Aj ked som zakaznikom slovenskeho T-Mobile (Eurotel SK) uz asi 8 rokov, aj ked ma uz viackrat "sekli" o par korun (po reklamaciach to vratili), po dnesku tuto "svetovu jednicku" nemozem inac nazvat, ako bezcharakterni zlodejski banditi. Vobec sa mi nejedna o peniaze (ide o malu ciastku 36,- Sk vr. DPH), ide mi o to, aby firma, ktora sama seba tak perfektne hodnoti, neklamala svojich zakaznikov, za kazdu cenu z nich nezdierala,
aj ked iba male, ale predsa len peniaze.
O co sa jedna?
Mam pausal a moje zuctovacie obdobie je od 15. do 14. v mesiaci. 18. septembra som si cez internet objednal sluzbu "Podrobny vypis na internete". V informacii k tejto sluzbe je na http://www.t-mobile.sk napisane, citujem: "Sluzba umoznuje na stranke http://www.t-mobile.sk zobrazit historiu prehladu poplatkov a podrobny vypis za posledne 3 zuctovacie obdobia. Historia sa zacne zaznamenavat od aktivacie sluzby (od zaciatku nasledujuceho zuctovacieho obdobia)" koniec citatu.
Z tohto je uplne jednoznacne dane, ze historia sa zacne zapisovat dnom aktivacie, ktory je podla textu prvy den nasledujuceho zuctovacieho obdobia. U mna je teda den, kedy sa zacne zapisovat historia a teda aj den aktivacie 15. oktober.
Ake bolo moje prekvapenie, ked som vo fakture za predchadzajuce obdobie, teda od 15.9. do 14. 10. nasiel fakturovane 36,- Sk za vyuzivanie sluzby Podrobny vypis na internete. Navyse, sluzba bola uplne nefunkcna az do 18. 10., stale mi vypisovalo hlasku "Sluzba je momentalne nedostupna. Skuste neskor prosim..." Od 19. 10. idu dve polozky (ktore su ale absolutne nezaujimave, je to vlastne sumar faktury za predchadzajuce obdobie a to dostanem spolu s fakturou). To, co je vlastne hlavnym cielom sluzby, vypis hovorov, je stale, aj dnes (20.10.) nefunkcne!
Po reklamovani cez "Napiste nam" sa mi dnes telefonicky z T-Mobile ozval p. Nemecek. To bola debata! Absolutna nepristupnost akymkolvek argumentom, stale si mlel svoje: Ked som si vraj objednal sluzbu 18.9., mam platit aj za predchadzajuce obdobie, aj ked bola sluzba nefunkcna! To, ze je nefunkcna doteraz, to ho nezaujimalo. Sam uznal, ze den aktivacie je 15.10. (a podla mna by som mal platit za sluzbu az ododna aktivacie), podla T-Mobile treba platit aj za to, co vlastne nevie nikto pomenovat - za dobu od objednavky do (aspon teoretickeho, nie vsak praktickeho) sfunkcnenia a aktivacie tejto sluzby. Aby som este upresnil, p. Nemecek sa pri vsetkej hluchote voci mojim namietkam spraval slusne a mal skutocne trpezlivost. Moj argument, ze ak teda den aktivacie je 18.9. , od toho dna sa mi ma zobrazit historia volani a tato historia sa mi nezobrazuje doteraz ziadna...nezaujem. Plat, plat, plat, nevadi, ze za nic, plat! A najstrasnejsie na tom vsetkom je to, ze mozete mat tisickrat pravdu...nepomozete si...
Takze, ludia, pozor na slovensky T-Mobile! Podla mna je skutocne svetova jednicka v tom, ako osklbat svojich zakaznikov. Keby sa dalo uz preniest cislo, okamzite odchadzam k Orange!
V kazdom pripade si ale dajte pozor, co vam vlastne T-M uctuje, pretoze ja som z takehoto bezcharakterneho jednania firmy, ktoru som mal doteraz docela rad, absolutne znechuteny...
Combe