zabudol orange na vianoce?

O slovenských operátoroch a ich službách (Orange, T-Mobile SK, O2 a ďalší)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod milanides 5. 12. 2008 08:27

Zatial furt nic :roll:
milanides
Junior

Odeslat příspěvekod septimm 5. 12. 2008 10:10

asi mal or pravdu koncom novembra ked posielal sms aj mms uz nie je na co cakat a nevahajte a berte pausal den. Nic uz nebude berme co je.. :grr:
septimm
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod milanides 5. 12. 2008 10:19

Gonzalezz: Kdeze to pracuje ten tvoj znamy? Nejak to od toho 5.12. nefunguje :hm
Toshiba 47VL963G, Evolve Infinity + 2TB HDD Western Digital, Onkyo DV-SP500, Onkyo TX-DS595, Canton LE107 + LE150CM + LE120, router Asus RT-N56U.
milanides
Junior

Odeslat příspěvekod brain 5. 12. 2008 11:33

Dobra zabava, vyzera, ze Orange nema co ponuknut, alebo nechce. Zrejme pocet jeho zakaznikov neklesol a stavia na odanost svojich vernych.
brain
Junior

Odeslat příspěvekod Nec21 5. 12. 2008 11:51

tak tak.. ziju z existujucich...

cisla nepustia a tabulky im asi pekne ukazuju, ze sa ludia viazu aj na tych deilnych pausaloch..

akcia zlava 75% je iba slaby odvar z akcie tmobilu...

keby dali 75% zlavu z pausalu kde su minuty, to je o inom

ale oni daju 75% zlavu z pausalu kde je kredit 356.. ok, daju ho za 89sk,
NEDAJU K NEMU TELEFON.. ale ceny na tom pausale su 2-2,5x vyssie ako u O2
nezebe znizili ceny hovorov do inych sieti na nejakych 3sk ako ma O2 ( 3,05sk ma O2, ale v Orangei sa este aj viazete, tak nemate narok na este nizsiu cenu vdaka viazanosti???), ale oni daju debilnu akciu, a zase cakaju, ze sa nabalia na prevadzke nad volny kredit 356sk.......

tmobile zareagoval na O2 skvelo...... Orange nijako
sice ceny po prevolani volnych minut nikto neznizil !!! ale tmobile aspon ponuka 75% zlavu
i ked jasne, ze tu plati ten co si aktivuje plny pausal
zase dalsie odzub na ludi, niezeby znizili ceny pausalu 55Viac pre vsetkych na nejakych 249sk... ale zase vymyslaju blbosti..
ala vdaka komu? viem ze toto necita ta prava masa, vdaka ktorej ani tmobile, ani orange nemusi robit este lepsie akcie.
Su ludia co neprejdu od operatora, a nas co si vsetko parkrat kukneme je malo na to, aby orange znizil ceny mesacnyh poplatkov, kedze sa mu stale viaze jeho hlavna cast zakaznikov, z ktorej zije (dodhodcovia, starsi ludia, ludia co nemaju net.. ludia co sa nevyznaju a ani nechcu, a kludne si na pausal 60 za cca 500sk mesacne s DPH - salena cena vezmu najshit mobil z ponuky...)
Nemozeme chciet od operatorov lepsie akcie, ked sa denne najdu stovky ludi, co bez vahania podpisu 60minut za 500sk na dva roky........

U mna je vyhodny tak pausal 55Viac za 238sk.. alebo tych 60minut vsade za 250sk, s tym ze mam akciovy telefon a viazanost. Pausal 100Viac za 199sk je uz bombovy, samozrejme, ze ho plati prva cast, cize to sa priamo neda porovnavat, ale dostupnost kuponov na 55Viac je viac nez dobra.
No ako vidite, ani to nestaci, a aj tak sa v Orangei ludia viazu na 60minutovy pausal za 500sk.

Operator O2 - ich lutujem, lenze asi zistili, ze velka skupina Slovaciny nepochopi, a neprerata si 3,05sk/minuta s 11,90sk/minuta............
T-Mobile ich scasti tromfol, Orange ani nahodou, ale naco by to robil, ked mu neklesaju zakaznici? Cize sa mozeme podakovat tym ludom, ktory sa zaviazu, a ani nevedia co ponuka konkurencia. Ceny a mesacne poplatky sa znizia IBA VDAKA NAM !! Iba vdaka tomu, ze sa nezaviazeme, zrusime u nich zmluvu, a potom uvidite, ake akcie pridu. lenze to je na SLovensko sci-fi...
Nec21
Junior

Odeslat příspěvekod milanides 5. 12. 2008 13:45

Páni tak je to v kýbli, dnes som aj ja hovoril s nejakym manazerom od pomaranca a cuduj sa svete, nema ani paru o nejakych zmenach co sa telefonov tyka, o pausaloch nehovoriac...povedal mi, aby som pockal do jari :shock: takze co?
Toshiba 47VL963G, Evolve Infinity + 2TB HDD Western Digital, Onkyo DV-SP500, Onkyo TX-DS595, Canton LE107 + LE150CM + LE120, router Asus RT-N56U.
milanides
Junior

Odeslat příspěvekod Tomi2291 5. 12. 2008 14:46

Ako vidim ze niekto tu mal velke reci a ziadne skutky lebo ziadne akcie neprisli do Orange ani telefony.
Tomi2291
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod glider 5. 12. 2008 16:47

....takze FAKE :lol:
.bad.decision.matters.

goes 24.5.2020 23:11
:D dnes jsi vitez

evlo 29.3.2021 13:26
Gliderovo doporučeni autowerks cajk
glider
Junior

Odeslat příspěvekod septimm 5. 12. 2008 17:43

Tak mi nedalo a obetoval som par korun na volanie na 905ku. Operatorka mi zistovala dokedy mam viazanost a ponukala ci nechcem samsung. Reku chcem 6220, smartfon. Ona ze mame skvelu n95. Hovorim ale to je stara skoro 2 roky a kopa problemov s tym.. aha tak neviem... skuste pockat 1-2tyzdne, ale neviem vam zarucit ue sa nieco zmeni. Pausaly urcite nie, mozno nejaky benefit alebo fony, alebo pockajte na novy rok...
No fasa, vianocna akcia nic moc a mam cakat do noveho roka...
Bravo orange mamagement roku :tleskani
A este som hovoril ze preco su stedre vianoce ked p. den stal v septembry 499 a teraz 587? Reku to su stedre vianoce pre or. Ona ze nie tolko nestal, reku neklamte ma pisal som mail aj mam letak. Tak ze nevie.
Skratka naj Operator roka bravo :tleskani
septimm
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod milanides 5. 12. 2008 19:14

Pachnuci, zhnity pomaranc...co sa uz neda pouzit ani na dzus 8-D na jar sa dozvieme, ze mame cakat do leta, lebo ze akcie zacnu az v juli...no firma jak oci, co k tomu dodat.
milanides
Junior

Odeslat příspěvekod lupopd 5. 12. 2008 19:53

U pomaranca som vyse 11 rokov, ale cim dalej, tym viac ma presviedca, aby som odisiel od neho, aj ked doma mam len siet Orange. V pondelok zrusim cislo, ktore mam u neho aktivne uz pekne davno... Uz nieje naco cakat... :grr:
lupopd
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xxmioxx 6. 12. 2008 09:26

Tuto temu som zakladal s ocakavanim, ze sa dozviem nieco nove o pripravovanych vianocnych akciach orange.. myslim, ze to mozem pokojne uzavriet s tym, ze Orange fakt na vianoce uplne zabudol. No co je horsie, zabudol aj na svojich vernych zakaznikov, vdaka ktorym si uz dost dlho velmi pekne zije. Prajem vam pekne sviatky, vesele vianoce a stretneme sa v T-mobile! :tleskani
xxmioxx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod krahule 6. 12. 2008 12:27

Ak nechcete jednostranne a zainteresovane lanarit ludi do Tmobile, mali ste na zaver pridat aj O2, resp zdovodnit, ze tam preco nie. Ja by som pridal aj vyzvu na sirsie vyuzivanie VoIP /napr. Justvoip, Skype, Skfon a ine/. Ked klesne vyuzivanie mob. komunikacie, potom sa vsetci zobudia.
krahule
Junior

Odeslat příspěvekod dasa0000 6. 12. 2008 17:29

my sme si teraz kupili pausal a je tam dost dobra ponuka za 86sk mesacne ci aok presne nwm ci 76nie tak mas priblizne350sk mesacne len na to nedavaju reklamu to je wse ale inak jeto slusne a 86sk za350sk je fakt slusne
dasa0000
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dasa0000 6. 12. 2008 17:32

na wernych zakaznikov yrcite nezabudol dokazom su skvele pausaly no nie su "zmedializovane" ale inak je to faj za 186sk mesacne mame dva pausaly cca500sk cize asi tak no a mobily maju byt nowe prawe teraz tak tu to mas
dasa0000
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka