Nespolehlivé obchody: kde byste si nikdy nekoupili mobil?

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod SPSS 1. 7. 2005 15:19

no rek bych ze to sedivka bude protoze se ma zacit prodavat za cenu kolem 15tisic
Impossible is nothing
SPSS
Junior

Odeslat příspěvekod tom-cz 1. 7. 2005 15:42

a navíc se má začít u nás prodávat až od srpna.
tom-cz
Junior

Odeslat příspěvekod Gecko 21. 7. 2005 12:59

Zdravím, a jaký máte názor na www.1m.cz? Já tam koupil M65 Rescue a vůbec v něm nebylo FFS Rescue, ale standartní M65, musel jsem si ho stáhnout ze Siemensmanie, navíc pod baterií na štítku s IMEI není klasická značka shody CCZ, ale standartní mezinárodní CE, telefon byl ale na 100% nový (vstupní požadavek na nastavení data a času, žádné přednastavené profily, nenastavený kód telefonu atd.), originál záručák, IMEI v telefonu, pod baterií a na krabici se shodovaly. Takže jaké máte zkušenosti s tímto obchodem? :roll:
Gecko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ukulelembo(smazano) 21. 7. 2005 13:25

Gecko píše:navíc pod baterií na štítku s IMEI není klasická značka shody CCZ, ale standartní mezinárodní CE
Ukulelembo(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod ice.dogg 21. 7. 2005 14:48

Spolehlivé obchody:
http://k750i.webz.cz/nakup.htm
ice.dogg
Junior

Odeslat příspěvekod Agent 21. 7. 2005 16:19

Gecko píše:Zdravím, a jaký máte názor na color=red]www.1m.cz[/color]? Já tam koupil M65 Rescue a vůbec v něm nebylo FFS Rescue, ale standartní M65, musel jsem si ho stáhnout ze Siemensmanie, navíc pod baterií na štítku s IMEI není klasická značka shody CCZ, ale standartní mezinárodní CE, telefon byl ale na 100% nový (vstupní požadavek na nastavení data a času, žádné přednastavené profily, nenastavený kód telefonu atd.), originál záručák, IMEI v telefonu, pod baterií a na krabici se shodovaly. Takže jaké máte zkušenosti s tímto obchodem? :roll:t/quote]

Jeden známý si tam koupil T630 (na moje doporučení). Má to být oficiální dovoz, ale přišel mu jenom okopírovaný záruční list bez ochranného loga a teď mu nikde nechtějí uznat reklamaci.
Motorola T180, Siemens C35i, A35, A50, Nokia 3330, 6300, N73, E52, Sony Ericsson T630, K700i, Samsung Z300
Agent
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod x-fawkes-x 24. 7. 2005 12:06

vinohradská 1=ťamani...."za kolik sou ty boty"?"100 korun".sou to pravý adidasy?"50korun"...zavolám na Vás kontrolu!"Váš dar,váš dar"
A60-->T230-->M65--->mpx200--->Nec E616V-->K700--->6630
Nikdy jsem neměl rád Nokie.Při hodnocení jsem je vždy zařadil na poslední místo a dával minus body.Od té doby,co mi přišla 6630 se vše změnilo.Mám Nokie Rá(th)
x-fawkes-x
Junior

Odeslat příspěvekod ICi 24. 7. 2005 12:32

http://www.aaamobil.cz supe obchod! http://www.mobilky.cz = totalni kokoti a okradaci!
S6 power -> C25 -> C35i -> M35i -> 3330 -> 3510i -> 3100 -> SGH-E700 -> T630 -> 6230 -> 6230i -> SGH-E720 -> 6230 -> 6280 -> 6233 [FW 3.70] / MSI USB BToes
-----------------------------------------------------
Vodafone - Odepiš
ICi
Junior

Odeslat příspěvekod nxt 4. 8. 2005 15:41

NovyMobil rozhodne nedoporucuji. Koupil jsem si u nej novou Motorolu MPX200. Nova nebyla, kdyz jsem ji doma rozbalil, zjistil jsem, ze je plna telefonich cisel a smsek od predchoziho uzivatele. Presto se dusovali, ze je telefon urcite novy. Co na to rict....

