Dobre ako dobre

Ono T-Mobile a Orange vzdy mali medzi sebou relativne dohody, nazvyme to ticha slovna dohoda, kde mali podobne akcie a oblbovaky, niekedy to bolo doslova klonovanie

Takze v minulosti neslo o nejaky velky suboj a konkurenciu, kazdy mal to svoje, jednoducho dohoda

Potom sme vsetci cakali, ze O2 dojde a nastane obrovska zmena

Lenze az tak to nebolo, vela klientov O2 su iba ludia, ktori si kupili ich kartu, to nepovazujem za presny pocet klientov, aj ja som si kupila mozno styri primy a tri orange click, to neznamena, ze ma Orange o sedem zakaznikov viac

, len som ich postracala, vyhodila, alebo kupila za cenu kreditu

O2 je este stale svojim sposobom pod sietou T-Mobile a ktohovie, aka je tam dohoda, takze konkurencia je prilis silne slovo, az ked sa osamostatnia. Jedine na co by mohol Orange doplatit, keby sa fakt zacalo hufne prechadzat k druhemu oparatovi, ale tam chvilu trva prenesenie cisla a asi by uz vedeli vcas, ze je zle, takze jedine co stratia su mladi ludia, ktorym je jedno kde budu atd.

Ale moze nastat aj sok pre tuto spolocnost, mne a dalsim konci viazanost a nesuhlasim, ze ostaneme, lebo mame Oange cislo s dalsimi priatelmi, prejdeme viaceri a vybavena vec, budeme medzi sebou vsetci komunikovat cez T-Mobile a na prenos cisla sa mozme vykaslat

No a ktohovie, ci tak neurobia dalsi