No jednoznacne datove baliky, a v pripade tmob-u aj dake volne mms napr by sa mi pacilo keby ten balik za 99 volanie vecer keby sa dal minat hocikedy ked uz sa plati za 100minut
Konecne klud ale nie od s60 v.i.p. roku 2008 Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
no to je pravda, ale zas skonci jedna akcia pride hned druha neak si musia drzat zakaznikov a napr. tato akcia s mms tu uz raz bola a nieje to az tak davno (leto) takze je dost mozne ze sa to bude pravidelne opakovat a mozno to ostane aj na stalo. Zas mozes si zaplatit balicek na MMS kde ich mas zopar volnych .
Ale skor ako MMS by som privital zlacnenie sms alebo lepsie dotovane telefony pripadne vacsi vyber kedze MMS posle vacsina ludi jednu za rok z dovolenky. SMS su predsa len pouzivanejsie (a asi aj preto si drzia cenu...)
no tak to je ta vec ktoru som tu chcel napisat viazanost na 1 rok, to uz malo prist davnejsie a stale je 2 roky , pripadne by si slovensky T-Mobile mohol zobrat priklad od svojich zahranicnych kolegov, tam pri niektorych programoch nieje vobec ziadna viazanost a aj hi-end telefony su za 1,-Sk
no pamatam si ze davnejsie asi rok dozadu mal t-mobile take divne reklamy na viazanost na 1 rok no jaksi ked som si chcel zobrat mobil ma tetka odbila ze uz to neplati (a pritom to chodilo v telke) a musel som podpisat zmluvu na 2 roky...
ja tiez neviem presne co to vlastne bolo, ale viem ze nieco take bolo to bol este eurotel a slogan nieco ako "snami sa uz viazete len na 1 rok" a bla bla, ale ked som chcel zobrat mobil thak pekne krasne 2 roky...