Čo by ste uvítali od slovenských operátorov?

O slovenských operátoroch a ich službách (Orange, T-Mobile SK, O2 a ďalší)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod matho83 8. 1. 2006 16:52

Neso píše:Mne by sa pacila ta akcia kde bol relax 60 za 99,- bez DPH. :oboze To bola najlepsia akcia za posledny rok! :hm

ono to vychadzalo do 230 - 240 ,- aj s DPH prepocitane :tleskani , teraz je za 356,-

inak to skoro priblizne vychadza na cenu bez kupy fonu (369*24*1,19-5000)/24
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod RSN 8. 1. 2006 18:25

GPRS na EASY.
RSN
Junior

Odeslat příspěvekod Sh4dow 8. 1. 2006 18:55

hmm to GPRS na predplatene karty no neviem ci by to bolo mozne, lebo GPRS bezi nonstop a platis zato kolko dat stiahnes (resp. kolko nad ramec). A ked ti to bude nonstop zmensovat kredit :D, este by sa dali spravit neake predplatene datove baliky ktore by si si cez sms aktivoval napr. 10MB za 200,-Sk.
Sh4dow
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod RSN 8. 1. 2006 18:58

Sh4dow píše:hmm to GPRS na predplatene karty no neviem ci by to bolo mozne, lebo GPRS bezi nonstop a platis zato kolko dat stiahnes (resp. kolko nad ramec). A ked ti to bude nonstop zmensovat kredit :D, este by sa dali spravit neake predplatene datove baliky ktore by si si cez sms aktivoval napr. 10MB za 200,-Sk.

Nebezi nonstop.. teda uzivatel easy by ho nenechal bezat nonstop... spojenie typu: "povolit spojenie cez gprs?".. jeden klik a si tam...
+ pokial tam nie si ty nonstop, tak to nebezi nonstop :)..
mam pocit, ze v CR je GPRS na predplacenkach:) .. -> poprosim reakcie, ci ano ?!?
:shock:
RSN
Junior

Odeslat příspěvekod docius 8. 1. 2006 20:17

No uvital by som tretieho silneho hraca, aby trochu rozviril stojate vody nasho telekomunikacneho priestoru:))) :D
docius
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sh4dow 8. 1. 2006 20:27

to patri do vedlajsej temy :)
Sh4dow
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tomijasan 8. 1. 2006 22:24

pokial viem tak v cechach je na predplatenych kartach GPRS, ale kao je to spoplatnene netusim

shadow: formou balikov by to bola dost hlupost, easy je prave o tom aby neboli baliky, nieco za nejaky poplatok pravidelne v nejakej miere :-| to uz moc zavana pausalom, stacila by online spotreba a odratavanie kreditu okazmite po ukonceni prenosu... nakolko uz nikomu kredit na displeji neukazuje a odratava sa online asi by sa to dalo.. no su tam otazky potom co v pripade ze sa ti prerusi prenos kvoli prichadzajucemu hovoru? pride ti este do toho sprava a potom ked to bude pokracovat dalsia? urobit rozdielnu cenu pre APN wap a pre APN internet? neni to take jednoduche ako sa zda
viem co hovorim a co pisem :)
pouzivam takmer vsetko co je na nasom trhu
aktualna zostava mobilov na mojom stole:
n6230i + mt v3+ n3100 + se t630
tomijasan
Junior

Odeslat příspěvekod nl 8. 1. 2006 23:28

preco je problem urobit rozdielnu cenu na ine apn? s mms to predsa tak funguje
inac to je taky problem to spoplatnovat podla prenesenych dat?
nl
Junior

Odeslat příspěvekod tomijasan 8. 1. 2006 23:55

ja som nenapisal ze sa to neda ani ze to nieje jednoduche... polozil som otazku ako sa to asi moze riesit.. preco by napr. easy mohol mat apn internet? ja osobne by som pre easy nikdy tuto sluzbu neposkytol, ked chcu wap nech sa paci ale internet ee... ale to je len moj nazor...
dalsiu vec ktoru som spomenul je spoplatnenie prenesenych dat v pripade kolizie s niecim inym... siemens sl55 ti nedokaze odoslat sms pravu pokial mas na easy zapnut spravy o uprave kreditu po odoslani sms (nastane konflikt este odchadzajucej spravy a uz prichadzajucej "kreditnej", tak ti kredit odide ale sprava neodide ;) ) prakticka skusenost ktora ti moze skomplikovat zivot pri spoplatneni gprs prenosu.. skus si precitat a prehodnotit situaciu ktoru som tu uz spomenul a ci to potom tvoj telefon zvladne a dokaze sa vysporiadat s prave ukoncenym hovorom, prichadzajucou sms o uprave kreditu a zaroven opetovne nabiehajucim gprs... je to mobil nie P4 ;)
tomijasan
Junior

Odeslat příspěvekod matho83 8. 1. 2006 23:55

Sh4dow píše:No mna by asi najviac potesila ta viazanost na 1 rok pripadne moznost napr. zaplatit viac za telefon a mat viazanost na jeden rok

ako som pisal presne za to by som bol aj ja :tleskani , bud cena vyssia o 2000-2500,- alebo napr. minimalne plnenie napr. 800,- s DPH alebo vyssie :wink:
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tomijasan 9. 1. 2006 00:03

mozno by to malo uspech :) len to treba posuvat oficialnym smerom ;) slovensko je sice moc specificky trh ale pokial viem tak v cechach je to popularne... isto by si to naslo aj skupinu ludi ktory by mali unas o to zaujem ;)
tomijasan
Junior

Odeslat příspěvekod 7wcsnurka 9. 1. 2006 00:06

ponuka uz 2roky viazanost len na 18 mesiacov,cize ja by som uvital len navysenie dat. balikov..
Ayindyie
7wcsnurka
Junior

Odeslat příspěvekod matho83 9. 1. 2006 01:15

No to je len orange a neni to na rok kazdopadne s datovymi balikmi by sa mohli pohrat najma odstranenie priepastnej medzery napr 50,100mb za cenu 199/299
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Návštěvník 9. 1. 2006 10:24

Viazat sa na 24 mesiacov nie je az tak strasne,skor si myslim ze by sa ceny fonov mohli trochu znizit.Osobne som v anglicku,pouzivam web and walk pausal(100min a 40mb-13.50/mesiac) od TM a take nieco mi na slovensku chybalo...uvital by som tiez trosku sirsiu ponuku smartphonov
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ivanl 9. 1. 2006 10:31

Nuz T-Mobil nejak zabudol spravit lokalizaciu. Ked pominiem, ze to Orange, tak sestersky T-Mobil CZ to ma tiez.
Ivo
ivanl
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka