Nespolehlivé obchody: kde byste si nikdy nekoupili mobil?

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod quido.speedy 28. 8. 2005 16:08

<h1>WWW.MOBILHOUSE.CZ</h1>
Nikde jinde... ...the best

A bacha na tucty SATRONovskiej obchodů, ty sou šedivý jak myš!!! :x :x :x :x :x
quido.speedy
Junior

Odeslat příspěvekod dareos 28. 8. 2005 17:05

Uvažuju o koupi mobilu na cybex.cz. Jaké jsou vaše zkušenosti s tímto prodejcem?
dareos
Junior

Odeslat příspěvekod ples 28. 8. 2005 17:37

Kdyz pres net, tak bud na oficialnich strankach vyrobce nebo kasa.cz nebo kabelmanie.cz. Vubec nevim, jestli jejich ceny jsou levnejsi nez jinde (rozdil nejakch 300 oproti jinym e-shopum nehraje roli), ale v pripade reklamace absolutne bez problemu. U kasa.cz jsem koupil Siemens, pro informace o moznosti reklamace jsem volal na hotline Siemens a oni si pro neho dokonce sami prijeli. Na kabelmanii jsem koupil MP3 prehravac, ztratil jsem danovy doklad, ale oni mi bez problemu mejlem poslali kopii a reklamaci vyridili. Mam stesti, ze jsem zatim se zbozim koupenym na netu nemel vetsi problemy.
ples
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod InfernoX 28. 8. 2005 22:58

dareos píše:Uvažuju o koupi mobilu na cybex.cz. Jaké jsou vaše zkušenosti s tímto prodejcem?j/quote]

Zkušenosti mam s nima velmi dobrý a je to jeden z mála e-shopů kterýmu věřim.Kupoval sem tam mp3 přehrávač a vše probíhalo bez problémů.Asi za půl roku nešel nabíjet tak se jim napsal mail že ho chci reklamovat a opět vše probíhalo bez problémů.Poslal jsem jim ho tam a asi za týden se mi vrátil a záruka byla uplatněna taky bez problémů.Jinak sem tam ještě kupoval grafárnu,DVD vypalovačku.
InfernoX
Junior

Odeslat příspěvekod dareos 30. 8. 2005 15:35

to InfernoX:
Diky :D
dareos
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 30. 8. 2005 15:39

2dareos: Cybex.cz bych radil mezi nejspolehlivejsi internetove obchody.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Destro 30. 8. 2005 19:00

nenakupoval nekdo posledni dobou u gsmtelefony.cz maj tam 6630 jen za 10500, coz je velmi lakava cenova nabidka
Destro
Junior

Odeslat příspěvekod zabi 30. 8. 2005 21:35

no nechci delat reklamu (a uz jsem to jednou tady na foru zminoval), ale ja jsem koupil 6630 na mobildick.cz a jsem maximalne spokojen (vcetne jedny bleskove vyrizeny reklamace memorykarty) V soucasny dobe ji maj v nadidce za 8990... -jinak upozornuju ze je to sedivka, ale mobildick se mi zda jako solidni obchod.
zabi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cink 30. 8. 2005 22:57

Špatnou zkušenost mám s obchodem v Praze v Bílý labuti, je to i bazar. Koupil jsem si nový SE630 a po týdnu mi volal pan policista, že používám kradený mobil (zjistil mě podle nahlášených imei). Na služebně jsem řekl odkud ho mám, a oni že jim ho mám dát jakožto předmět doličný, a chtít vrátit peníze od obchodu ArenaMobil. Ti v tom byli "nevinně", protože jejich nespolehlivý dealer (jak sami vyzývají: "hledáme jakékoli dodavatele") byl nevyhledatelný (měl falešnou identitu).
Nejsem v trestním právu zběhlý, ale obchod odmítl peníze vrátit, i když to slíbili (ústně) ze začátku mě i policii ČR. Samotná písemná komunikace s nimi samozřejmě byla hrozná, pomalá, s vedoucím, najednou jakýmsi právníkem.
ČOika řekla, že žádný páky až na soudní při nejsou.
A já nemám čas se s nimi soudit, i když vím (dle ČOi a lidí v právu zběhlých), že by se to vyhrálo. Za ty necelý 4k mi to nestojí.
A na to oni spoléhají.
cink
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pepcadvorak 31. 8. 2005 06:23

njn, to je vždycky riziko. Určitě je lepší si připlatit nějaké 2000kč a koupit nový telefon
pepík je King
pepcadvorak
Junior

Odeslat příspěvekod dareos 11. 9. 2005 18:25

chtěl bych vědět vaše zkušenosti s obchodem mobilcity.cz, protože jsem tam viděl ještě nižší ceny než na cybexu. Má někdo mobil odtud a je schopen se podělit o zkušenosti?(reklamace, balení, servis....)
Diky :D
dareos
Junior

Odeslat příspěvekod pedrojakubes 27. 9. 2005 08:14

Nakupuji na http://www.mobilshop.cz , mám od nich daťák a kolegyně kupovala Motorolu E398. Všechno v pohodě, záručáky, oficiální českej dovoz. Ty extrémně levný shopy jsou vždycky podezřelý ! Ale kdo chce kam....
pedrojakubes
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ares952 27. 9. 2005 08:50

mobilhouse a cybex patri asi mezi jedny z nejlepsich obchodu (dle meho nazoru)
Naděje je motorem duše
Ares952
Junior

Odeslat příspěvekod mirek6600 27. 9. 2005 09:58

Co rikate na obchod cityshop.cz maji i kameny obchod koupil jste si tam uz nekdo telefon maji oproti mobilpohotovosti nizsi ceny az o 2000 napriklad 6630 tam maji za necelych 10000 a v mobilpohotovosti za 11700.uvazuju a koupi jelikoz tam pisou ze jsou urcene pro cesky trh a 24mesicu zaruka a udajne i z origo zarucaky tam by mne zajimalo jestli kdyz jste sli do autorizovaneho servisu nokia jestli uznali zarucak od tohoto obchodu a pripadne jestli sem muzete hodit foto jak ten zarucak vypada z obou stran.Jelikoz ceny maj fajn a 7610 za necelych 9tis nekupteto ze.
:) :) :) :)
mirek6600
Junior

Odeslat příspěvekod Jan Tleskač 27. 9. 2005 10:17

Ja se vam lidi divim, ze tam porad nakupujete. Kazdy vi, ze Satron jsou dovozovy sracky bez original zarucaku a porad nakupujete... :o
Jan Tleskač
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka