Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Hans 20 píše:Mi jen nejak unika proc si o tom nediskutujete na mobilmania.sk.Brecite tu o nejakym Orange sice hezky,ale asi na spatnym miste.
kubik256 píše:Hezky si tady vsichni stezujete![]()
Jak uz tady nekdo hezky rekl, staci si precist dodatky u zarucaku, smluvni podminky cast obchodniho zakoniku a nikdo s vama nemuze jak rikate "vyjebavat"...![]()
Vetsinou tam stoji, ze vam pada zaruka a tim padem i narok na bezplatnou zarucni opravu:
1. pri neodbornem zasahu do pristroje
2. pri vniknuti jakekoliv kapaliny do pristroje (pocita se i para ve sprse)
3. pri mechanickem poskozeni (pad, rozlomeni v-cka, nejake silne ohnuti atd.)
Ve vsech techto pripadech vam kompletne konci zaruka a odpada narok na bezplatnou opravu!!!! (hadat se muzete, ale kazdy prodejce si muze nechat udelat posudek od treti nestranne osoby, tj. jineho servisu a mechanicke poskozeni i vniknuti kapaliny se vzdycky da docela jednoduse dokazat)
Na odstraneni zavady v ramci zaruky ma prodejce/dodavatel vzdy presne 30 dni a ani o den vice a pokud to neni ve 30 dnech vyrizene ma kupujici pravo na vraceni penez (tj. odstoupeni od smlouvy) nebo vymenu za stejny vyrobek.
A co se tyce pozarucnich oprav, tak doba neni nijak zakonem omezena a zalezi pouze na dohode mezi servisem a zakaznikem.
A posledni dulezita poznamka, pokud si ze servisu nevyzvednete pristroj z pozarucni opravy do 3 mesicu od upozorneni, ze je oprava hotova, propada predmet opravy servisu!!!
Takze servus
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků