od caramelbiscuit 21. 4. 2014 22:26
Zdravím, netuším, či je to v správnej kategórií, ak nie tak sa ospravedlňujem. Mám taký problém, že sa mi ľudia niekedy (dosť často) nedovolajú na prvýkrát, vždy ich to hodí do odkazovky a dá sa znovu dovolať tak po piatich minútach, kedy mne príde správa o zmeškanom hovore a dotyčnému o mojej dostupnosti. Tak isto mi toto robí napríklad keď sa snažím dovolať priateľovi. Obaja máme t-mobile, mne problémy začali asi pred rokom, keď som od neho dostala nový telefón (LG L7), predtým mi to myslím nerobilo. Jemu to začalo robiť keď prešiel z fixu na paušál spolu s novým telefónom, tak isto sa mu nedá dovolať ani jeho sestre (tiež t-mobile), rodičom s Orangeom sa dovolám vždy na prvýkrát. V t-mobile mu povedali, že je to tým, že má novú sim kartu, ale ja mám simku už 6 rokov a začalo mi to blbnúť posledný rok, má niekto ešte tieto problémy? Ako to teraz čítam, tak to vyzerá, že je problém s operátorom, ale nikdy som tento problém nemala, až keď som vymenila telefón. Neviete, s čím to môže súvisieť a či sa s tým dá niečo robiť? Veľmi pekne ďakujem za každú odpoveď