Fon v servise, ako dlho?

O slovenských operátoroch a ich službách (Orange, T-Mobile SK, O2 a ďalší)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod duuri 21. 3. 2006 10:38

zrovna doslo vyrozumenie ze treba poslat cislo uctu...:) takze to ide :twisted:
duuri
Junior

Odeslat příspěvekod murco 21. 3. 2006 12:05

Najmi si pravnika:D on to za teba urcite vyriesi...
n8110>Trium aria>n3310>alcatel OT 501>n 3510>n7110>siemens S55>C55>n6610i>K750i
murco
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod globalplayer 21. 3. 2006 15:08

ciste teoreticky: ak reklamujes telefon v predajni,reklamacna doba je 30,s coho ma servis 21 dni na opravu phonu ( ten zvysok je ratany cesta tam a naspat)
aspon tak by to malo byt,,ale niekedy nieje
pisem svoje nazory,to znamena ze su ine ako vase
globalplayer
Pokročilý

Odeslat příspěvekod duuri 21. 3. 2006 15:33

to je fuk ako to je reklamacia s dopravou a opravou a vyjadrenim nesmie trvat dlhsie ako 30 dni...navysse orange posiela opravovat k700i do prahy :) datum prijatia v prahe bol o 11 dni neskor:) dobra logistika:)
duuri
Junior

Odeslat příspěvekod globalplayer 21. 3. 2006 21:37

duuuri ono a vies ze to ani nemusi byt az taky blby krok? cio je teraz servis SE v Blawe,,,tak su taky uzasny ze ked som im tam poslal phone (z520i) s vadnym mikrofonom,museli to posielat az k nasim juznym susedom,k vyrobcovi,,,takze asi tak
pisem svoje nazory,to znamena ze su ine ako vase
globalplayer
Pokročilý

Odeslat příspěvekod kubik256 21. 3. 2006 22:10

Hezky si tady vsichni stezujete :lol:
Jak uz tady nekdo hezky rekl, staci si precist dodatky u zarucaku, smluvni podminky cast obchodniho zakoniku a nikdo s vama nemuze jak rikate "vyjebavat"... :)

Vetsinou tam stoji, ze vam pada zaruka a tim padem i narok na bezplatnou zarucni opravu:

1. pri neodbornem zasahu do pristroje
2. pri vniknuti jakekoliv kapaliny do pristroje (pocita se i para ve sprse)
3. pri mechanickem poskozeni (pad, rozlomeni v-cka, nejake silne ohnuti atd.)

Ve vsech techto pripadech vam kompletne konci zaruka a odpada narok na bezplatnou opravu!!!! (hadat se muzete, ale kazdy prodejce si muze nechat udelat posudek od treti nestranne osoby, tj. jineho servisu a mechanicke poskozeni i vniknuti kapaliny se vzdycky da docela jednoduse dokazat)

Na odstraneni zavady v ramci zaruky ma prodejce/dodavatel vzdy presne 30 dni a ani o den vice a pokud to neni ve 30 dnech vyrizene ma kupujici pravo na vraceni penez (tj. odstoupeni od smlouvy) nebo vymenu za stejny vyrobek.

A co se tyce pozarucnich oprav, tak doba neni nijak zakonem omezena a zalezi pouze na dohode mezi servisem a zakaznikem.

A posledni dulezita poznamka, pokud si ze servisu nevyzvednete pristroj z pozarucni opravy do 3 mesicu od upozorneni, ze je oprava hotova, propada predmet opravy servisu!!!

Takze servus :twisted:
kubik256
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Hans 20 21. 3. 2006 22:26

Mi jen nejak unika proc si o tom nediskutujete na mobilmania.sk.Brecite tu o nejakym Orange sice hezky,ale asi na spatnym miste.
Hans 20
Junior

Odeslat příspěvekod bagger 21. 3. 2006 23:55

Ak si za tel. zaplatil korunu dostanes korunu. Dodatok sa rusi a pausal mozes zrusit. Reklamacia sa musi vybavit okamzite iba v zlozitych pripadoch do 30 dni. Potom mas narok na vratenie penazi. Mozu ti ponuknut iny vyrobok ale ty to nemusis prijat. Ak to reklamujes v prvom polroku od kupy dokazovacie bremeno ze si to zavinil ty a nie je to vyrobna vada je na predajcovi. A mas moznost dat si potvrdit v nejakom akreditovanom skusobnom pracovisku ze to nie je tvoja chyba ak nie je tak ti musia zaplatit tu skusku, vratit prachy a uhradit vsetky preukazatelne naklady na reklamaciu
bagger
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod altin 22. 3. 2006 01:08

Hans 20 píše:Mi jen nejak unika proc si o tom nediskutujete na mobilmania.sk.Brecite tu o nejakym Orange sice hezky,ale asi na spatnym miste.

ak si si nevsimol v akej si sekcii, tak.. : Obsah fóra :: Orange, T-Mobile SK a ďalší na Slovensku
altin
Junior

Odeslat příspěvekod duuri 22. 3. 2006 07:54

kubik256 píše:Hezky si tady vsichni stezujete :lol:
Jak uz tady nekdo hezky rekl, staci si precist dodatky u zarucaku, smluvni podminky cast obchodniho zakoniku a nikdo s vama nemuze jak rikate "vyjebavat"... :)

Vetsinou tam stoji, ze vam pada zaruka a tim padem i narok na bezplatnou zarucni opravu:

1. pri neodbornem zasahu do pristroje
2. pri vniknuti jakekoliv kapaliny do pristroje (pocita se i para ve sprse)
3. pri mechanickem poskozeni (pad, rozlomeni v-cka, nejake silne ohnuti atd.)

Ve vsech techto pripadech vam kompletne konci zaruka a odpada narok na bezplatnou opravu!!!! (hadat se muzete, ale kazdy prodejce si muze nechat udelat posudek od treti nestranne osoby, tj. jineho servisu a mechanicke poskozeni i vniknuti kapaliny se vzdycky da docela jednoduse dokazat)

Na odstraneni zavady v ramci zaruky ma prodejce/dodavatel vzdy presne 30 dni a ani o den vice a pokud to neni ve 30 dnech vyrizene ma kupujici pravo na vraceni penez (tj. odstoupeni od smlouvy) nebo vymenu za stejny vyrobek.

A co se tyce pozarucnich oprav, tak doba neni nijak zakonem omezena a zalezi pouze na dohode mezi servisem a zakaznikem.

A posledni dulezita poznamka, pokud si ze servisu nevyzvednete pristroj z pozarucni opravy do 3 mesicu od upozorneni, ze je oprava hotova, propada predmet opravy servisu!!!

Takze servus :twisted:

zmluva ktora ma nevyhodne alebo obmedzujudze podmienky pre zakaznika tak nieje platna:) to sa pise tiez v zakone..a tu neslo o pozarucnu opravu ani nic take... :pozor2
duuri
Junior

Předchozí stránka