zabudol orange na vianoce?

O slovenských operátoroch a ich službách (Orange, T-Mobile SK, O2 a ďalší)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod xxmioxx 21. 11. 2008 08:46

Myslite ze orange zabudol na Vianoce? podla mna hej, lebo zatial vobec nic nenaznacuje tomu, ze to tak nie je.. ziadna Vianocna kampan (no ak si odmyslim tu ze mame byt lepsi), ziadne reklamy, ziadna normalna akcia, telefony nic moc a zatial co t-mobile uz mesiac vyspevuje vo vsetkych mediach, tak orange upada do pozadia..
xxmioxx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod milanides 21. 11. 2008 10:14

Z celeho Orange sa stal arogantny parchant, ktory dokaze ponuknut bez telefonu max. tak 5.50 za minutu a rocnu viazanost...takze ak platis do 1000 mesacne, mozes sa kludne spakovat a odist. Najvyssi cas :-\
Toshiba 47VL963G, Evolve Infinity + 2TB HDD Western Digital, Onkyo DV-SP500, Onkyo TX-DS595, Canton LE107 + LE150CM + LE120, router Asus RT-N56U.
milanides
Junior

Odeslat příspěvekod kia-oder-nokia 21. 11. 2008 11:03

Orange zabudol nielen na vianoce, ale zabudolaj na svojich dlhorocnych zakaznikov. Jedine na co nezabuda su jeho akcionari.
kia-oder-nokia
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod glider 21. 11. 2008 17:08

ej to dost mozne ze sa na to *****.....zebraci..

si myslia ze ked sa 20.12 zobuda s nejaku akciu ze setci sa poseru.....
....teda ak sa bude mat kto, bo setci smer T-mobile, O2 :D
.bad.decision.matters.

goes 24.5.2020 23:11
:D dnes jsi vitez

evlo 29.3.2021 13:26
Gliderovo doporučeni autowerks cajk
glider
Junior

Odeslat příspěvekod jolana 21. 11. 2008 17:43

Ved to som napisala do jednej temy, len mi to pan moderator zablokoval, hoci nevidim dovod preco by clovek nemal porovnavat akcie operatorov a vraviet ktory je lepsi, je to sloboda prejavu a moj nazor, aj ked si nemyslim, ze je subjektivny, kazdy clovek vidi snad rozdiel medzi tym co som nizsie napisala:

"Zaujimave je, ze T-Mobile ponuka vianočný paušál Super hit 100 a Orange vianočný Paušál Deň.
Relativne su to takmer rovnake ceny, ale T-Mobile dava este 100 minút mesačne(bez priplatku) do všetkých sietí po celý deň od 8.00 do 18.00 hod, zatialco u Orange nic(nejaky polointernet neratam), jedine ze si este 299 Sk priplatite k tym 587,50 Sk."

Orange je fakt pozadu a neponuklo ziadnu vyraznu ponuku, clovek budto odide, alebo si vezme to iste, co mal aktivovane, ale nejakou akciou ci vyhodou sa to nazvat neda, takze smutne...

A poprosim Vas, nezamykajte tuto temu, mna celkom zaujima, co si kto mysli o Orange, kolko ludi zvazuje odchod k T-Mobile a O2 atd., jednoducho prirodzena reakcia, dakujem.
jolana
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 21. 11. 2008 18:08

Oni to zřejmě zkouší. Loni to třeba u nás zkusil T-Mobile. Neudělal žádnou vánoční akci, ale vůbec žádnou, krom toho, že v předplacených sadách byl bonusový kredit, který se musel do pár měsíců spotřebovat na volání, nebo sms. Jakoby ho vánoce úplně minuly. Když na nový rok ve statistikách zjistil, že za celý poslední čtvrtrok získal asi jen 1000 nových zákazníků, zatímco oba konkurenti kolem 100 000každý, tak to letos přehodnotil :-) Orange zřejmě zkusí trpělivost, protože v tuhle chvíli je "na koni" a může si to s počtem klientů dovolit. Zároveň je to dobrá šance ušetřit za investice do sítě, které dělá mnohem větší než T-Mobile třeba.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod septimm 21. 11. 2008 18:36

Mne dnes poslal orange sms: Uz nie je na co cakat. Aktivujte si pausal den s neuveritelne dlhymi hovrmi na 2 roky a ziskajte tel za 1sk...
Myslim, ze nie je co cakat. Berte toto alebo nic, lebo sa nic nezmeni. or uz roky nic nepridava pred vianocami. Tak nesnivajte. Aj v predajni mi potvrdili ze necakaju ziadnu zmenu do 31.1. 08. Takze som sklamany ale nemam na vyner kedze 90% volani ma nuti ostat v or. :grr:
septimm
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod snowboarder 21. 11. 2008 18:45

To je ale možná ještě lepší taktika. Ušetří za velkolepé vánoční kampaně a nabídne zákazníkovi něco ušitého pro něj. Ve finále k tomu většina lidí může přijít mnohem výhodněji ;)
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod janoff 21. 11. 2008 18:59

