zabudol orange na vianoce?

O slovenských operátoroch a ich službách (Orange, T-Mobile SK, O2 a ďalší)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod alla66 22. 11. 2008 00:33

Ak by mi končila viazanosť v Orange a nič mi neponúkol,tak okamžite zháňam kupón a idem do TM. 8-)
Ak zlyhali všetky pokusy, treba si prečítať manuál♥
alla66
Junior

Odeslat příspěvekod stano.mania 22. 11. 2008 10:54

Čosi sa deje. Včera som za zastavil v O2 v BA na Obchodnej, ale toľko ľudí, že som nevybavoval nič. Večer som si cez linku O2 0800... preveril, či všetky moje karty v O2 ešte žijú, aby neprepadli :potichu
Moji blízki aj celá firma, v T-M, ale očakávam že O2 si nájde svoj kyslík a správanie sa duo-monopolu Orange a T-Mobile - ako tomu bývalo, bude iné, a v prospech nás všetkých :oboze
Orange za tento rok má toľko zisku, že načo by aj vymýšľal akcie :roll:
stano.mania
Junior

Odeslat příspěvekod jolana 22. 11. 2008 18:40

Orange za tento rok má toľko zisku, že načo by aj vymýšľal akcie. No k tomu iba dodam, ze aj najlepsi frajer sa moze popalit a padnut, byt si isty a mat zisk nemusi znamenat, ze to tak bude navzdy :-P Nechcem to porovnavat s internetovym obchodom, ci restauraciou, ale kde mi vsetko co chcem dodaju, obsluzia a citim sa tam dobre, tam sa rada vratim a necham svoje peniaze :-) No a ak Orange bude mat podobny postoj, ako ma teraz, tak postupne pride o istu skupinu zaujemcov a neverim, ze sa budu chciet nejako silne vratit, takze prevencia nezaskodi, aspon zalepit oci zakaznikom nejakou boom akciou :twisted: A ak nie, tak paaaa :hmm: :idea:
jolana
Junior

Odeslat příspěvekod alla66 23. 11. 2008 09:54

Pred každou predajňou Orange, budú v čase vianočných sviatkov dostávať
noví zákazníci horúci čaj. Budeme k sebe určite lepší, keď si kúpime paušál od Orange?
Ak zlyhali všetky pokusy, treba si prečítať manuál♥
alla66
Junior

Odeslat příspěvekod brain 23. 11. 2008 11:19

Ja si osobne myslim, ze Orange vsadil na konzervativnost a lenivost svojich zakaznikov. Pre neho nejaka strata v tisicoch absolutne nic neznamena. Nuz skutocne vsetko zalezi na zakaznikovi.
brain
Junior

Odeslat příspěvekod zipo7 23. 11. 2008 12:19

Nesúhlasím s názorom "Večšinu kontaktov mam u operátora X, preto tam ostanem aj nadalej".

Ak som bežný zákazník(fyzická osoba, ktorá prevolá priemerne 50-100 minút mesačne), tak mi predsa nemôže robiť problém prejsť ku ktorémukoľvek operátorovi, s ktorým ušetrím! (za 2 roky aj niekoľko tisíc) :-)

PRIROVNANIA:
1. Kúpa bytu
Mám kúpiť byt na sídlisku X len preto, že tam býva 70% mojich známych, hoci mám oveľa lepšiu ponuku na sídlisku Y(krajšie prostredie, lepšie poschodie, lepšia cena, väčšia rozloha, lepšia dispozicia, nižší vek stavby, lepšia mhd,...)?
2. Cestovanie MHD
Ja, aj moji známi bývame na rovnakom sídlisku - na jednej ulici. Každý ale pracuje v inej časti mesta - kde sa každý dopravuje iným priamim spojom(autobusom). Mám chodiť do práce tým istým autobusom ako moji známi, len preto, aby sme sa ráno v tom autobuse stretli a 10 minút si poklebetili - hoci potom budem musieť ešte 2x prestupovať?
zipo7
Junior

Odeslat příspěvekod stano.mania 23. 11. 2008 14:25

Je to aj divných stereotypoch ľudí na Slovensku, lebo mnohí sú vernejší bankám a operátorom ako svojim životným partnerom :shock:
Osobne sa riadim opačnou zásadou: vernosť blízkym a striedať banky a operátorov :idea: :tleskani
stano.mania
Junior

Odeslat příspěvekod peterd1 23. 11. 2008 15:17

to Stano.mania: tak to bolo krásne heslo :tleskani PRESNE tak by to malo byť.
PS: Osobne vôbec nechápem ľudí, čo povedia vetu typu: väčšina mojich známych má Orange tak tam musím ostať... Pripadá mi to pripečené, keď v T-mobile môžem mať napr. za 200 Sk 100 minút všade!!! a môžem mi byť úplne ukradnuté, kde sú moji známy...jednoducho volám kedy chcem a kde chcem....alebo môžem mať 55 minút všade za 237Sk (so si myslím že nie je problém zohnať nikomu, kto naozaj CHCE) samozrejme ešte k tomu dostanem mobi!!! Alebo napr. idem do O2 a tam mi dajú napr. 100 minút za 300 Sk ale bez mobilu... ale stále lepšie ako byť na 70 či 100 paušále v Zelovoci... :!: Nuž čo... ĽUDIA SÚ SPROSTÍ!!! Nevravím, že každý zákazník Orange-u musí mať zlú ponuku, ale myslím, že tak 90% by ju inde malo lepšiu a preto sa domnievam, či sa na mňa bude niekto hnevať alebo nie, že voľba operátora vypovedá aj o INTELIGENCII 8-) !
peterd1
Junior

Odeslat příspěvekod jolana 23. 11. 2008 15:25

Pred každou predajňou Orange, budú v čase vianočných sviatkov dostávať
noví zákazníci horúci čaj. Budeme k sebe určite lepší, keď si kúpime paušál od Orange?

