Proč na Slovensku tolik používáte wap?

O slovenských operátoroch a ich službách (Orange, T-Mobile SK, O2 a ďalší)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod PMacko 4. 3. 2007 17:01

Ak hladate taxisluzbu, mozete vyskusat priamo z mobilu [url]wap.najditaxi.sk[/url] pripadne verzia dostupna na internete je http://www.najditaxi.sk
PMacko
Junior

Odeslat příspěvekod zilincan 4. 3. 2007 17:38

ioio píše:tu je cennik:
Sluzba Data nonstop ponuka v baliku za 990sk neobmedzene mnozstvo mb na wap+web nezavisle. Nadramec je poplatok za 1mb 39sk.

Doplnenie a upresnenie pre neznalych :)
Podla zasad korektneho vyuzivania sluzby je limit 1500 MB.
Ked ho prekroci zakaznik tak mu zaslu upozornujuci list, ze ked 1500 MB prekroci aj v dalsom zuctovacom obdobi tak sa mu to spoplatni uvedenou sumou.

pete82 píše:Nazdar, nam wapovym priznivcum slo u nas o to, abychom meli wap uctovany podle internetoveho APN, ne o to, ze by nam APN neslo. U nas funguje odlisne uctovani, surfovani pres APN internet je priblizne desetinou ceny surfovani pres APN wap. T-Mobile APN wap urcite neblokuje a podle me ani nikdy neblokoval. Mozna sis to spatne prelozil :)

A jeste jedna poznamka. T-Mobile CR nenabizi sluzbu Internet Nonstop.

Spis bych chtel upozornit na zalostnou nabidku u predplacenych karet na Slovensku, kdy sluzba GPRS u nich snad asi nikdy nebude. Mam velmi spatne zkusenosti s Primou a s pani ve znackove prodejne (nebo jak tomu rikate) v jednom nejmenovanem meste na vychodnim Slovensku (KCH), ktera mi oznamila, ze muj Siemens ME45 nepodporuje GPRS, cimz me urazila.

Pisalo sa tu o sluzbach TM SK a nie TM CZ :)
T-Mobile Slovensko pri sluzbe Internet Nonstop skutocne blokuje APN wap. WAP s touto sluzbou je mozne vyuzivat len cez vytacane pripojenie.

Ja este volne data vyuzivam na mailovanie. Mam MobilMail Extra od T-Mobilu a je to celkom dobra schranka. Za nizky mesacny poplatok mam napriklad v cene notifikaciu o prichadzajucich mailoch. Nemusim zbytocne chodit do schranky ale len ked dostanem novy mail o ktorom som informovany smskou. Vidim od koho mail prisiel aj predmet spravy a aspon viem ci sa mi do schranky vobec oplati pozriet.
zilincan
Junior

Odeslat příspěvekod Sh4dow 5. 3. 2007 02:24

preco ste vytiahli 2 roky stary topic?! :shock:
Sh4dow
VIP uživatel

Předchozí stránka