Nokia 3220xSE T610/630

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod teplice 13. 4. 2005 13:25

Ahoj!
Mám Nokii 3220 a docela mě štve,že nemá Infraport nebo Blutteoth.Proto silně uvažuji o koupi jiného telefonu.
Mezi mé favority patří SE T610/630.Potřebuji jen poradit,který je lepší.Mé nároky jsou--časté posílání SMS/MMS zpráv a volání.Také rád stahuji melodie.Ale nechce se mi za ně pletit.Proto už nechci Nokii3220. Děkuji za rady.
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Missák MobilMania

Odeslat příspěvekod Šumící tráva 13. 4. 2005 13:37

No ještě bych do toho výběru zařadil K500i ale ten nemá modrý zub :hm :mrgreen:
Šumící tráva
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 13. 4. 2005 16:08

1) Asi bych to presunul do jiny sekce
2) Lepsi je urcite T630
3) Za ty prachy muzes mit N-Gage nebo SX-1
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Fido (novy) 13. 4. 2005 16:22

jj SX,T630 je dobry telefon,ale jeho pamet stoji za H***O
Na tomto miste muze byt Vase reklama.............pokud mi darujete N70 :D
Fido (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Ruda (novy) 13. 4. 2005 16:38

???jak platit??nechápu,mám 3220 a neplatim nic???opravdu nechápu,kabel dku 5 máš ted v bazarech za 400kč a spojení je pak několika násobně spolehlivější nežli nějaký infra(což stejně v mobil.prostředí nevyužiješ a modrý zub dělá problémy v instalaci a je občas rušen elektromag.smogem at už z mikrovlnky nebo ve vlaku z vn napětí.Kabel se připojí do usb a jedeš,rychlost mého internetu což využívám nejvíc je až 177kb/s :-)
s nákym SEčkem uděláš u Eurotelu sotva 40k:))))))))))))))
no a baterie tam u 610 a 630 vydrží cca rok a nabíjíš po dvou dnech jak divej:))))))))Ruda(bejvalej z infolinky Nokia(a to sem si nesl domu par telefonu a ne jen Nokie a vim o čem mluvim!
přemýšlejte o tom:-) Ruda
Ruda (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod irca 15. 4. 2005 09:08

Jo to je fakt, raději si kup kabel a mas to levnějši ... mam SE K700i a rychlost přes infra je pomala, přes kabel je to daleko lepší:o)
irca
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 16. 4. 2005 10:59

Ruda píše:.....a modrý zub dělá problémy v instalaci a je občas rušen elektromag.smogem at už z mikrovlnky nebo ve vlaku z vn napětí.n/quote]

Občas opravdu žasnu, co si lidi vymyslí za "argument" a to jen proto, že to ten jejich telefon neumí :D Bluetooth používám již nějakej ten pátek, nyní na dvou telefonech, v minulosti na nesčetně modelech a problémy s rušením či co to říkáš sem neměl, občas byl oříšek rozběhat bt pod linuxem, ale nakonec se to povedlo.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jezevec 16. 4. 2005 11:43

Rudo, Ty kluku, kam na ty frky chodis? :o
jezevec
Junior

Odeslat příspěvekod HOne 17. 4. 2005 11:21

ehm,já si myslím,že infra nebo bt nechce kvůli počítači,ale kvůli tomu,aby mohl spojit telefon s jiným telefonem.... já bych si ale za ty prachy koupil sx1 nebo cx65:)
Ká sedm set padesát i:)
HOne
Junior