Spolehlivé internetové obchody?

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod diasol 24. 11. 2007 23:23

Ve vyhledávači cen Heureka jsem nalezl obchod s mobily TKU Invest, kde jsou velmi dobré ceny, je netový i kamenný. Nemáte s ním někdo zkušennosti? Například Nokia 6120 c je tam jen za 5599,-Kč.
Díky S.
diasol
Junior

Odeslat příspěvekod lojovy 25. 11. 2007 10:40

http://www.mobilysdn.cz/product/nokia-6120-89/?p=20

No takhle, kamos tak kupoval w880 ( myslim ) a dodnej jede tak jak mam ( raději zaklepat :tleskani )
lojovy
Junior

Odeslat příspěvekod one-z 25. 11. 2007 17:14

Nemáte někdo zkušenosti třeba s http://www.handyland.cz/e-shop/ nebo http://www.esomobil.cz/ ? Abych řekl pravdu tak je mi z toho na blití, protože snad se všemi jsou problémy... Ale to je asi u všeho, ne jen u mobilů... Mám mobil třeba z mobilky.cz a protože s mobilem nic nebylo, tak nemám důvod být nespokojený, ale potom co jsem na ně všechno slyšel, tak tam určo ne... Obchody na které se nenadává, tak mi přijdou dost drahé...
Umění není koupit draze, to umí každej debil, ale levně :) Takže chci sehnat N6300 do 5000Kč s DPH, tak jestli víte o nějakým dobrým levnějším shopu, tak pište :wink:
one-z
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nulda 25. 11. 2007 18:22

No na Handylandu to budou nejspíš šedivky.
Usuzuji tak podle zdělení na jejich stránkách: Prodáváme pouze nové zboží se zárukou 24 měsíců pro spotřebitele - nepodnikatele. Záruka se vždy uplatňujte u nás.
Nejsme plátci DPH, na zboží prodané za účelem jeho užití k podnikání poskytujeme záruku 12 měsíců.

Je to docela drobně napsáno...možnost přehlédnutí.
Do ženský a do melounu nevidíš...
Nulda
Junior

Odeslat příspěvekod one-z 25. 11. 2007 22:54

Nulda: aha, no díky :) Mě se nelíbí už jenom ten název, handy, to je jak second-hand :D
one-z
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod senoritac 26. 11. 2007 01:23

já si ted kupovala mobil přes http://www.telel.cz/ a spokojenost- jak s přístupem při osobním jednání tak se zbožím- pro český trh, originál záručák
senoritac
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 29. 11. 2007 10:58

Potřebovala bych vědět, jestli někdo máte zkušenost s http://www.itek.cz

Dík
Alcatel wap -> Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230 -> Nokia 5800 -> Samsung galaxy S III NEO -> LG G6
Mischelinka.OK
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 29. 11. 2007 15:23

Zaráží mě, proč do nekonečna hledáte nějaké další e-shopy, když tu jsou možná desítky zcela spolehlivých obchodů, kde se nakoupit snad úplně vše. Mě by třeba nikdy nenapadlo kupovat mobil jinde než v mém oblíbeném e-shopu. Stejné to mám třeba u hardware. Nač ztrácet čas hledáním něčeho co dávno existuje.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 29. 11. 2007 16:23

To asi já jsem Tě tak rozčílila ale já nechci kupovat mobil ale dárek pro maminku a potřebuju si ho osobně vyzvednout, což musí být někde poblíž mého bydliště. A nikde jinde než tady už tuto mikrověž nemají, proto se raději ptám na zkušenosti.
Alcatel wap -> Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230 -> Nokia 5800 -> Samsung galaxy S III NEO -> LG G6
Mischelinka.OK
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 29. 11. 2007 19:22

2Mischelinka.OK: Ale vůbec si mě nevytočila, jen sem si procházel poslední stránky tohoto threadu....
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod zivan 30. 11. 2007 11:34

one-z píše:...Takže chci sehnat N6300 do 5000Kč s DPH..../quote]

Co ho poridit u Vodafonu? Zakladni cena je 5577, to je moc. S tarifem Nabito 119 na 6 mesicu to vyjde celkem na 5291 (714 se da utratit za volani a SMS). A nakonec podle prosincoveho ceniku se vyplati na pul roku tarif Nabito 350, kde je celkova cena 5077 a z toho se da 2100 provolat.

A neni potreba se bat problemu s pochybnym obchodem.
zivan
Pokročilý

Odeslat příspěvekod L_A_K_Y 30. 11. 2007 18:52

Zdravím,
chtěl bych si koupit Nokii n95. CHtěl bych jí za cenu cca 12000-13000 kč takže to asi to bude "šedivka" nová stojí 16000. To ze to bude šedivka mi nevadí ale chtěl bych se zeptat jestli někdo neznáte nebo nemáte zkušenosti s nejakým e-shopem který je bezproblémový hlavně mi jde o záruku že kdyby se stím fakt něco stalo ne mojí vinou aby byli seriozní a dalo se snima kominikovat a problém se nějak vyřešil. Nebo jestli jste někdo nějakou n95 v takhle někde kupoval tak napište kde a zkušenosti.
děkuji
L_A_K_Y
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pan Y. 1. 12. 2007 02:00

dejvidek píše:Zaráží mě, proč do nekonečna hledáte nějaké další e-shopy, když tu jsou možná desítky zcela spolehlivých obchodů, kde se nakoupit snad úplně vše. Mě by třeba nikdy nenapadlo kupovat mobil jinde než v mém oblíbeném e-shopu. Stejné to mám třeba u hardware. Nač ztrácet čas hledáním něčeho co dávno existuje.
dejv
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod playful.m 4. 12. 2007 15:42

nevite nekdo neco o max-shopu? nektery ceny jsou nizky tak si nejsem jist,ale nektery jsou treba i vyssi nez v cybexu...
playful.m
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka