Nespolehlivé obchody: kde byste si nikdy nekoupili mobil?

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod slupeto 11. 7. 2006 17:26

spage píše:prohlášení o schválení provozu telefonu v české republice---to je neco jako zarucak?
btw, enmyslel sem obsah baleni, ale ty ochranny znamky na zarucacich a tak, ale stejne dik mocd/quote]

Ne to prohlášení je buď papírek vložený v krabici, anebo poslední dobou to je nalepeno na krabici. Je tam napsáno že výrobek byl schválen pro provoz v ČR... Jo a zapoměl jsem na originál záruční list od Nokie. 8)
Nokia 3210-Siemens S35-Nokia 6210-Alcatel 501-Ericsson T39-Siemens ME45-Panasonic GD67-Nokia 7210-Siemens M55-Siemens M65-Nokia 3220 - Nokia 6230i-Sony Ericsson J300i-Nokia 6131-Nokia 6233 Black-Sony Ericsson Elm-Samsung Wave-Nokia C6-01
slupeto
Junior

Odeslat příspěvekod Flying Scotsman 11. 7. 2006 17:45

spage píše:prohlášení o schválení provozu telefonu v české republice---to je neco jako zarucak?a/quote]

ES prohlaseni o shode je dokument, ve kterem se prohlasuje, ze stanoveny vyrobek vyhovuje pozadavkum, ktere jsou na nej kladeny.
Kdo hledá, najde...
Flying Scotsman
Junior

Odeslat příspěvekod pavel pikl 11. 7. 2006 18:17

Souhlasím, to nejsou slušní obchodníci. Chraň Pánbu reklamovat!
pavel
pavel pikl
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Miras 12. 7. 2006 07:47

ja bych si nekoupil na http://www.mobilky.cz a na 123mobil.cz
Miras
Junior

Odeslat příspěvekod pavel pikl 12. 7. 2006 15:27

Prohlášení o shodě není záručák. Znamená, že uvedené zboží v tomto případě je schválené pro provoz na telekomunikačních sítích v České republice.
pavel
pavel pikl
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kubax 12. 7. 2006 16:28

CO rikate na tohle?
vsude cena kolem 12 tis a le tady necelych 9...
http://www.nakupni-dum.cz/nokia-e60/f-4-s-15-dp-32434/
Have you tried turning it off and on again ???
------------------------------------------------------
Kubax
Junior

Odeslat příspěvekod Alina 12. 7. 2006 16:35

Tak to je SATRON
Alina
Junior

Odeslat příspěvekod Braindamage 13. 7. 2006 08:56

Jaké jsou vaše zkušenosti s telel.cz a mobildick.cz?

Já jsem zatím koupil od Mobildicku SE T68i (osobně), foťák na něj (dobírka) a SE K700i (dobírka). Dodnes šlapou vpohodě, takže jsem "naštěstí/bohužel" neměl možnost vyzkoušet, jak se staví k reklamacím. Každopádně jsou to ale šedivky (T68i byl v polské krabici). Ale ceny jsou zase docela dobrý.
Braindamage
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod wizaard 13. 12. 2006 21:32

Od Telelu jsem objednával kryt na K750i a bohužel to jednak nebyl originál (přitom se tváří. jako že je) a za další měl vadu, která se projevila tak, že střední díl popraskal... bude ho asi čekat výměna, ale nejsou penízky... :( Klávesnice přišla taky trochu poškrábaná...

Jinak taky jsem objednával od Telelu kryt na Siemens S65 a ten zase přišel v prazvláštním stavu - klávesnice byla poškrábaná a přední strana byla jiná než ta zadní :).

A jejich přístup? Když je už náhodou zastihnete na telefonu (protože e-maily asi ani nečtou), super příjemní nejsou. Prostě ceny mají sice pěkné (tedy aspoň náhradních dílů), ale přístup a kvalita nic moc.
Lenovo ThinkPad T420s | HTC 8X | Xbox 360

Lenovo Blog CZ
wizaard
Junior

Odeslat příspěvekod mig 55 3. 1. 2007 01:23

Když tak čtu polemiky kde koupit a blokovaný či ne chtěl bych popsat svojí zkušenost.Pro dceru jsme koupily levnější ale nový mobil v tzv.kamenem obchodě.Po měsíci přestala fungovat nabíječka a při reklamaci mi bylo nabídnut drze prodej nové, po dohadování nakonec výměna.To nejlepší přišlo až po čase když mi známý nabídl úpravu na jiný model s možností připojení k pc.Nejprve mi s údivem oznámil že už někdo mob. rozebral a na pl. krytu nechal otisky a po demontáži pl.krytu se ukázalo že o stejnou úpravu už někdo provedl-přerušení pl. spoje.Proč někdo zasahoval do mobilu a pak jej prodal jako nový a jak by proběhla reklamace při poruše nechám na vaší fantazii.
Úprava se nepovedla ale výměna krytu za pár kč povýšila tento mobil na dražší model -že by snad šlo právě o tohle? Jen doufám že podobné praktiky neprovozuje více podvodníků pardon obchodníků a že za své peníze dostaneme zboží s kterým nikdo nemanipuloval a tím nás bez našeho vědomí nezbavil možnosti reklamace.
mig 55
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 7. 1. 2007 10:13

Proto bych jsi mobil přes net nikdy nekoupil, radši zajdu do kameného obchodu.
vaclavbarak
Pokročilý

Odeslat příspěvekod CZcore 9. 1. 2007 02:19

mno jinak uz sem tu parkrat doporucoval, kouknout na http://www.moneyca.eu - zatim tam moc hlasů není ale časem se to určitě rozjede
CZcore
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zakaznik 24. 1. 2007 22:40

Jednoho dne jsem zde zakoupil mobilní telefon. 4 měsíce před vypršením záruční lhůty jsem dal telefon k reklamaci do tohoto obchodu. V řádném termínu mi bylo prodavačkou telefonicky sděleno, že telefon bohužel ztrácí záruku v důsledku mechanického poškození. Nechal jsem si ho tedy zaslat i se zprávou ze servisu. V té ale byl jiný důvod: „MT již není v záruce výrobce.“ Jak jsem se v servisu informoval, panu Daňkovi (=DELTAMOBIL) vypršela záruka od výrobce, proto by musel opravu platit, a to on odmítl, takže chtěl mně, hloupému zákazníkovi, nalhat věc s mechanickým poškozením telefonu. Takhle se tedy kšeftuje v obchodu DELTAMOBIL.
zakaznik
Kolemjdoucí

Předchozí stránka