Mna napriklad zaujal ten internet. Hoci mam este rok viazanost u Orange, tak vzhladom na to, ze aj tak potrebujem teraz 2 cisla, tak som si aktivoval pausal u T-Mobile + Web'n'walk Giga a platim len 270,-Sk mesacne dokopy a mam tam 1 GB internet a 100 minut do vsetkych sieti (Relax 100).
Navyse zistujem super sluzby, ktore ponuka T-Mobile (su to len detajli, ale aj tak pozitivne). Mozno nieco z toho ma aj Orange, ale moc som sa s ich Orange portalom nezaoberal. Sekcia "Moj T-Mobile" mi poskytuje fantasticke informacie a mam moznost nastavenia vsetkeho co potrebujem. Opet opakujem, nekamenujte ma ak to ponuka aj Orange, tam som sa v tom nehraval.
Suma sumarum - Som velmi spokojny zatial (aj ked som mal pri objednavke mensie komplikacie co vyustilo do toho, ze namiesto VIAC 100 mam Relax 100 - ale az takou prekazkou to pre mna nie je, kedze mi dali zlavu 75% z pausalu). Konecne si mozem spievat tu ich reklamu (ktora ma chytila

):
"Vianoce heja-hou, internet beiem so sebou."

PS: K Orangeu. Svoju trapnu ponuku Orange World nemenil dlhe roky. Pridava trapne multimedialne data. Chapem, ze aj T-Mobile ponuka Web'n'walk Surf strasne predrazene (tiez je tam len 10 MB), ale aspon ponukol super akciu s Web'n'walk Giga. Verim, ze tymto smerom bude pokracovat. Chapem ze ma horsie 3G pokrytie, ale snad sa to zlepsi.
O rok mi skonci druhy pausal u Orange. Ak dovtdy neponuknu nieco normalne, prejdem s tym cislom k T-Mobile. Je pre mna vazne dolezite mat Internet v mobile ako doplnkovy net za nizku sumu.