handycom - podezřelý obchod?

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Filip Novák 17. 4. 2005 12:40

CHTĚL BYCH SE ZEPTAT JESTLI NIKDO NEMÁ ZKUŠENOSTI S OBCHODEM HANDYCOM? PRODÁVAJÍ TOTIŽ NAPŘ.NOVÝ SONY ERICSSON K500i za 4099kč a tak dále......
:?:
děkuju

p.s.vše je na www strámkach http://www.handycom.cz - možna je to chyba webmastera,ale u tolik mobilů?
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Gloe 17. 4. 2005 13:29

Asi bych ho radeji kupoval primo u nich v prodejne.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod holda29 11. 5. 2005 18:41

Neni to chyba,kdysi jsem tam kupoval 7250i asi o 2000 levneji nez kdekoliv jinde
holda29
Junior

Odeslat příspěvekod knorek 31. 5. 2005 11:48

někdo další má zkušenosti s tímto obchodem?
jak jednají,reklamují apod??
knorek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tomas4545 31. 5. 2005 14:08

Ja kdyz sem kupoval K500i tak sem nejdriv objevil obchod http://www.coolmobil.net tam sem chodil tri nedele a oni mi furt rikali zkus to zejtra....................Pak sem zavolal do tohoto obchodu,a tam mi rekli tosame..Takze to neni asi moc solidni obchod.Nakonec sem ho koupil na http://www.gsmtelefony.cz a to je velmi solidni obchod.Koupily sme tam vsechny mobily co mame v rodine(skoro) :o
Tomas4545
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Johny[CZ] 31. 5. 2005 17:33

Já jsem měl 6610i s plombou taky od handycomu, ale holt se mi neporouchala tak jsem neměl možnost nic zkusit...
Johny[CZ]
Junior

Odeslat příspěvekod Ditto 31. 5. 2005 19:24

No maj to tam dost levné, SE K700i za 6000,-
YEEES :-)
Ditto
Junior

Odeslat příspěvekod Lexx 13. 6. 2005 15:55

No, je to velmi zajímavej obchod. Kámoš (Jirka) zde zhruba před rokem kupoval Nokii 3100 - na internetu psali, že stojí 5500Kč. Když byl v té prodejně, tak jim řekl, že viděl na internetu tenhle obchod a docela příznivé ceny. A oni se ho zeptali, jakou maji cenu u N3100 na netu, Jirka jim omylem řekl 4500Kč a za tuhle cenu mu ji prodali... :-)
Jinak za pár měsíců rozbil displej a nechal ho tam opravit a vše proběhlo v pořádku, sice to nebyla záruka, protože jej sám zničil, ale jednání prý bylo solidní.
Já si hodlám koupit N6230i a pro jistotu se obrátím na http://www.gsmtelefony.cz - jsem ochotný dát o tři stovky víc za to, že telefon koupím u autorizovaného distributora :-)
Ale s handycomem žádné problémy nebyly, resp. o nich nevím :-)
Lexx
Junior

Odeslat příspěvekod teat 14. 6. 2005 11:29

ja sem si tam nechaval odblokovat k700i a nechala sem si tam dat CZ stalo me to 400Kc, coz je paradni cena...Co se tyce mobilu meli tam slusny ceny, bylo mi taky podezceli ze je to tak levne...ale myslim si ze je to solidni firmicka...
teat
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ConPower 14. 6. 2005 11:36

Prodejnám nemajícím IČO a DIČ bych moc nevěřil...
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Jiří Hübner 21. 1. 2006 13:38

Když to je šedej dovoz, IČO a DIČ mít asi nebudou. Koupil jsem tam 6630, super jednání. Vyzkoušel sem si tam i jiný telefony, bez problému mi je vybalili z krabičky.

Ten šedej dovoz se odrazí v tom, že nemáte záručák v ruce, ale hoděj vám na telefon a na baterku ochranou známku. Po půl roce jsem s telefonem od Handycomu neměl žádnej problém..;)

PS: koupil jsem 6630 za 8500,-, když stála v normálních obchodech kolem 12000,-
...I ta nejhorší hodina v životě má jen 60 minut...
Jiří Hübner
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ConPower 21. 1. 2006 16:13

Proč reaguješ na tak staré téma? :)

Jinač tu nejde o to, jestli prodávají telefony, co se nekazí, ale o to, když se pokazí, co se stane v servisu (tím myslím, jestli tě s nepravým záručákem nepošlou někam...). A ani ta ochranná známka nemusí někoho zajímat.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Jiří Hübner 21. 1. 2006 17:25

Protože nechci zakládat nový theadr, učím se hledat :D :D :D abych nepřidělával práci moderátorům MM fora;)

Oživil jsem to proto, že mám od nich mobil a chtěl sem přihodit nějakou zkušenost.

jo, když si tam koupíš mobil, je to seriózní, protože nedostaneš neprajvej záručák pro dobrej pocit, kterej ti je na prd, ale tu ochranou známku dam daj, páčka musí při poruše vědět, že je to telefon od nich... Znám chlápka, co se mu porouchal, vše bezplatně opravili.
Jiří Hübner
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ConPower 21. 1. 2006 17:31

Hm, no tak to potom možná jo, ale díky designu té stránky bych si tam nekoupil ani šňůrku na mobil :oboze .
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Jiří Hübner 21. 1. 2006 21:37

Je to hnus, nevim, proč neudělaj lepší, ale asi proto, že nemaj moc výdělků z webu, ale spíš z ulice...
Jiří Hübner
VIP uživatel

Další stránka