Od kvetna se ho snazim reklamovat a dostat sve penize zpet. Jsou to uz tri mesice a jeste se mi to nepovedlo. Telefon jsem mel vseho vsudy tyden u sebe, zbytek casu putuje nekde po reklamacich.
nxt
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dave_1984 4. 8. 2005 16:07

ICi píše:www.mobilky.cz = totalni kokoti a okradaci!

Souhlas!!!Mobilky.cz neboli Satron jsou ty největší svině jaký sem kdy viděl. Koupil sem u nich kdysi S55 ale byla to šedivka z Polska, v adresáři polský jména, bez české T9,krabice byla od jinýho telefonu a taky bez manuálu...
Nakonec sem na ně poslal "čojku" která s nima vedla nějaký řízení.
Takže ať mají ceny jakýkoliv, rozhodně u nich NIC NEKUPUJTE :pozor2 , já sem byl debil a ušetřil tehdy 200......
Dave_1984
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LEXX2 5. 8. 2005 07:11

Souhlasím taky jsem si tam jednou koupil mobil ušetřil jsem sice 400, ale co mě dostalo tak tvrzení, že mobil můžu reklamovat klidně v autorizovaném servisu. Ho**o když jsem tam pak byl (v tom servise) tak mě hnali, že to je dovoz ať si to vyřídím s prodejcem. Tak na to jsem se vy*ral. Telefon byl sice opravdu nový a prázdný, ale teď se klepu aby se mu něco nestalo. Prostě Satron (mobilky.cz) a podobné odnože této firmy už nikdy více.
LEXX2
Junior

Odeslat příspěvekod skoroandel 5. 8. 2005 08:25

Jak už jsem tady mnohkrát napsal, ale pro nepoučitelné, kteří se nechají zlákat nízkou cenou: POZOR NA MOBILKURÝR V PRAZE, JSOU TO ŠMEJDI!
skoroandel
Junior

Odeslat příspěvekod ___MARK___ 5. 8. 2005 09:07

tom-cz píše:SATRON: http://123mobil.cz/SonyEricsson-W800i+2-28693.html
inzerují W800i skladem, takže buď šedivka (začal se vůbec prodávat?) nebo blafujou. zajímavý že si na ty grázly zatím nikdo nedošlápl.o/quote]

No staci se podivat na jine telefony, napr. Samsung SGH E710, takovyto telefon nebyl urcen pro CR, takze sedivka a dalo by se dal a dal pokracovat. No a ceny mluvi taky za vse. Ale na druhou stranu kdo chce sedivku, proc ne. Ja sam osobne jsem si asi uz pred 4 lety kupoval Me45 a bezi dodnes(ne v tomto obchode).
___MARK___
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zabi 5. 8. 2005 10:39

Pro vsechny kteri neznaji doporucuji stranky http://www.kampromobil.wz.cz -prehledny seznam obchodu s jejich klady a zapory (napr. je tam dobre videt pod kterymi jmeny vystupuje SATRON).
Jinak osobne mam velice dobrou zkusenost s http://www.mobildick.cz -koupil jsem u nich N6630 (sedivka, ale az na krabici a logo TIM zadne odlisnosti tzn. manual+CD se software CZ). Bohuzel mi odesla po nejake dobe pametova karta, ale to resila navsteva prodejny kde me docela prekvapila ochotna obsluha. Nova mi prisla postou (nejsem z Prahy) do tri pracovnich dnu... Upozornuji ze toto nema byt zadna reklama, ale jen moje osobni zkusenost.
zabi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod esceaen 5. 8. 2005 12:00

a co nejlevnejsiobchod.cz? to nikdo neznate? ja si tam kupoval n5140, i kdyz ne pres net, ale zasel sem sis pro ni do obchodu v bm, abych si ju mohl poradne prohlidnout at vim co kupuju 8) a naprosto v pohode, sice sem ji mel necely rok, prodal sem ju kamosce a pohoda do ted. je pravda, ze reklamovat nebylo treba, tak bych byl rad, jestli ma i nekdo jiny zkusenosti s timto obchod, kdybych si tam chtel treba jeste nekdy koupit fon, tak abych vedel
oskar @ nokia - connecting people
esceaen
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka