Sony Ericsson K700 nebo Nokii 6230?

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod fredy 31. 3. 2005 17:51

no tak ja bych sel urcite do 6230, vzhledem k tomu, ze pouzivam mobil hodne k poslouchani hudby a taky na hry(mam sx1:D). To edge bych asi nevyuzil. K700i je rozhodne peknej telefon, ma peknej displej, je i hezci... ale 7 litru bych za tu pamet fakt nedal. Na my sx1ce mam mmccko 256,mam ji komplet zaplnenou, uvazuju o 512, takze se 40mb bych fakt nezvladnul a proc si zmensovat kvalitu, kdyz muzu mit normal super kvalitu.... Tkaze u me by zvitezila nokia. Jinak vsem doporucuju SX1, ptz je to naprosto suprovej telefon, ma uplne vsechno napr oproti nokii ma symbian, o dost lepsi displej a je hezci(samozrejme by se toho naslo vic).. Vsem ho vrele doporucuju, na klavesnici si zvyknete za tejden!! SX1 forever
fredy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Venýsek 31. 3. 2005 17:58

Nemohu s některými souhlasit, SE K700i nemá jako + jen ten VELICE KVALITNÍ Displej, ale hry na tomto telefonu jsou několikanásobně lepší (i díky tomu displeji) než na N 6230. Nemá oproti N 6230 pomalé odezvy, to záleží na verzi firmw. A jinak designově je SE rozhodně hezčí. EDGE nikdo nevyužívá, a kdo má v telefonu víc jak 500 jmen?A paměťové karty? 40 MB je až až. A v porovnání výdrže? Ona 6230 není s výdrží taková bomba jako 6310 která byla fakt držák na jedno nabití. Oba vydrží stejně. Jsem rozhodně pro SE K 700i.
Venýsek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kachna366 31. 3. 2005 18:12

K700 jedine!!!¨
Displej neporovnatelnej....s 6230
kachna366
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mu.mi 31. 3. 2005 18:13

Je to jednoduché, jestli jsi spíše odchovaný Nokií, zvykneš si na SE, ale budeš vzpomínat, jak by byla 6230 skvělá, protože možností má víc. Jestli máš SE už v současnosti, tak si na Nokii budeš muset nejdřív zvykat, ale na ni se zvyká dobře. K700i má asi lepší foťák, včetně většího displeje.
Pro mne je velmi důležitá rychlost a tady vyhrává Nokie, navíc má skvělou klávesnici.
Mu.mi
Junior

Předchozí stránka