Som zakaznikom ORANGE pomaly 8 rokov, mam u nich 3 paušaly a mesačne im platim cca 3 tis. A ake vyhody mam oproti novym zakaznikom ? :( Mna by potešilo keby mi ponukli hocijaky mobil za 1 Sk bezohľadu nato či to je SAMSUNG OMNIA alebo NOKIA 2630... Ale nie oni mi daju sku*vetu zľavu 700SKK oproti novym zakaznikom ... :(
NEW Mazda 6 - 2.0 MZR / HB / TE PLUS / EBEN METALIC
janoff
Junior

Odeslat příspěvekod mass22 21. 11. 2008 19:02

v Orange budem v decembri stvrty rok , ale mam taky pocit , ze dlhsie uz asi nie ... rad by som si totiz vybral nejaky schopny telefon a pokracoval , lenze z tych shitov co su v ponuke sa ani neda nic vybrat. Nehovorim o cenach , bud koruna alebo 6 tisic , maximalny vyber proste ...
Na T/Mobile sa proste tento rok nehrabu ... jedina vec s ktorou som este stale na vazkach , ze vsetci moji znami (teda aspon vacsina) ma Orange , tos dilema ... v novembri sa ponuka telefonov v Orange menila 5/teho v mesiaci , tak si pockam do 5/teho decembra , ci nepride nejaka prekvapujuca bomba ... ak nie , tak je mi luto
mass22
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nitram47 21. 11. 2008 21:30

aj t-mobile by sa kaslal na Vianoce, keby mu ludia neutekali k O2. pomaranc ma vyhodu, ze ma najviac zakaznikov, ktorim ponukne "nekonecne" minuty medzi sebou, tak malokto sa odvazi odist. ale najdu sa aj taki, bodaj by ich bolo co najviac, nech sa operatori naucia, ze ludi si udrzia iba dobrymi cenami a nie ignoraciou.
hard to the core

⇛Nie je umenie smiať sa keď sa ti chce plakať, ale vypiť keď sa ti chce grcať.
nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod xxmioxx 21. 11. 2008 22:15

Orange ma asi len vysoke ciele a to sa mu vycitat neda.. ved rok uz pomaly konci a on este nedosiahol vynosy ani 25 miliard korun!! Kto by v takychto krizovych casoch chystal vianocnu akciu.. ale kto vie.. mozno nas prekvapi a pripravi nieco na chanuku O:-)
xxmioxx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod milanides 21. 11. 2008 22:25

Lenze to uz budem davno modry ako smolko 8-D
Toshiba 47VL963G, Evolve Infinity + 2TB HDD Western Digital, Onkyo DV-SP500, Onkyo TX-DS595, Canton LE107 + LE150CM + LE120, router Asus RT-N56U.
milanides
Junior

Odeslat příspěvekod stano.mania 21. 11. 2008 22:29

Aj ja som bol Orange, ale už 15.12. bude rok, čo nemám od nich nič (ale nikdy nehovor nikdy...) :potichu
Je ale dobre, že máme aspoň troch operátorov, keby ich bolo viac, bolo by ešte lepšie, pre nás všetkých.
stano.mania
Junior

Odeslat příspěvekod jolana 21. 11. 2008 23:22

Dobre ako dobre :hmm: Ono T-Mobile a Orange vzdy mali medzi sebou relativne dohody, nazvyme to ticha slovna dohoda, kde mali podobne akcie a oblbovaky, niekedy to bolo doslova klonovanie 8-D :D Takze v minulosti neslo o nejaky velky suboj a konkurenciu, kazdy mal to svoje, jednoducho dohoda 8-) Potom sme vsetci cakali, ze O2 dojde a nastane obrovska zmena :shock: Lenze az tak to nebolo, vela klientov O2 su iba ludia, ktori si kupili ich kartu, to nepovazujem za presny pocet klientov, aj ja som si kupila mozno styri primy a tri orange click, to neznamena, ze ma Orange o sedem zakaznikov viac :-D , len som ich postracala, vyhodila, alebo kupila za cenu kreditu O:-) O2 je este stale svojim sposobom pod sietou T-Mobile a ktohovie, aka je tam dohoda, takze konkurencia je prilis silne slovo, az ked sa osamostatnia. Jedine na co by mohol Orange doplatit, keby sa fakt zacalo hufne prechadzat k druhemu oparatovi, ale tam chvilu trva prenesenie cisla a asi by uz vedeli vcas, ze je zle, takze jedine co stratia su mladi ludia, ktorym je jedno kde budu atd. :hm Ale moze nastat aj sok pre tuto spolocnost, mne a dalsim konci viazanost a nesuhlasim, ze ostaneme, lebo mame Oange cislo s dalsimi priatelmi, prejdeme viaceri a vybavena vec, budeme medzi sebou vsetci komunikovat cez T-Mobile a na prenos cisla sa mozme vykaslat :lol: No a ktohovie, ci tak neurobia dalsi 8-P
jolana
Junior

Další stránka