zabudol orange na vianoce?

O slovenských operátoroch a ich službách (Orange, T-Mobile SK, O2 a ďalší)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod matho83 27. 11. 2008 15:14

Nj,ale kto prevola 1000min do OR tak o2,tm mu je ukradnute
V tom je cely vtip a oni to velmi dobre vedia
Cize naco ked nemusia
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jolana 27. 11. 2008 18:34

Myslis ako, ze kto setri ma za tri? 8-D
Suhlasila by som, ak by nedal Orange tie auta mercedes ako vyhru, za tie peniaze mohlo byt nieco, co by aj zakaznici ocenili, tak sli peniaze do aut 8-S
jolana
Junior

Odeslat příspěvekod rhett 28. 11. 2008 00:59

Jolana
1. Sice sa stokrat opakujes, ale a priori stokrat odmietas akykolvek iny nazor. Komu niet rady, tomu niet pomoci.
2. TM ma 100 minut len od 8-18 hodin, OSK kedykolvek. Kombinacia Den + pausal s XXL v rodine znamena 4000 minut pocas mesiaca cely den do vlastne siete zadarmo. Kto sa trase o kazdu korunu a nema na to, tak do tych pausalov nepojde. To da logiku. No prilis to vsetko zovseobecnujes - su aj ludia s daleko vacsimi komunikacnymi potrebami, nez si by si si myslela. A ver mi, ze ich nie je malo.
Be Wise, Be fair
rhett
Junior

Odeslat příspěvekod jolana 28. 11. 2008 09:56

Takze ty si pracovnik Orange? :love: No neodmietam iny nazor, vravim len, ze to co spominas ty, je doplnkova sluzba, za ktoru si zaplatis, to co ma T-Mobile, je sucast akcie, to je snad jasne ^^ Pojem trasie sa za kazdu korunu, za 300 Sk mozes mat inde pausal aj s telefonom. :D A na zaver, ano mas pravdu, ludia maju rozne komunikacne potreby, ale ti ludia zvyknu mat uplne ine pausaly atd., ale suhlasim, ze mnohym ludom tato doplnkova sluzba moze vyhovovat, len vravim, je to doplnkova sluzba 8-) , nie sucast akcie/pausalu v tej istej cenovej hodnote :-* Ja nic proti tomu nemam, nech je ta doplnkova sluzba kazdemu k dispozicii, co o nu ma zaujem, ale nech da Orange k pausalu den 100 volnych minut do vsetkych sieti od 8:00-18:00 zadarmo, chapes? ;-)
jolana
Junior

Odeslat příspěvekod inetMark 28. 11. 2008 12:03

Mna napriklad zaujal ten internet. Hoci mam este rok viazanost u Orange, tak vzhladom na to, ze aj tak potrebujem teraz 2 cisla, tak som si aktivoval pausal u T-Mobile + Web'n'walk Giga a platim len 270,-Sk mesacne dokopy a mam tam 1 GB internet a 100 minut do vsetkych sieti (Relax 100).
Navyse zistujem super sluzby, ktore ponuka T-Mobile (su to len detajli, ale aj tak pozitivne). Mozno nieco z toho ma aj Orange, ale moc som sa s ich Orange portalom nezaoberal. Sekcia "Moj T-Mobile" mi poskytuje fantasticke informacie a mam moznost nastavenia vsetkeho co potrebujem. Opet opakujem, nekamenujte ma ak to ponuka aj Orange, tam som sa v tom nehraval.

Suma sumarum - Som velmi spokojny zatial (aj ked som mal pri objednavke mensie komplikacie co vyustilo do toho, ze namiesto VIAC 100 mam Relax 100 - ale az takou prekazkou to pre mna nie je, kedze mi dali zlavu 75% z pausalu). Konecne si mozem spievat tu ich reklamu (ktora ma chytila :) ):
"Vianoce heja-hou, internet beiem so sebou." :-D

PS: K Orangeu. Svoju trapnu ponuku Orange World nemenil dlhe roky. Pridava trapne multimedialne data. Chapem, ze aj T-Mobile ponuka Web'n'walk Surf strasne predrazene (tiez je tam len 10 MB), ale aspon ponukol super akciu s Web'n'walk Giga. Verim, ze tymto smerom bude pokracovat. Chapem ze ma horsie 3G pokrytie, ale snad sa to zlepsi.