No ak tam budu nalievat vela rumu, tak aj ano :D
Je to aj divných stereotypoch ľudí na Slovensku, lebo mnohí sú vernejší bankám a operátorom ako svojim životným partnerom Preco, ved aj poistka za auto sa da zmenit, ak sa nam zda vysoka , zmenime poistovnu, alebo nam tato da lepsiu ponuku :-P
Ak som bežný zákazník(fyzická osoba, ktorá prevolá priemerne 50-100 minút mesačne), tak mi predsa nemôže robiť problém prejsť ku ktorémukoľvek operátorovi, s ktorým ušetrím! (za 2 roky aj niekoľko tisíc) Neostava mi nic ine, ako len suhlasit, neratajuc, ze tie vianocne akcie ma takmer kazdy, takze nemusim odist iba ja, ale aj ti, s ktorymi najcastejsie telefonujem O:-) Neratajuc, ze ostat len preto, ze mam najviac ludi/kontaktov v Orange, ono to uz ani nie je pravda, v minulosti bolo, ale vela z nich je uz u ineho operatora, ktovie preco? :mrgreen:
jolana
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 23. 11. 2008 16:05

ale tak teď jsem viděl vánoční reklamu Orange, něco s 2000 minutami a internetem do mobilu zdarma. To vám nestačí? :))

Ale jako jinak já nevím, to, co u vás nabízí O2 za ceny, co by u nás jsme za to dali. 4SK/min hovoru kamkoliv získáme jedině s paušálem 1000Kč a víc, smsky máme za 1,19, ale v přepočtu to není zas takový rozdíl.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jolana 23. 11. 2008 17:05

Aj to som uz pisala ;-) T-Mobile ponuka vianočný paušál Super hit 100 a Orange vianočný Paušál Deň.Relativne su to rovnake ceny, ale T-Mobile dava este 100 minút mesačne do všetkých sietí po celý deň od 8.00 do 18.00 hod, zatialco u Orange nic(nejaky polointernet neratam)

Jednoducho ponuka Orange nie je ziadna, je to len to iste, co pred dvomi rokmi, navyse je len internet, ale aj to sa jedna o 10MB a tusim na polroka, potom zvysnych 18 mesiacov si to mozte tak akurat 8-) Ale T-Mobile okrem toho co ponukol Orange dal este navyse 100 volnych minut do vsetkych sieti, takze o tom to cele je 8-P Jednoducho ak budem volat cez den v sieti Orange, tak to mam zadarmo, ale ak zavolam inam, tak mi to pekne zrataju, ak by dal to iste, co T-Mobile, tak mam 100 minut k dispozicii na volania do inych sieti, myslim, ze 100 minut je slusne :-)
jolana
Junior

Odeslat příspěvekod garrett 26. 11. 2008 01:18

Taktiež som bol zákazníkom Orange 6 rokov, máme tam 3 paušály, no teraz keď mi skončila viazanosť som chcel vedieť, či sú ochotní ponúknuť niečo lepšie ako štandardné "akože akcie". Neboli ochotní, tak som prešiel k T-Mobilu. Taktiež mám väčšinu známych v Orange, ale mám paušál s 300 voľnými minútami do všetkých sietí za 440sk, takže je mi úplne jedno kde kto je. K tomu Nokia N95 8gb za 1sk, myslím, že je to nadštandardná ponuka.
No replacement for displacement. (Objem nenahradíš)
garrett
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gudi 26. 11. 2008 08:30

A kedy uz konecne znizi ORANGE cenu na Iphone pre vyssie pausaly? Stale je to 12.000Sk , a uz Tmobile znizil cenu.
gudi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod marčo20 27. 11. 2008 00:04

ano. akcia od or nie je svetoborna.. ale zas sa neda ocakavat ze dostanes zadarmo vsetko :) ano ponuka je viac - menej taka ista od leta.. ale mas denne volania a k tomu sa da dat balik 150 minut do vs. sieti a bez nejakeho casoveho obmedzenia ako je to v TM kde aj tych 100 minut mas len od 8. do 18. :) a napriklad v silnej prevadzke 2sk za minutu (299sk / 150 minut) vobec nie je zle ... takze to nie je az taka katastrofa. akurat by sa mohlo posnazt s ponukou mt
marčo20
Junior

Odeslat příspěvekod jolana 27. 11. 2008 14:42

ano. akcia od or nie je svetoborna.. ale zas sa neda ocakavat ze dostanes zadarmo vsetko :) ano ponuka je viac - menej taka ista od leta.. ale mas denne volania a k tomu sa da dat balik 150 minut do vs. sieti a bez nejakeho casoveho obmedzenia ako je to v TM kde aj tych 100 minut mas len od 8. do 18. :) a napriklad v silnej prevadzke 2sk za minutu (299sk / 150 minut) vobec nie je zle ... takze to nie je az taka katastrofa. akurat by sa mohlo posnazt s ponukou mt

Budem sa stokrat opakovat, tych tvojich 150 minut je za 299 Sk, T-Mobile dava 100 minut za 0 Sk, chapes???? :?: :idea: :hm
jolana
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka