Druhý problém nastal keď som začal hladať kde sa mi strácajú presunuté voľné minúty.Začal som túto situáciu reklamovať a mám o tom založený priečinok asi 17 e-mailov. Ale aby som bol konkrétny prikladám to čo T-mobile zverejnil na svojich webových stránkach :
* Voľné víkendové minúty možno čerpať v sieti T-Mobile Slovensko aj pred vyčerpaním voľných minút zahrnutých v mesačnom programe a to počas víkendov a dní pracovného pokoja. Voľné víkendové minúty sa neuplatňujú na volania na Odkazovú službu a dátové volania.
Voľné minúty, ktoré nepredvoláte, vám presunieme do nasledujúceho mesiaca a pripočítame k voľným minútam podľa vášho mesačného programu služieb. Presunuté minúty čerpáte v danom mesiaci ako prvé. Až po ich prevolaní začnete využívať voľné minúty z vášho mesačného programu. Presunuté minúty je potrebné prevolať v nasledujúcom mesiaci, ich opätovný presun nie je možný.
Na prvý pohľad je všetko jasné ale až vtedy keď zístíte že T-mobile presunuté minúty má pripočítať k voľným minútam podľa programu a teda to možno považovať za jeden ucelený balík a zároveň vzniká možnosť čerpať víkendové minúty pred prevolaním volných minút v teda by to malo tvoriť druhý samostatný balík.Ale nie je tomu tak a problém nastáva keď zúčtovacie obdobie začína víkendom a Vy v dobrom že čerpáte víkendové minúty tak vlastne míňate tie svoje ušetrené presunuté. Na túto skutočnosť som musel prísť až tak, že som si na svoje náklady vyžiadal podrobný výpis hovorov.Pracovník ktorí riešil reklamáciu až po predložení dôkazov priznal že to tak je ako popisujem a preto ja tvrdím že informácie zverejnené na webe sú vzájomne v rozpore keď do balíka prenesených minút a riadnych minút rátajú i voľné víkendové, ktoré sa už môžu míňať pred prevolaním riadnych voľných minút čím zavádzajú verejnosť aby opticky ich ponuka vyznela voči konkurencii lákavo.Preto POZOR na
možno lákavé ponuky aby Ste sa neupísali čertu
![]:-< ]:-<](./images/smilies/16.gif)