicky, nadupane mobily, ale kdyz to shrnu, tak muj idelani mobil by stacil, aby mel poradny display (hlavne rozliseni), qwerty klavesnici, webovy prohlizec, email client, dobre vyzvaneni (a taky hlasite), co nejvice customisovatelne prostredi...no a to je vlastne vsechno :)) OS se hodi, kdyz si clovek muze nainstalvoat neco, co se mu zalibi :) Ale fotak fakt nepotrebuju...
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 8. 10. 2005 12:09

Caddy píše:ja mam jinak rad technologicke hracicky, nadupane mobily, ale kdyz to shrnu, tak muj idelani mobil by stacil, aby mel poradny display (hlavne rozliseni), qwerty klavesnici, webovy prohlizec, email client, dobre vyzvaneni (a taky hlasite), co nejvice customisovatelne prostredi...no a to je vlastne vsechno :)) OS se hodi, kdyz si clovek muze nainstalvoat neco, co se mu zalibi :) Ale fotak fakt nepotrebuju...

To bych ti doporucil MDA Pro : ) Teda pokud ti nebudou vadit dva fotaky... : )
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod Caddy 8. 10. 2005 16:18

mousefromhouse: jojo...vypada to dobre...ja chtel nejvic ze vseho Motorolu MPx, jenze ta se nakonec nevyrabi...to s ezatim nejvic blizilo memu idealu :( Jinak jsme byl nejspokojenejsi s MDA3...a koncepce se mi libi nejvic u 9500, jenze ja jsem zase uz rozmazleny woknama :)
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 8. 10. 2005 16:23

Caddy :) 9500 je supr s tou jsem si hral nedavno :)
ja pujdu do nastupce 6230i ci SE Hermione uvidim s cim prijdou :)
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Caddy 8. 10. 2005 16:34

IcemanCZ: ja furt po nocich tajne doufam, ze jeste oprasi myslenku MPx....no a kdyz ne, tak nejspis nejake to MDA IV :))
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 8. 10. 2005 17:03

jj, po MDA Pro taky slintam :lol: Ale O2 Atom se mi libi vic...
mousefromhouse

Předchozí stránka