Bude tieto vianoce znovu volanie do bezvedomia?

O slovenských operátoroch a ich službách (Orange, T-Mobile SK, O2 a ďalší)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod scooby(smazano) 16. 10. 2005 17:53

Myslite, ze slovenski operatori znova spravia akciu na neobmedzene volania?
scooby(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod atomic_8 17. 10. 2005 08:09

Ja si myslim, ze ak to nebude bezvedomie s tolkymi minutami, tak aspon nieco podobne
(mne osobne by dokonale stacilo aj 500 minut a 100 sms)
exModerátor diskusného fóra MobilMania

HTC Touch HD, Nokia N95 8GB, Dell XPS 1330, SE Xperia X10
atomic_8
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod THOMAS 17. 10. 2005 20:08

Najlepšiu akciu mal starý dobrý EuroTel pred pár rokmy na vianoce , a to volanie v rámci siete zadarmo ,to bola sieť 24 hodín vyťažená na 100 % také niečo sa odvtedy nikomu nepodarilo ,...
THOMAS
Junior

Odeslat příspěvekod matho83 17. 10. 2005 20:37

atomic_8 píše:(mne osobne by dokonale stacilo aj 500 minut a 100 sms)

tak to aspon tisicka aby to bola minimalne polhodinka denne, co nie je az tak moc :hm
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod TA 17. 10. 2005 20:45

matho83 píše:tak to aspon tisicka aby to bola minimalne polhodinka denne, co nie je az tak moc :hm

Smiem sa Ťa spýtať, aké účty platíš bežne za telefón? Myslím si, že pre bežného smrteľníka, ktorý nepoužíva telefón počas " dlhých zimných večerov " by aj tých 500 minút bolo nevyčerpateľných.

Tým ale nechcem povedať, že by som sa voči operátorovi ohradil, ak by mi ponúkol napríklad 1000 minút za cenu 50-tich :lol:
Live long and prosper!

Zachráňme košické trolejbusy!
TA
Junior

Odeslat příspěvekod matho83 17. 10. 2005 20:58

no ja praveze vysoke nemam, ja som to myslel tak ze by to lepsie vyzeralo marketingovo, predsa len 1000 je 1000 :mrgreen: , ja by som ich tiez urcite neminul, takisto ako terajsia akcia 1000, ale tu je to iba vecer, cize cez den nic a niekedy aj cloveka prejde potom chut vecer , ale ked jedno kedy podla mna ta polhodinka skutocne nie je moc

tych 500 by bolo nieco cez 15minut, a co je to 15minut denne oproti minulorocnym 2h denne
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod najnaj 17. 10. 2005 21:02

Ja neviem co vsetci robite z tychto akcii take halo. Je logicke, ze ked operator, ktory na nas zaraba pekne miliardy, spravi nieco pre zakaznika. Podla mna by sa uz konecne mohli zobudit a dat nieco take ako je zaplatis pausal a hovory do vlastnej siete sa uz neuctuju. Ale to pokial budu dvaja s cenami navlas rovnakymi (nieze by to bol kartel) sa tak rychlo nestane
Pomozte pri tvorbe databazy slovenskych BTS
najnaj
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 17. 10. 2005 21:05

Takoveto promo akce jsou v lete a na vanoce
Jediny problem je v tom ze vetsinou je to pouze pro nove zakazniky zejmena oskar stacilo by kdyby to bylo i pro stavajici (od oskara jich vazne moc nebylo)
Jinak ta akce nema vyznam novou sim nebo novy pausal si kvuli tomu porizovat nebudu. Navic tem akcim nevenuji nejak zvlast pozornost
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod TA 17. 10. 2005 21:37

matho83 píše:predsa len 1000 je 1000 :mrgreen: , ja by som ich tiez urcite neminul, takisto ako terajsia akcia 1000, ale tu je to iba vecer, cize cez den nic a niekedy aj cloveka prejde potom chut vecer

tých 1000 minpt platí až po pretelefonovaní paušálu!
Live long and prosper!

TA
Junior

Odeslat příspěvekod TA 17. 10. 2005 21:42

najnaj píše:Ale to pokial budu dvaja s cenami navlas rovnakymi (nieze by to bol kartel) sa tak rychlo nestane

Správne, na Slovensku nie kartel, ale duopol. :twisted:
Live long and prosper!

TA
Junior

Odeslat příspěvekod Andrew-DC 17. 10. 2005 21:54

mna by viac potesila nejaka 4tis. zlava na telefony
Andrew-DC
Pokročilý

Odeslat příspěvekod matho83 17. 10. 2005 22:04

TA píše:tých 1000 minpt platí až po pretelefonovaní paušálu!
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Juliooo 19. 10. 2005 00:05

Osobne tiež čakám na nejakú akciu od Orange. Mám teraz paušál u T-Mobile a očakávam, že sa bude Orange snažiť nejako nalákať ďalších nových zákaznikov. Aj keď osobne si myslím, že náš trh je už dostatočne presýtení.
Juliooo
Junior

Odeslat příspěvekod najnaj 20. 10. 2005 22:20

TA píše:Správne, na Slovensku nie kartel, ale duopol. :twisted:>/quote]

Kartel je zdruzenie monopolov (nezalezi na tom ci dvoch, troch, piatich) a to nasi operatori su. Obidvaja sa spravaju ako jasni monopolisti :(
Pomozte pri tvorbe databazy slovenskych BTS
najnaj
Junior

Odeslat příspěvekod Loptoš 22. 10. 2005 21:07

no mohli by, kazdopadne uvidime... :-)
1. Do problematiky vnikas spravne vtedy, ked jej zvonka - zvnutra porozumies skor, akoby si zacal so studiom.
2. Tvoje pokusy musia byt zopakovatelne, aby sa zakazdym rovnakym sposobom nepodarili.
3. Never v zazraky, opieraj sa o ne !
Loptoš
Junior

Další stránka