O rok mi skonci druhy pausal u Orange. Ak dovtdy neponuknu nieco normalne, prejdem s tym cislom k T-Mobile. Je pre mna vazne dolezite mat Internet v mobile ako doplnkovy net za nizku sumu.
Každý program je jeden veľký IF.
inetMark
Junior

Odeslat příspěvekod xxmioxx 28. 11. 2008 13:16

Ja som sa uz rozhodol orange po nejakych 10 rokoch opustit, no mam nejake info, ze ani T-mobile a ani Orange posledne slovo este nepovedali.. tak pockam a uvidime, ci budu vianoce s Orange :oboze
xxmioxx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod inetMark 28. 11. 2008 13:59

Ci povpedali ci nie, ja som s akciou spokojny a navyse Web'n'walk Giga mal casovy limit do konca novembra a nebudem riskovat, ci to predlzia alebo nie ;) .
Každý program je jeden veľký IF.
inetMark
Junior

Odeslat příspěvekod xxmioxx 28. 11. 2008 14:54

co ja viem, tak by sa akcie mali zachovat a este by sa mal predlzit cas neobmedzenych volani z 8:00- 18:00 o nejake 2 hod.. ale ten Web'n'walk je fakt dobra akcia
xxmioxx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gonzalezz 28. 11. 2008 15:39

ORANGE nezabudol na vIaNOCE, LEBO vIANOčNú KAMPAň šTARTUJE od 5.12. ... Doteraz to boli "predvianočné akcie" ...
gonzalezz
Junior

Odeslat příspěvekod milanides 28. 11. 2008 17:20

gonzalezz píše:ORANGE nezabudol na vIaNOCE, LEBO vIANOčNú KAMPAň šTARTUJE od 5.12. ... Doteraz to boli "predvianočné akcie" ...

Je to hodnoverna informacia? Lebo aj ja som nieco take pocul...
Toshiba 47VL963G, Evolve Infinity + 2TB HDD Western Digital, Onkyo DV-SP500, Onkyo TX-DS595, Canton LE107 + LE150CM + LE120, router Asus RT-N56U.
milanides
Junior

Odeslat příspěvekod gonzalezz 28. 11. 2008 18:12

Ano Mam znameho čo pracuje v pomaranči a on ma upozornil nech s predlženim zmluvy počkam do 5.12 ... Maju sa objavit v ponuke nove phony (NOKIA N85, SE T700) a bude viacero zaujimavych akcii... Napriklad cena telefonu sa bude odvijať od toho ako dlho si už u nich... Napriklad tí čo su u nich viazani 8 rokov a viac tak si budu môct vybrať hocijaky mobil za 1 SK. Viac už nemôžem prezradiť...
gonzalezz
Junior

Odeslat příspěvekod kristiann1994 28. 11. 2008 18:23

Gonzalez - keď som v Orange 8 rokov tak mozem zobrat napr. nokiu E66 z 1 sk
kristiann1994
Junior

Odeslat příspěvekod gonzalezz 28. 11. 2008 18:28

Ano, môžeš si vybrať hocijaky mobil za 1 Sk. Ja beriem SAMSUNG OMNIU
gonzalezz
Junior

Odeslat příspěvekod kristiann1994 28. 11. 2008 18:29

No a s ponuky vyradili BB 8320 LG KF700 SE W580i a Toshiba G710 . To bi mohla bit predzvesť nejakej akcie.
kristiann1994
Junior

Odeslat příspěvekod kristiann1994 28. 11. 2008 18:30

Gonzales to nemislis vazne. Ved to prisli na mizinu nie ? Aj na paušál 100 klasik.
kristiann1994
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka