telekom.sk

O slovenských operátoroch a ich službách (Orange, T-Mobile SK, O2 a ďalší)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod steve 26. 9. 2024 07:13

Podla mna, bolo to viac, ako dost a ziadna traposina. Nikto tam nechodil mobilovat, ale plnit pieskom vrecia a pomahat, ako vedel. A vacsina ani vobec nechodila.
Uz sa hovori aj o pokracovani akcie 1000 GB dat gratis od Telekomu v roku 25, ale vraj v inej podobe, avsak tiez "skoro" gratis. Cakame na oficialne vystupenie vedenia na uvodnej marketingovej akcii v oktobri, uvidime, zhodnotime.
steve
Junior

Odeslat příspěvekod steve 11. 11. 2024 08:36

Takze, vianocna akcia na data od Telekomu sa rodi pretazko, uz je na svete druhy variant roznych balikov, sice cenovo vyhodnych, ale prekombinovanych napr. povinnym tyzdennym dobijanim a stratou nakumulovanych dat, ak clovek zabudne. Opat to vyuzije len par tisic nadsencov a vytrvalcov, ja som zatial do konca roka v pohode, ale do Vianoc ocakavam este nejake dalsie doladenie sucasnych kostrbatych podmienok. Uvidime, ci pani GR Melinda bude aj tentokrat velkorysa.
steve
Junior

Odeslat příspěvekod chellko 11. 11. 2024 11:07

@steve
Už nečakaj žiadnu ponuku co sa týka tých 1000GB. Mixi ponuka bola ako náhrada za 1000GB akciu. Každé dva týždne vždy v utorok až do konca roka vždy iný zaujímavý mixi balíček . Bohužiaľ bez obnovy je to nič moc .
Každopádne neviem akú máš spotrebu ale dá sa nájsť aj iná zaujímavá ponuka �
chellko
Junior

Odeslat příspěvekod steve 12. 11. 2024 09:09

Mas pravdu, dnes som dostal negativnu odpoved z reklamacneho, ze mi nevedia punuknut nic lepsie, ako ofic. uviedli.

Nepotrebujem vela mob. dat, lebo doma a na chate som dobre vybaveny, len kvoli pocitu, ze som online aj vonku, vacsinou mi stacia 1-2GB mesacne. Od januara mi vychadza najvyhodnejsie ponuka 1GB od 4ky za 2€, najma cez 4G od Orange. Hovory iba cez Viber, WhatsApp a eFon s cislom u 4ky.
steve
Junior

Odeslat příspěvekod chellko 19. 11. 2024 00:57

steve
A BNESIM nevieš využiť? 1GB 90 centov... Alebo cez "promo" kód kľudne opakovane 5GB za 1.42€. Pripadne ďalšia esim 50 centov ( opakovane aj ) 2.3GB platnosť 365 dní... atď

Navyše BN ide cez o2 aj orange 5G všetky frekvencie narozdiel od 4ky národného roamingu kde máš o niečo menšie pokrytie (iba pásma 900/2100)
chellko
Junior

Odeslat příspěvekod anonymius 19. 11. 2024 07:36

Jak ziskam 5GB za 1.42€ ?
Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod steve 19. 11. 2024 14:56

Mám síce 5G dvojsimkovy Android mobil, ale bez eSIM modulu. Hlavne číslo predplatenka u 4ky a druhé ako Telekom predplatenka s 1000GB dať, ktorá končí k 1.januaru. Budem nútený preto u 4ky aktivovať 1 GB za 2€ mesačne resp. keď sa mi podarí získať Data pre mladých /ako senior/ 4GB +100min. za 4€. To by mi stačilo.
steve
Junior

Odeslat příspěvekod steve 28. 11. 2024 10:23

Teda, telekom u mna zmaturoval, najprv slubuje pokracovanie v predplatenkach, ktore ohlasi neskor, a co teraz dal do placu, je uplna fraska /vid diskusiu pod dnesnym clankom na mobilmaii/. Dobre som sa rozhodol, od dnes som uz v Tescomobile /predstavte si, prenos trva uz len 3dni/ a ziadam spat many za celorocne nabijanie 10€ mesacne. Babraci a nenazranci, namiesto slusneho pokracovania vsetci si vyberu nieco menej predrazene.
steve
Junior

Předchozí stránka