od steve 25. 10. 2020 10:50
Na Slovensku to teraz konecne opat vrie, Radost /alias Cheer ci Joy-pocul som preklad tak i tak/, + 4ka robia vetry, ktore prinutili reagovat aj Orange. Zial, jeho 1.vianocna ponuka nic moc, Telekom s novinkami pride na bud. tyzden. Zistil som, ze v diskusii na mobilmania.sk za clankami o novinkach miznu aj slusne napisane prispevky, ktore vyvracaju argumenty platenych diskuterov.
Preto by som nasincov poprosil, aby tu informovali o retencnych a inych ponukach, ktore dostali.
Tak, ako sa zrealnili ceny rumunskych operatorov /po rozhodnuti sudu, ze rumunsky obcan ma pravo na ceny digitalnych sluzieb, umerne svojmu podpriemernemu EU platu/, mame aj my pravo o rovnaku poziadavku. Nas Regulator je stale na strane operatorov, ktori svojich klientov drzia v jednostranne vyhodnych zmluvach /pre nich - po cenovej stranke/. Na zaver odporucam, pokial nepride aj ku nam cenova revolucia, treba cisla prenasat a hladat podpultovky. Nechcem sa prestahovat do Rakuska, Polska ci Rumunska, tu musia nastat slusne poriadky a vztahy medzi operatorom a klientom.